Covid olunca tüp bebek tedavisi belli bir sure erteleniyor mu? (birkac ay gibi)

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
34
Adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ? :(

Bu süreler yumurta toplama aşaması olunca mı oluyor? Örneğin dondurulmus emrbiyosu olan biri corona olsa yine de böyle bi bekleme süresi olur mu?

Bu süreler yumurta toplama aşaması olunca mı oluyor? Örneğin dondurulmus emrbiyosu olan biri corona olsa yine de böyle bi bekleme süresi olur mu?
Dondurulmuş embriyosu olanlara ozellikle 2 adet bekleyin diyolar ben tedaviye daha başlayamadım bi kaç güne regl olcam ama maalesef :( şuan sıfırdan başlayan bi insan olarak 3 ay çok saçma 1 ay da vücut kendini zaten topluyor her kafadan bir ses çıkıyor o kadar madur insan varki vakanin artması bizlere zarar verdi

He bu arada biri beklememiş 1 ayda transferi vs olmuş negatif olmuş keşke yapmasaydım diyor gerçi olacağı varsa her türlü olur olmayacağı varsa da bahane çok devlet hastaneleri biraz katı ama özellerde pek sıkıntı olmuyo niyeyse

Merhabalar 2 adet dönemi beklemeyi öneriyor doktorlar şubatta benim tedavim vardı hastane bekleme süresi 3 ay dedi ama ben mart ayında şansımı denicem 1.5 ay geçmiş olcak 😊
Hadi ya henüz doktoruma haber vermedim 2 yıldır korona olmayan tuttu şimdi oldu ya olur mu böyle şans

Adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ? :KK43:
Benim Dr 2 ay bekletti ama hiç gerek yokmuş aslinda

Yo yok öyle birşey. Ben kendim yakalandım covite. Opo işleminden sonra adetimi beklediğim sürede. Karantinam bitti testim negatif çıktı. Hatta iğne vuruluyorsunuz ya adet gelsin diye doktor 2.haftasında adetin gelmese de mutlaka gel demişti. 3gün ertelenmek zorunda kaldı. O süreçte adetim de geldi hem.

Yo yok öyle birşey. Ben kendim yakalandım covite. Opo işleminden sonra adetimi beklediğim sürede. Karantinam bitti testim negatif çıktı. Hatta iğne vuruluyorsunuz ya adet gelsin diye doktor 2.haftasında adetin gelmese de mutlaka gel demişti. 3gün ertelenmek zorunda kaldı. O süreçte adetim de geldi hem.
Hemen mi başladı tedaviye

Adetimle tüp bebek tedavisine başlayacaktik ki bugün esimin covid testi pozitif çıktı bi iki güne adet olacaktım. Bu durumda doktor hemen ertesi ay alamıyor mu yoksa birkaç ay gbi bi sure mi veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi acaba ? :KK43:
Merhaba ben de aralık ayında covid oldum. İyileştikten sonra 5 gün sonra regl oldum tüp bebek tedavisine başladık. Doktoruma covid geçirdiğimi söylememe rağmen bir şey demedi. Yumurta toplama işleminde 2 tane gelişen yumurtam vardı. İkisi de boş çıktı. Acaba bu sebepten dolayı olmuş olabilir mi?

Merhaba ben de aralık ayında covid oldum. İyileştikten sonra 5 gün sonra regl oldum tüp bebek tedavisine başladık. Doktoruma covid geçirdiğimi söylememe rağmen bir şey demedi. Yumurta toplama işleminde 2 tane gelişen yumurtam vardı. İkisi de boş çıktı. Acaba bu sebepten dolayı olmuş olabilir mi?
Olabilir covid sperme ve yumurtalara zarar verebiliyormus en azından diğer adetle tedaviye başlasaydı daha iyi olabilirmiş

Bir de amh düşüklüğü ve yumurta kaliteniz nasıl acaba ondan kaynaklı da olabilir kist falan var mi

Back
X