• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Cok da iyi niyetli yaziyorsun ya..Yok Allah bana çocuk neden vermiş.uzuluyormus.sen haddini asiyorsun.bence benim konularıma yazma

Ya sen gercekten iyi değilsin
Tek bir yer göster sana bunu dediğime ilgili
Allah sana neden çocuk vermiş diye yazdığım tek bir yeri göster

Kendince yorumları dallandırıp budaklandirma oldumu

Mune Mune Kazen Kazen

Çocuğa üzüldüm hepsi bu
Hâlâ aynı şeyi diyor.herkes kendi hayatına baksın.guncel hayatınızda soramayacaginiz şeyleri burada ne rahat ne fütursuzca yazıyorsunuz.karsi taraf incinir mi kırılır mi yok.ille çocukla ilgili bir sorunun varsa mikro enjeksiyondan başka bunda bisi yok.senin görmeden psikiyatri servisine yat gibi bir hadsiz cümle de kullanmadım.

Ben de pozitifim.
Pozitifin 6. ama hastalığın 10.günündeyim.
Herkes karantinayi yalniz geciriyor. Sakin olun.
Beni en cok tat kaybi yordu. Igrenc bir tat var agzimda.

He bende senle yaşıyorum dimi senin ne hastası olduğunu bileyim tobe yarabbi töbe
Çoğunu bu kadar dilendirisen herkes sorar
Ve sürtünerek olmuş çocuk
Bu konulara çok yorum yaptım onca para harcayan cocuk icin uğraşanlar ömürlerini yok edenler niye sürtünmezler ki
Hey Allahım
Yorumsuz...

Ah sen akıllanmazsın, böbrek ameliyatında yardım istedin, hastanede sülalene rahmet okudu rezil etti seni. Hala yardım bekleyip seviyorum diyorsun. Ne içiyorsun allah aşkına, gerçek dünyaya dön kendi hayatına bak artık.
Aşın varsa 4 5 güne toparlarsın, dünyayı zindan etme kendine. Çamaşır asacağın kadar iki kaşık çorba yap, Evi pislik götürse ne olur. Yemek sepetinden çorba söyle kendine, yat dinlen. Bu adamdan hayır bekleme artık

Hâlâ aynı şeyi diyor.herkes kendi hayatına baksın.guncel hayatınızda soramayacaginiz şeyleri burada ne rahat ne fütursuzca yazıyorsunuz.karsi taraf incinir mi kırılır mi yok.ille çocukla ilgili bir sorunun varsa mikro enjeksiyondan başka bunda bisi yok.senin görmeden psikiyatri servisine yat gibi bir hadsiz cümle de kullanmadım.
Kiz sen mi incinip kirilacan.
Bu forumda sana yazılanlara bakarsan kirilmadik yerin kalmamış olması lazımdı.
Demek ki kirilmiyorsun yazabilirler bence :)

Burada söyleyeceklerim bunlar.ben onunla olduğumda kendimi ahlaksız hissetmiyorum.nokta.
Bi tane vardı sen gibi, eski kocasının peşinde koşan hatta nikahsız çocuk da yapmıştı adamdan. Bana göre mesele yok ama kendi utanmadan adamın sevgilisine laf ediyordu, nikahsız yaşıyor eski kocam ile diye. Neymiş, onun tek seviştiği erkek oymuş, o yüzden günah olmuyormuş. Ahahah. Yapıyorsunuz bari ne yaptığınızı bilin ya, savunduğunuz şeylerdeki karşılığını kabul edin yapın.

Ah sen akıllanmazsın, böbrek ameliyatında yardım istedin, hastanede sülalene rahmet okudu rezil etti seni. Hala yardım bekleyip seviyorum diyorsun. Ne içiyorsun allah aşkına, gerçek dünyaya dön kendi hayatına bak artık.
Aşın varsa 4 5 güne toparlarsın, dünyayı zindan etme kendine. Çamaşır asacağın kadar iki kaşık çorba yap, Evi pislik götürse ne olur. Yemek sepetinden çorba söyle kendine, yat dinlen. Bu adamdan hayır bekleme artık
Babasının yediği dayak için haketti diyen insan ya o :)
Covid de foruma az kendimi yazam da konu yine eski eşime gelsin bahanesi.

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Allah sana neden çocuk vermiş demisim ya sözüm ona senin okuma anlama sorunun var burda nerde yazıyor

Bide yorumsuz yazmış hey allah im 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cocuguna üzülüyorum.deiyorsun.Allah bana çocuk nasip etmiş üzülüyorsun.baskalarinin da çocuğu olmuyormus.Bu Allahın işine karışmak değil de nedir.Allah kime ne zaman çocuk nasip ederse verir.sizin bunu yorumlama benim çocuğuma üzülme hakkınız yok.baskalari da sürtünmeyi denesin diye çok çirkin yazılarınız var.kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Daha bugün karantinadan çıktım. Süreci ağır geçirdim 3 doz biontech aşım var. Bir de gebelik olabilme ihtimalim var diye bir tek parol içebildim. Ayrıca pıhtı sorunum var diye göbekten kan sulandırıcı iğne yaptım 5 gün boyunca kendime. Ağrım çok oldu sırt göğüs bel ve bacaklarda, tat koku gitti, burun tıkandı, ses boğuklaştı, öksürük, mide bulantısı, ishal, tansiyon düşüklüğü oldu. Ancak şöyle söylim semptomlarım aralıklı devam etse de geçti bitti. Geçen ay annem, kalp hastası babam ve 77 yaşında hasta babannem geçirdi ve atlattı. Çok rahat olun kabullenin bu bir süreç ve geçicek bitecek. Bol c vitamini ve d vitamini alın yatın dinlenin. Çok geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Daha bugün karantinadan çıktım. Süreci ağır geçirdim 3 doz biontech aşım var. Bir de gebelik olabilme ihtimalim var diye bir tek parol içebildim. Ayrıca pıhtı sorunum var diye göbekten kan sulandırıcı iğne yaptım 5 gün boyunca kendime. Ağrım çok oldu sırt göğüs bel ve bacaklarda, tat koku gitti, burun tıkandı, ses boğuklaştı, öksürük, mide bulantısı, ishal, tansiyon düşüklüğü oldu. Ancak şöyle söylim semptomlarım aralıklı devam etse de geçti bitti. Geçen ay annem, kalp hastası babam ve 77 yaşında hasta babannem geçirdi ve atlattı. Çok rahat olun kabullenin bu bir süreç ve geçicek bitecek. Bol c vitamini ve d vitamini alın yatın dinlenin. Çok geçmiş olsun.
Kaç günde gecti

Düşünsenize babanız kocanizdan dayak yiyor sokak ortasında.
Hem de sizi savunmak için eşinizle konuşmaya gittiğinde yiyor ha !
Siz de babam haketti diyorsunuz, düşünün hanımlar.
İşte bu kadar kocam olmadan asla sendromu yaşadığınızı hayal edin.
Ailenizden, değerlerinizden, çıktığınız kabuğu unutarak kimsem yok diyerek, kendinizi acindirdiginizi ve bunu da anonim bir forumda 47473747 üyelik alarak kusturana kadar yazdığınız düşünün.
İşyerlerinizde herkes haksız bir siz haklıymış gibi inanıp sürekli bunun için de konu actiginizi düşünün.
Bir de sürekli kimsem yok acindirmasi yapip, duygu sömürüsü yaptığınızı.
Hakikaten düşününce sizlere de oha dedirtmedi mi ?
Ben bir ikisini düşününce bile dayanamiyorum ya kendime.

Evdeki herşeyi dezenfekte etmem lazım tabağı kaşığı.kaynar suda mi yikiyim.napiyim.telefon ekranına kadar dezenfekte gerek
Hiçbir şey dezenfekte etmen gerekmiyor, mikrop yüzeylerde yaşamıyor zaten. Sen iyileşene kadar eve gelmesin yeter

Back
X