- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eski Eşini Arama ArtıkIsrarında üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmaktan korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasunEski Eşini Arama Artık
Iki asim.var.agustis ve eylülde oldum.3.doz.olmadimCoronayı bir grip gibi atlattım
Umarım aşılısınızdır
Eğer aşı varsa çokta korkulacak birşey yok
Sarmısak soğan paça meyve sebze tüketin
Sıcak duş alın geçecektir
Birçok insan gibi sizde atlatirsiniz Allah'ın izniyle kimseden medet ummayin insan kendi kendinin doktorudur derler ya. Moralinizi yüksek tutun milyonlarlar insanlar atlatti inşallah sizde atlatirsiniz şuan bende covit oldum heryerim ağrıyor meyve yemek dinlenmek iyi geliyor zaten ağzımızn tadi yok basit çorbalar yapin icimIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Biz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemdeHerkes bu süreci tek başına atlatıyor abartmasanızmı acaba zaten çok kötü olursanız hastaneye yatarsınız. Ayrıca eski kocaya mesaj atmak nedir ya saçmalamışsınız.
Sevmiyordu ki, neden her defasında yeni öğreniyormuş gibi davranıyorsun?Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorumSevmiyordu ki, neden her defasında yeni öğreniyormuş gibi davranıyorsun?
Bu nece bir dramadır, koskoca kadınsınız, kendinize gelin. Hepimiz tek başımıza atlattık.Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
Babanın parası var çünkü manoş. Senden başka alıp başına bela edecek biri çıkmadı manoş. Hoş, sen de başkasını bulamadın, adını besmele ile anıyorlar.Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
hamileyken üzerinizde tepindi bu adam sizin her seferinde hatirlatayim mi?Seviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Sakin olun bizde corona geçirdik ölmedik , zencefil , zerdeçal çayları, ilaçlar, kekik çayı ve güzel beslenerek atlattık, yemek konusunda da ev yemeği yapan yerlerden sipariş verin hiç uğraşmayın, geçmiş olsunIsyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?