Bana ilaç vermediler aşı olmadım maalesef.İhtiyaç hissetmediğim için doktora sormadım ama acaba kan sulandırıcı gerekir mi diye soracağım bugun arayıp.
Siz ilaç kullanıyor musunuz? Aşı olmuş muydunuz?
Bana ilaç vermediler aşı olmadım maalesefİhtiyaç hissetmediğim için doktora sormadım ama acaba kan sulandırıcı gerekir mi diye soracağım bugun arayıp.
Siz ilaç kullanıyor musunuz? Aşı olmuş muydunuz?
Öncelikle geçmiş olsun .Ben de 32.haftamda pozitif olmuştum.
Kadın Doğum doktorunla görüş kan sulandırıcı verecektir muhtemelen.
Parol zaten en güvenli ağrı kesici.
Eklemlerinde ağrı yaşaman çok büyük ihtimal.
Gariptir paroldan başkası da kesmedi eşimin ağrılarını.
Oksimetre ile sürekli oksijen takibi yap, 94'ün altına inerse doktor git.
Eğer şikayetlerin fazla ise, kronik astım alerji vs durumların varsa da doktoruna görüş.
Bana iki tane antibiyotik, alerji ilacı, serumla vitamin takviyesi vermişlerdi.
Dediğim gibi benim kronik bir rahatsızlıpım var ve yıllardı beni takip eden doktorum verdi bu ilaçları da. Ciğerime inmesin diye uğraştılar.
Serumla olması ama benim gebelik başından beri kusmam çoktu içsem de durmuyordu yoksa ağızdan alınması da yeterli olabilir.
İçebilirsen harnup özü, bol c vitamini, zencefil, kemik sulu çorbalar....
Şu an için panikleme inşallah karantinadayken bir şey olmaz.
Öksürük vs sebep olmuştur belki kasılmaya.
Riskli bir gebelik sürecin var mıydı?
Ben sadece iki gün sıkıntı yaşadım.
Aşırı ter. Ateşim çok az çıktı. Bulantım daha da arttı ama.
Bir de banyo yapma, çok yapman gerekirse de sıcak buharda kalma sakın.
Kapıları açıp ılık şekilde al.
Evde buhar makinesi varsa onu aç, soğuk nem özellikle çok ihtiyaç oluyor.
Kekik yağı kokla.
Ben kokladım kokum 9. Gün mü ne gitmişti, hala gelmedi o ayrı. :)
Ancak sonrası için temkinli ol.
Karantina biter bitmez ben kontrole gittim.
Bebeğim o süreçte hiç gelişmemiş onu öğrendik daha doğrusu doktor bana söylemedi haftaya tekrar gel bi bakıyım dedi. Korkutmamak için. İkinci kez gidince anlattı durumu.
Covid sonrası ikinci muayenede doğuma alındım :)
Benim aşım olmasına rağmen kalp zarımda sıvı birikmiş, yüksek tansiyona sebep oldu çok ödem oldu zehirlenme başladı.
Aniden doğuma aldılar 36.haftanın ilk günü.
İyi ki erken yaptım ama o da ayrı bir mesele. :)
Çok teşekkür ediyorum ederim umarım atlatırım.cunku ağır geçiyor yatış verdilerEn korktuğum şey hamileykende covid olmakk
Bikere covid geçirdim ağır grip geçirdim
Buzaman bile çok korkuyorum hamilelikte zaten çokzorr allah yardımcımız olsunn çok geçmiş olsun canım hafif atlatırsın inşaallahhh
Merhaba hayır aşı olmadımMrb aşı oldunzmu acaba ve hamileyken/hamilelik düşünürken aşı olup yan etkisini gören varmı
Öncelikle geçmiş olsun .
Ben şuan ağır geçtiği için covid ve sancım da eklenince yatış verdiler.dediklerinizi hastene içerisinde yapmaya çalışacağım . teşekkür ederim
Yaaaa hastanedemisin şuanÇok teşekkür ediyorum ederim umarım atlatırım.cunku ağır geçiyor yatış verdiler
Sağolun tekrardan.Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Hastanede olmanız çok iyi olmuş.
İçiniz daha rahat eder, takiplerinizi çok rahat yapılır.
Hiç zorluk yaşamadan sürecinizi tamamlar vaktiyle de bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Erken olsa dahi tedirgin olmayın. Şu an güvendesiniz, üzerinize düşeni yapıyorsunuz.
EvetYaaaa hastanedemisin şuan
Hem hastanede olman daha iyi güvendesin enazında canım benimm allah acil şifa versinn sağsalim bebeğini kucağına alırsın insaallahh amin amin amin
Merhaba bebeğiniz sagliklimi şuan kusura bakmayın pat diye sordum aynı şeyleri yaşamışız benimde doğumuma on gün var korkuyorum çok. Covitten etkilenmemiştir insallahBen de 32.haftamda pozitif olmuştum.
Kadın Doğum doktorunla görüş kan sulandırıcı verecektir muhtemelen.
Parol zaten en güvenli ağrı kesici.
Eklemlerinde ağrı yaşaman çok büyük ihtimal.
Gariptir paroldan başkası da kesmedi eşimin ağrılarını.
Oksimetre ile sürekli oksijen takibi yap, 94'ün altına inerse doktor git.
Eğer şikayetlerin fazla ise, kronik astım alerji vs durumların varsa da doktoruna görüş.
Bana iki tane antibiyotik, alerji ilacı, serumla vitamin takviyesi vermişlerdi.
Dediğim gibi benim kronik bir rahatsızlıpım var ve yıllardı beni takip eden doktorum verdi bu ilaçları da. Ciğerime inmesin diye uğraştılar.
Serumla olması ama benim gebelik başından beri kusmam çoktu içsem de durmuyordu yoksa ağızdan alınması da yeterli olabilir.
İçebilirsen harnup özü, bol c vitamini, zencefil, kemik sulu çorbalar....
Şu an için panikleme inşallah karantinadayken bir şey olmaz.
Öksürük vs sebep olmuştur belki kasılmaya.
Riskli bir gebelik sürecin var mıydı?
Ben sadece iki gün sıkıntı yaşadım.
Aşırı ter. Ateşim çok az çıktı. Bulantım daha da arttı ama.
Bir de banyo yapma, çok yapman gerekirse de sıcak buharda kalma sakın.
Kapıları açıp ılık şekilde al.
Evde buhar makinesi varsa onu aç, soğuk nem özellikle çok ihtiyaç oluyor.
Kekik yağı kokla.
Ben kokladım kokum 9. Gün mü ne gitmişti, hala gelmedi o ayrı. :)
Ancak sonrası için temkinli ol.
Karantina biter bitmez ben kontrole gittim.
Bebeğim o süreçte hiç gelişmemiş onu öğrendik daha doğrusu doktor bana söylemedi haftaya tekrar gel bi bakıyım dedi. Korkutmamak için. İkinci kez gidince anlattı durumu.
Covid sonrası ikinci muayenede doğuma alındım :)
Benim aşım olmasına rağmen kalp zarımda sıvı birikmiş, yüksek tansiyona sebep oldu çok ödem oldu zehirlenme başladı.
Aniden doğuma aldılar 36.haftanın ilk günü.
İyi ki erken yaptım ama o da ayrı bir mesele. :)
Merhaba bebeğiniz sagliklimi şuan kusura bakmayın pat diye sordum aynı şeyleri yaşamışız benimde doğumuma on gün var korkuyorum çok. Covitten etkilenmemiştir insallah
Çok teşekkürlerBebeğim çok şükür covidle bağlantılı bir sağlık sorunu ile karşılaşmadı.
İşitme testini 6.ayda tekrarlanması o istiyorlar annesi ateşli hastalık geçiren tüm bebeklere her ihtimale karşı.
Erken doğmasına ve benim çok sıkıntılı durumuma rağmen sadece 1 saat oksijen verdiler hemen getirdiler odaya çok şükür.
Ben covidden dolayı kalp ve tansiyona ilgili epeyce sıkıntı yaşadım. Kontrollerinizi yaptırın sonrasında muhakkak.
Ekleme yapayım bir de D vitamini yazmışBana ilaç vermediler aşı olmadım maalesef.
Merhaba çocuğunuz doğmuş koronadan dolayı sıkıntı olmadı değil mi ? Aynı durumda olma ihtimalim var .Hamileyken aşı oldum
Bir yan etkisi olmadı
gerçi ben sinovac oldum
Belki ondandır
Konu sahibi 36. Haftamda korona oldum
İlaç kullandırmadılar bana
Sadece kan sulandırıcı ve bi multivitamin kullandım
Tam hatırlamıyorum ama redoxon olabilir belki
Benim ağır geçmedi çok şükür
Her korona kötü geçecek diye şart yok
İyi beslen moralini yüksek tut
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?