- 17 Ağustos 2011
- 24.949
- 157.303
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben de sevgilimle evlenecektim,testler gecikince vazgeçti beni terkettiSeviyorum dedi.evlilik için sağlık raporu almaya gittik.testler gecikti.evlenemedik.o zaman neden evlenmek istiyo.ben hala bunu seviyorum
Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yokBabanın parası var çünkü manoş. Senden başka alıp başına bela edecek biri çıkmadı manoş. Hoş, sen de başkasını bulamadın, adını besmele ile anıyorlar.
Yeni bir test cıkmış yılbaşından sonra.o 15 gün sürüyor dediler.sma taşıyıcılığı mi ne.erkekten alınıyo kan.raporlar.su an hazır.da ben vazgeçtim.guven vermiyoBen de sevgilimle evlenecektim,testler gecikince vazgeçti beni terketti
Normal bir süreç
La daha dün tayin almaya çalışmıyor muydun sen? Ne dengesiz insansın yahu.Biz görüşüyoruz.evlenelim.diyordu.simdi açmıyor telefonu.en ihtiyacım olduğu donemde
Bu adam konu sahibinin babasını da dövmemiş miydi?hamileyken üzerinizde tepindi bu adam sizin her seferinde hatirlatayim mi?
yada hatirlatalim mi?
Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
Konu Corona iken yine eski esinize olan bagimliliginiza dondu.Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Üstelik aldatma ile suçlandım alakası yok.ben bu adamdan kopamıyorum.olay.cinselilik değil.olay.bu adamla aramda öyle bir şey olmuş ki.ona baglanmisim
öyle hatirliyorum bende ama emin değilim.Bu adam konu sahibinin babasını da dövmemiş miydi?
Görüşüyoruz onunla.hep görüştük.hep hayatımda var.eski eş konusunda hep kararliydim.hep bilirim nerede bakıyor.aramadigim bir gün yok ki.degisim bekliyorum.o da yok.La daha dün tayin almaya çalışmıyor muydun sen? Ne dengesiz insansın yahu.
eee bende 8 senedir ayni adami goruyorum ama hamileyken ustumde tepindi diye zevk alacaksaniz siz nerdeyse.Kizlar bu adam 2013 aralıktan beri 8 senedir hayatımda.sosyal fobiyim.sekiz sene ben bu adamı duydum.gordum.hayatimda sadece bu adam oldu
Ay korona aklını başına alsın bence.Konu Corona iken yine eski esinize olan bagimliliginiza dondu.
Memur mu arkadaş?La daha dün tayin almaya çalışmıyor muydun sen? Ne dengesiz insansın yahu.
Gündeme gelmek için aramıyorum.uc sene oldu resmi bosanski.nereseyse her gün arıyorum onu.bu yeni bisi degilTamam @Calcifer saka yaptı .. siz aramaya devam edin...şöyle sık sık gündeme gelebilecek kadar...
Kızınıza çok geçmiş olsun.benim aklıma ilk oğlum geldi hastasın diye telefon gelince.
Çok içime dokandı, benden sana gelsin.
Manoş, biz de korona atlattık. Hatta şu an kızım pozitif. Geçmiş olsun canım. Kök zencefil ile zerdeçal iç, karabiber at içine, ayağa kalkarsın.
Merak ettm sen bu kadr bu adama meraklı iken nasıl bosandın o mahkeme nasıl seni bosadı???Gündeme gelmek için aramıyorum.uc sene oldu resmi bosanski.nereseyse her gün arıyorum onu.bu yeni bisi degil
Yakın zamanda bir araya gelip "sürtündülerse" bizim sarımanolyanın gene aklı karışmıştırSevmiyordu ki, neden her defasında yeni öğreniyormuş gibi davranıyorsun?
Karantina süren bitene kadar getirmesinler bari çocuğu.Kızınıza çok geçmiş olsun.benim aklıma ilk oğlum geldi hastasın diye telefon gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?