Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.990
-137
68
41
Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum

Eski Eşini Arama Artık

Birçok insan gibi sizde atlatirsiniz Allah'ın izniyle kimseden medet ummayin insan kendi kendinin doktorudur derler ya. Moralinizi yüksek tutun milyonlarlar insanlar atlatti inşallah sizde atlatirsiniz şuan bende covit oldum heryerim ağrıyor meyve yemek dinlenmek iyi geliyor zaten ağzımızn tadi yok basit çorbalar yapin icim

Herkes bu süreci tek başına atlatıyor abartmasanızmı acaba zaten çok kötü olursanız hastaneye yatarsınız. Ayrıca eski kocaya mesaj atmak nedir ya saçmalamışsınız.
Biz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemde

Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Sevmiyordu ki, neden her defasında yeni öğreniyormuş gibi davranıyorsun?

Taş aldirdin eski eşini aradın, hastanede ağzına etti, refakat süren bitmeden çıktın,arabasında seni hirpaladi, arabadan indirdi, yeni ameliyatli halinle yapayalnız yolun ortasında kaldın.
Korona oldun hala neden eski eşine yazıyorsun? Hirpalanip hakaret edilmek hoşuna mı gidiyo?

Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Bu nece bir dramadır, koskoca kadınsınız, kendinize gelin. Hepimiz tek başımıza atlattık.

Tamam C Calcifer saka yaptı .. siz aramaya devam edin...şöyle sık sık gündeme gelebilecek kadar...

Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Babanın parası var çünkü manoş. Senden başka alıp başına bela edecek biri çıkmadı manoş. Hoş, sen de başkasını bulamadın, adını besmele ile anıyorlar.

Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
hamileyken üzerinizde tepindi bu adam sizin her seferinde hatirlatayim mi?
yada hatirlatalim mi?

Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim

Sakin olun bizde corona geçirdik ölmedik , zencefil , zerdeçal çayları, ilaçlar, kekik çayı ve güzel beslenerek atlattık, yemek konusunda da ev yemeği yapan yerlerden sipariş verin hiç uğraşmayın, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…