- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
biontec bakalım faydasını görürüz umarım çabuk geçer gerçi eşim 1 doz oldu sadeceHangi aşiyi olmistunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biontec bakalım faydasını görürüz umarım çabuk geçer gerçi eşim 1 doz oldu sadeceHangi aşiyi olmistunuz?
Cok gecmis olsun simdidenbiontec bakalım faydasını görürüz umarım çabuk geçer gerçi eşim 1 doz oldu sadece
Eşinize bir sorabilir misiniz, gramaj olarak daha az olan herbir tableti birleştirip toplam dozu 8 tabletle almakla , bu 8 ilacın toplamı kadar gramaja sahip olan tek 1 hapla yine aynı total dozu almak arasındaki fark nedir?yok daha testi yeni akşam öğrendik 1-2 güne arayıp ilaç veriyorlarmş burda covid olanlar öyle dedi ama 1 saatte 8 ilaç alma durumu varmış doğru mu bilmiyorum eşimde ben o kadar ilacı almam diyor
Filyasyon ekipleri ayrı odada oturun diyodu. Aile hekimi ikinizde pozitifsiniz fark etmez diyodu. Aynı odada geçirdik. Olabildiğince vitamin takviyesi alın. D ,c çinko. Hepinize geçmiş olsun.birkaç saat önce öğrendim ama çok panik oluyorum, kalbim çarpıyor. eşim pozitif çıktı onda 3 gündür öksürük ve vücudunda ağrı var. bir doz aşı olmuştu, 2.yi aksattı baya zaman geçti, ben 2 doz oldum bende de nezle, hapşırma ve hafif boğazımda yanma var bir de sürekli terliyorum,halsizim. bana da bulaşmıştır heralde aynı ortamdayız. acaba odaları ayırmalı mıyım. zaten bende pozitif olduğumu düşünüyorum.
bir de haftasonu ailemle görüşmüştük 55 yaşını geçkinler, çok korkuyorum. bu zamana kadar o kadar dikkat ettik ki bir anlık hiç aktivite yapamıyoruz diye buluştuk dışarıda yemek yedik. evde de yarım saat oturduk. annem de nezle gibiymiş.
Aşılısınız atlatırsınız demeyelim lütfen. Aşılı bir arkadaşım yoğun bakımda ve cok ağır. Odaları ayırın cok dikkat edin. acil şifalar.Siz aşılisiniz kolay atlatirsaniz. Odaları ayırın genede.
Udi hindi yağı, tozu vs nasıl kullanıyorsunuz?İki pozitif hasta aynı evde olsa bile mümkün olduğunca uzak kalmalı diyorlar, virüs yükü açısından.
Aşı konusuna gelince eşim de ben de aşılarımızı olduk, ancak covid olduk. Bir çok insana göre daha rahat geçirmemizi sağladı diye düşünüyoruz.
C vitamini, D vitamini kullanın. Yeşillikler, meyveleri ihmal etmeyin. Evi sürekli havalandırın. Tuzlu suyu burnunuza sürekli çekin. Udi hindi yağı, tozu, zencefil, kekik gibi takviyeleri de bağışıklığı toparlıyor.
Kronik bir rahatsızlığı var mıydı arkadaşınızın?Aşılısınız atlatırsınız demeyelim lütfen. Aşılı bir arkadaşım yoğun bakımda ve cok ağır. Odaları ayırın cok dikkat edin. acil şifalar.
Bildiğimiz kadarıyla yoktu. Umarım iyileşir 33 yaşında daha.Kronik bir rahatsızlığı var mıydı arkadaşınızın?
Allahtan acil şifalar dilerim,umarım sevdiklerine kavuşur...Bildiğimiz kadarıyla yoktu. Umarım iyileşir 33 yaşında daha.
Allah acil şifalar versin...Bildiğimiz kadarıyla yoktu. Umarım iyileşir 33 yaşında daha.
Udi hindi yağı, tozu vs nasıl kullanıyorsunuz?
Sakin olun, covidle ilgili şeyleri okumayı bırakın, uyku ve beslenme düzeninize dikkat edip vitamin takviyesi alin, bol sıvı tüketin.birkaç saat önce öğrendim ama çok panik oluyorum, kalbim çarpıyor. eşim pozitif çıktı onda 3 gündür öksürük ve vücudunda ağrı var. bir doz aşı olmuştu, 2.yi aksattı baya zaman geçti, ben 2 doz oldum bende de nezle, hapşırma ve hafif boğazımda yanma var bir de sürekli terliyorum,halsizim. bana da bulaşmıştır heralde aynı ortamdayız. acaba odaları ayırmalı mıyım. zaten bende pozitif olduğumu düşünüyorum.
bir de haftasonu ailemle görüşmüştük 55 yaşını geçkinler, çok korkuyorum. bu zamana kadar o kadar dikkat ettik ki bir anlık hiç aktivite yapamıyoruz diye buluştuk dışarıda yemek yedik. evde de yarım saat oturduk. annem de nezle gibiymiş.
TamamAşılısınız atlatırsınız demeyelim lütfen. Aşılı bir arkadaşım yoğun bakımda ve cok ağır. Odaları ayırın cok dikkat edin. acil şifalar.