Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Babanın parası var çünkü manoş. Senden başka alıp başına bela edecek biri çıkmadı manoş. Hoş, sen de başkasını bulamadın, adını besmele ile anıyorlar.
Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yok

Ben de sevgilimle evlenecektim,testler gecikince vazgeçti beni terketti
Normal bir süreç
Yeni bir test cıkmış yılbaşından sonra.o 15 gün sürüyor dediler.sma taşıyıcılığı mi ne.erkekten alınıyo kan.raporlar.su an hazır.da ben vazgeçtim.guven vermiyo

Çok içime dokandı, benden sana gelsin.

Manoş, biz de korona atlattık. Hatta şu an kızım pozitif. Geçmiş olsun canım. Kök zencefil ile zerdeçal iç, karabiber at içine, ayağa kalkarsın.

Konu Corona iken yine eski esinize olan bagimliliginiza dondu.

Okuma yazmayı yeni mi öğrendiniz?
Eski eş yüzüstü mü bıraktı skfkfkflf eski olduğu an bırakmış zaten ne bu dramatiklik? Ben nişanlıyken covid olduğumda ki aşı vs yoktu en kritik dönemlerdi eşim kapıya gelmişti kapıyı açmamıştım. Dramaquennliği köşeye bırakın.

eee bende 8 senedir ayni adami goruyorum ama hamileyken ustumde tepindi diye zevk alacaksaniz siz nerdeyse.
sado mazo iliskilerden hoşlaniyorsunuz galiba

Artık herkes grip gibi atlatiyor panik yapacak bir durum yok geçmiş olsun. Bol bol dinlenip c vitamini yüklenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…