- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.946
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sürtünmek mi?Yakın zamanda bir araya gelip "sürtündülerse" bizim sarımanolyanın gene aklı karışmıştır
Baktartismalar haricî bizim bir se normal hayatımız oldu.ve iyi seyler de yaşadım.hep o iyi şeyler geliyo aklıma.badımenim de hatalarım var biliyorum.ve pismanlikla4im var.hatalat tek taraflı olmuyoreee bende 8 senedir ayni adami goruyorum ama hamileyken ustumde tepindi diye zevk alacaksaniz siz nerdeyse.
sado mazo iliskilerden hoşlaniyorsunuz galiba
eee bende 8 senedir ayni adami goruyorum ama hamileyken ustumde tepindi diye zevk alacaksaniz siz nerdeyse.
sado mazo iliskilerden hoşlaniyorsunuz galiba
Hastasiniz sizGörüşüyoruz onunla.hep görüştük.hep hayatımda var.eski eş konusunda hep kararliydim.hep bilirim nerede bakıyor.aramadigim bir gün yok ki.degisim bekliyorum.o da yok.
Hem burada 7&24 konu takibi yap hem sarımanolyanın cinsel hayatını bilmeSürtünmek mi?
Boşandık.ayri kalınca değişir.tekrar evleniriz diye düşündün.o ara geri dönmeyi denedim.kabul etmedi.hakliydi da.o öyle yapınca birlikte mahkemeye gittik boşandık.tartismalardam sonra eski sıcaklık kalmamıştı.surekli azalıyordu.yurumediMerak ettm sen bu kadr bu adama meraklı iken nasıl bosandın o mahkeme nasıl seni bosadı???
Çocuk yapmışlar, sürüngen gibi cinsel hayat yaşamıyorlardır inşallahHem burada 7&24 konu takibi yap hem sarımanolyanın cinsel hayatını bilme
Büyük ayrıntı kaçırmışım.Hem burada 7&24 konu takibi yap hem sarımanolyanın cinsel hayatını bilme
Adam geri evlenicez demiştir kesin. Ayy bir üye vardi böyle diyerek ayrılmıştı adam aagahah sonra evlenmiyor diye üye ne yapacağını saşırmıştı.Merak ettm sen bu kadr bu adama meraklı iken nasıl bosandın o mahkeme nasıl seni bosadı???
Olay bu adamla hicbir amana.cinsellik olmadi.ben bu adamsız olamiyorjmYakın zamanda bir araya gelip "sürtündülerse" bizim sarımanolyanın gene aklı karışmıştır
Vallaha istersen sen sor "çocuk nasıl yapılır?" diye. Bak bakalım sen ben o yöntemle çocuk yapabiliyor muyuzÇocuk yapmışlar, sürüngen gibi cinsel hayat yaşamıyorlardır inşallah
adamin hamileyken üzerinizde tepinmesini tartışma olarak mi görüyorsunuz?Baktartismalar haricî bizim bir se normal hayatımız oldu.ve iyi seyler de yaşadım.hep o iyi şeyler geliyo aklıma.badımenim de hatalarım var biliyorum.ve pismanlikla4im var.hatalat tek taraflı olmuyor
Hayatımdaki tek şey bu adamdı.kocaman bir alandaydı.gidince ben bittim.Böyle hastalıklı ilişkileri de anlamıyorum ya bırak boşanmayı başarmışsın daha derdin ne görüşüyoruz tekrar evlenmek istiyor falan .
Huuu en zoru başarmışsın farkında mısın kurtul artık bu takıntıdan.
Şu an ağzımda tat yok.ne biçim bir hastalık bu.Geçmiş olsun. Ben de yalnızdım, sıvı sabunun pompasına basmaya bile gücüm yoktu. O derece ağır atlattım ama geçti bir şekilde.
Fazla drama queensiniz. Eski eşten ilgi beklemeleriniz falan çok absürt geldi bana. Adı üzerinde eski eş. Neden sizinle ilgilensin?
Artık adamı nasıl darladıysanız engellemek zorunda kalmış. Kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin bence.
Manoş inanamazsın, hepimiz seks ürünüyüz. Yani ayıp bişey yok, çok gereksiz bu trip şu an. Ben bişey sorucam, neden her normal karı koca gibi tam ilişki yaşamak yerine sürtündünüz, bunu bi anlatabilir misin, çok ilginç gerçekten?Kizlar çocuğum.bu arada yedi yasinda.yapmayin.olus şeklini tartışmak vs.gunah
Ya bu adam kim köpek, çocuğun var. Ne demek kocaman bir alandı.Hayatımdaki tek şey bu adamdı.kocaman bir alandaydı.gidince ben bittim.
Herkes her semptomu yaşamıyor, eşimde sadece vücut ağrıları vardı, tat koku gitmedi, ishal falan olmadı.Şu an ağzımda tat yok.ne biçim bir hastalık bu.
niye cocugun olus seklini tartismak gunah olsun ki?Kizlar çocuğum.bu arada yedi yasinda.yapmayin.olus şeklini tartışmak vs.gunah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?