COVID & Entübe

Tesekkur ederim. Evet trifloyu hala calisiyor. Hareket ediyor. Gogus hastaliklarina kontrole gidicek ama orada saglik sistemi daha farkli işliyor. Ev doktorunun yönlendirmesi gerekiyor vs. Cok ileri tarihe vermişler randevu.

Tesekkur ederim. Evet trifloyu hala calisiyor. Hareket ediyor. Gogus hastaliklarina kontrole gidicek ama orada saglik sistemi daha farkli işliyor. Ev doktorunun yönlendirmesi gerekiyor vs. Cok ileri tarihe vermişler randevu.

Olur olur, hepsi olur. Neticede halen yaninizda hayatina iyi kötü devam edebiliyor. En önemlisi bu. Tekrar geçmis olsun!

Çok teşekkür ederim dualarınız dilekleriniz için.
Bir kaç farklı doktor gördü, başka yerlere de danıştık tabi. Anlattıklarınız umut verdi, iyi ki varsınız.

İnternetten baktığınız oran gerçekten doğru değil ona itibar etmeyin lütfen

Diğer dedikleriniz için prosedüru bilemiyorum

Allah acil şifalar versin
Test nasıl negatif çıkıyor acaba anlamadı da ciğere mi indi veya bilinmedik bir kronik hastalığı mı vardı ?

Allah acil şifalar versin
Test nasıl negatif çıkıyor acaba anlamadı da ciğere mi indi veya bilinmedik bir kronik hastalığı mı vardı ?
Biz de hiç anlamadık, hastalık çok hızlı ilerledi dedi doktor. Çok soğuk günlerde psikolojik ve fiziksel olarak güçsüz düştü. Buraya geldiğinde de hiç iştahı yoktu, iyi değildi. Şimdi siroz tanısı da koymuşlar

Umarımm düzelir
Allah şifa versin

Gercekten cok uzuldum dayiniza. Rabbim sifa versin insallah. Belli ki naifliginden kimseye rahatsizlik vermemek icin arabada yatip kalktigi gecelerde zaturre olmus. Hayat boyle insanlar icin cok zorlu. Gamsiz olmak var su hayatta onlara pek bir sey olmuyor. Insallah iyilesir dayiniz

Ay canım ya gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm.insallah tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah

allah şifasını versinnn

Rabbim şafi adıyla şifa versin çok üzüldğm bende dayımı genç yaşta kaybettim arkadaş gibiydik çok üzgünüm Allah ım sizlere bağışlasın inşAllah

Allah butun hastalara şifa versın .Kımseyı korktuguna ugratmasın

Dualarınız için çok teşekkür ederim, hastası olan herkese şifalar diliyorum
Dün yapılan son testi pozitif çıkmış artık. Ek olarak siroz için de tedavi uygulanıyor. Hem siroz hem covid doktorların pek karşılaştığı bir durum değilmiş.

Allah şifa nasip etsin inşallah. Covid hastalığının yanlış tedavilerle de ilerlediğini çok duyduk.
Dedemiz az kalsın ölüyordu hastaneden vermiyorlardi çok zayıf ve berbat durumda kalmıştı. Zorla aldık hastaneden eve getirdik daha yeni kendini toparlamaya başladı. İlaçlarını kesince rahatladı. Kollarına kadar bağlamışlar yoğun bakımda. Psikolojisi berbat durumdaydi. Bu tarz durumları bir çok kişiden de duyduk .

Her tedaviyi herkes kaldırmıyor şu aralar kim öle kim kala adeta. Biz bu süreci böyle yaşadik çevrenizden de bu durumu yaşayan oldu. Biz tahminen böyle düşünüyoruz gördüklerimize yaşadıklarımıza göre.. Eve çıkar umarım en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…