Covid oldum:(

Öncelikle geçmiş olsun .
Ben şuan ağır geçtiği için covid ve sancım da eklenince yatış verdiler.dediklerinizi hastene içerisinde yapmaya çalışacağım . teşekkür ederim

Çok teşekkür ediyorum ederim umarım atlatırım.cunku ağır geçiyor yatış verdiler

Reactions: Jou
Öncelikle geçmiş olsun .
Ben şuan ağır geçtiği için covid ve sancım da eklenince yatış verdiler.dediklerinizi hastene içerisinde yapmaya çalışacağım . teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Hastanede olmanız çok iyi olmuş.
İçiniz daha rahat eder, takiplerinizi çok rahat yapılır.
Hiç zorluk yaşamadan sürecinizi tamamlar vaktiyle de bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Erken olsa dahi tedirgin olmayın. Şu an güvendesiniz, üzerinize düşeni yapıyorsunuz.

Sağolun tekrardan.

Tez zamanda atlatip evine don insallah.Korkma gecicek grip oldugunu dusun.Kendini ferah tut.Hersey guzel olacak de hep Allaha sığın.İyi haberlerini bekliyorum

Merhaba bebeğiniz sagliklimi şuan kusura bakmayın pat diye sordum aynı şeyleri yaşamışız benimde doğumuma on gün var korkuyorum çok. Covitten etkilenmemiştir insallah

Merhaba bebeğiniz sagliklimi şuan kusura bakmayın pat diye sordum aynı şeyleri yaşamışız benimde doğumuma on gün var korkuyorum çok. Covitten etkilenmemiştir insallah

Bebeğim çok şükür covidle bağlantılı bir sağlık sorunu ile karşılaşmadı.
İşitme testini 6.ayda tekrarlanması o istiyorlar annesi ateşli hastalık geçiren tüm bebeklere her ihtimale karşı.
Erken doğmasına ve benim çok sıkıntılı durumuma rağmen sadece 1 saat oksijen verdiler hemen getirdiler odaya çok şükür.
Ben covidden dolayı kalp ve tansiyona ilgili epeyce sıkıntı yaşadım. Kontrollerinizi yaptırın sonrasında muhakkak.

Çok teşekkürler

Kuzenimde hamile ona doktoru askorbik C vitamini yazmış ve bol bol c vitamini gıdalar yemesini ve çok su içmesini söylemiş ağrısı olursa da parol .Çok geçmiş olsun ,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah (tüm hamileler için )
Bana ilaç vermediler aşı olmadım maalesef.
Ekleme yapayım bir de D vitamini yazmış

Son düzenleme:
Merhaba çocuğunuz doğmuş koronadan dolayı sıkıntı olmadı değil mi ? Aynı durumda olma ihtimalim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…