Geçmiş olsun .ilac kullanıyor musunuz peki?Geçmiş olsun. 1 gün var aramızda beklenen doğum tarihinde. Ben de perşembeden beri covidim. Cuma test pozitif çıktı. Bana banyo iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gece yatarken de tyhot içiyorum yoksa tıkanıyorum. Ama çok ilginç gündüz yatıp uyuyabiliyorum, sorun gece oluyor.
İhtiyaç hissetmediğim için doktora sormadım ama acaba kan sulandırıcı gerekir mi diye soracağım bugun arayıp.Geçmiş olsun .ilac kullanıyor musunuz peki?
Geçmiş olsun. 1 gün var aramızda beklenen doğum tarihinde. Ben de perşembeden beri covidim. Cuma test pozitif çıktı. Bana banyo iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gece yatarken de tyhot içiyorum yoksa tıkanıyorum. Ama çok ilginç gündüz yatıp uyuyabiliyorum, sorun gece oluyor.
Merhabalar.
Hastaneye sancım için gittim o arada nefes darlığı için test yaptım ve sonuç pozitif
Geceden beri kusma titreme üşüme öksürük nefes darlığı üstüne sancım çıktı nst d:,(
Geçmiş olsun. 1 gün var aramızda beklenen doğum tarihinde. Ben de perşembeden beri covidim. Cuma test pozitif çıktı. Bana banyo iyi geliyor. Tavsiye ederim. Gece yatarken de tyhot içiyorum yoksa tıkanıyorum. Ama çok ilginç gündüz yatıp uyuyabiliyorum, sorun gece oluyor.
+1 bende içemez diye biliyorum...sen o ilacı içmemelisin canım yaaa , sana kim verdi o ilacı ,
Cok tesekkur ederim
sen o ilacı içmemelisin canım yaaa , sana kim verdi o ilacı ,
Ikinize de cok tesekkur ederim. Ben yurtdisindayim aldigim ilacin turkiyedeki muadili tyhot diye onu yazdim. Aldigim ilac hamilelikte kullanilabiliyor, daha once doktorum soylemisti, simdi de siz soyleyince tekrar googledim, hamileler 4 saatte bir 500mg kullanabilir yaziyor ben yalnizca gece yatarken bir adet aldim 3 kez. )Ilk yazdigim baya hatali olmus, keske duzetebilme sansim olsa)İkinize de geçmiş olsun
Tylot doktor mu verdi?
ben hamileyken bana vermemişti onu emzirene ve hamileye vermiyoruz demişti o zaman ağır grip atlatiyordum.
Tavuk sulu ve kemik sulu corbalarla atlatmistim. Tabi kovid bambaşka bir şey
Allah tez zamanda şifa versin
Cok tesekkur ederim
Ikinize de cok tesekkur ederim. Ben yurtdisindayim aldigim ilacin turkiyedeki muadili tyhot diye onu yazdim. Aldigim ilac hamilelikte kullanilabiliyor, daha once doktorum soylemisti, simdi de siz soyleyince tekrar googledim, hamileler 4 saatte bir 500mg kullanabilir yaziyor ben yalnizca gece yatarken bir adet aldim 3 kez. )Ilk yazdigim baya hatali olmus, keske duzetebilme sansim olsa)
Ben hamilelik düşünürken oldum 1.aşımı hamilelik olduktan sonra da diğerlerini olmadım...Mrb aşı oldunzmu acaba ve hamileyken/hamilelik düşünürken aşı olup yan etkisini gören varmı
Tylol hot mı içmemeli?sen o ilacı içmemelisin canım yaaa , sana kim verdi o ilacı ,
En korktuğum şey hamileykende covid olmakkMerhabalar.
Hastaneye sancım için gittim o arada nefes darlığı için test yaptım ve sonuç pozitif
Geceden beri kusma titreme üşüme öksürük nefes darlığı üstüne sancım çıktı nst d:,(
Regl düzeniniz etkilendimu peki öyle duyumlar aldımda endişelendim konuyla alakalı dgeul ama hemen hamile kaldınız mı özel kur vs yaptınz muBen hamilelik düşünürken oldum 1.aşımı hamilelik olduktan sonra da diğerlerini olmadım...
Ben ilk çocuğum da tüp bebekle oldu 2.5 yaşında. Bunada tüp bebekle hamile kaldım ama adetimde sıkıntı olmadı son adetimi de tam gününde oldum... Şimdiki aklım olsaydı olmazdım...Regl düzeniniz etkilendimu peki öyle duyumlar aldımda endişelendim konuyla alakalı dgeul ama hemen hamile kaldınız mı özel kur vs yaptınz mu
Hamileyken aşı oldumMrb aşı oldunzmu acaba ve hamileyken/hamilelik düşünürken aşı olup yan etkisini gören varmı
Asiyimi olmazdınız şimdiki düşüncenz olsa neden peki. Çok merak ettimBen ilk çocuğum da tüp bebekle oldu 2.5 yaşında. Bunada tüp bebekle hamile kaldım ama adetimde sıkıntı olmadı son adetimi de tam gününde oldum... Şimdiki aklım olsaydı olmazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?