• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

ameliyatlı halinle seni dövüp in arabadan diyen yol ortasında bırakan kocandan seni kurtarmak istedi ailen gel biz sana bakarız dediler onlar için yuvamı yıktılar dediğin günleri unutma

sen bir onlara bir kocana giderek aileni perişan ettiğin günleri aileni arada bıraktığın günleri hatırla ?

astım krizin tuttuğunda baban seni hastaneye götürürken önde yürümesine bile alınmıştın biz 4 kişiyiz eğer koronaysa bize bulaşırsa ne yapsak kendi evinde mi kalsa acaba diye sesli düşündüğünde baban için yaratık dediğini unutma... yaşlı başlı adam ailesine bakıyor üstelik çocuğun var senin zaten onlardan kendi isteğinle uzak durup size bulaşmasın demen gerekirken senin yerine onlar düşündü diye yaratık demiştin babana... ama seni döven aldatan hiç değer vermeyen hakaret eden adama ayılıp bayılıyorsun değil mi?

elini vicdanına koy bence artık bir derin nefes al sakin ol

bunları kimsem yok diye ağladığın için hatırlattım olanın kıymetini bil önce ve şu çekim yasası mevzusunu araştır mutlu olmak için hayatında güzel şeylere sahip olmak için onu çağırman gerek
kendi elinle kendin dahil çevrendeki herkesi perişan ediyorsun.

Bu aralar havalar güzel gidiyor, evden çıkamayanlar balkon kapılarını pencereleri açsın eve temiz hava girsin, temiz hava stresi alır bir de duş alın peşine de taze sıkılmış meyve suyu veya bitki çayı içtiniz mi sakinleşirsiniz.

Hanımlar tartışmaya değer mi? Sekme kapatınca konu bitiyor, keşke sosyal yaşamda da sekmeler olsa kapatınca hooop gitti bitti :)))
Dün gece kapattım ben o sekmeyi 🤷

ameliyatlı halinle seni dövüp in arabadan diyen yol ortasında bırakan kocandan seni kurtarmak istedi ailen gel biz sana bakarız dediler onlar için yuvamı yıktılar dediğin günleri unutma

sen bir onlara bir kocana giderek aileni perişan ettiğin günleri aileni arada bıraktığın günleri hatırla ?

astım krizin tuttuğunda baban seni hastaneye götürürken önde yürümesine bile alınmıştın biz 4 kişiyiz eğer koronaysa bize bulaşırsa ne yapsak kendi evinde mi kalsa acaba diye sesli düşündüğünde baban için yaratık dediğini unutma... yaşlı başlı adam ailesine bakıyor üstelik çocuğun var senin zaten onlardan kendi isteğinle uzak durup size bulaşmasın demen gerekirken senin yerine onlar düşündü diye yaratık demiştin babana... ama seni döven aldatan hiç değer vermeyen hakaret eden adama ayılıp bayılıyorsun değil mi?

elini vicdanına koy bence artık bir derin nefes al sakin ol

bunları kimsem yok diye ağladığın için hatırlattım olanın kıymetini bil önce ve şu çekim yasası mevzusunu araştır mutlu olmak için hayatında güzel şeylere sahip olmak için onu çağırman gerek
kendi elinle kendin dahil çevrendeki herkesi perişan ediyorsun.
Annem geldi yemek getirmiş sağ olsun.yine anamdan fayda var.kendimden utandım bugün ve ne kadar kızsam da annecigimi çok seviyorum.sansliyim.
Saglığın yerinde
Oğlumun kalbi iyileşti
Mükemmel bir çocuğum var
Isim güzel
Evim çok güzel konumu vs
Çocuğu.emanet edebileceğim annem babam var
Aslında şanslıyım ben

Hani evlilik istiyordu hani seviyordu hastayım.koronayim.umrunda değilim.yine annem.aradi.geleyim dedi yarın.gelme.onlara bulasmasun
pamuk hani terapi alıp eski eş konusunu kapatmıştın?gene başa sarmışsınn.güzelim hayatı kendine daha nasıl zorlaştırırım diye düşünüyorsun resmen her konunda.bu arada geçmiş olsun adaçayı zerdaçalllı ballı içecekler c vitamini al bol bol.

Ama.baba olayı senin dedigim.gibi cozumlenmiyo.adam hep taki k bana.giyimime saçıma.yakkabima.kusur bulur.begenmez.o beni. Bu sorun.u o şekilde çözmeyi denedim.olmado
O gittikçe kalbi katılaşmış psikolojik sorunları olan biri.ciddi.soyluyorim.tedaviye yanasmadi
Sen de yanasmiyorsun tedaviye

Inanmazsiniz kızlar.evde kalın boğazlı kazakla dolaşıyorum.hani koronada ateş oluyordu ateşim yok.bogazim iyi olsa iyiyim.evin içinde dolaşıyorum oradan oraya.asinin bayağı faydası var ve ben snovac olduğum halde.iyi ki olmuşum yoksa böyle rahat atlatamazdım herhal.sadece boğazda acı kuruma ve gerginlik buyrun akıntısı var.saskinim.bir yerim de ağrımıyor.o kadar abartılacak bisi degil

Annem geldi yemek getirmiş sağ olsun.yine anamdan fayda var.kendimden utandım bugün ve ne kadar kızsam da annecigimi çok seviyorum.sansliyim.
Saglığın yerinde
Oğlumun kalbi iyileşti
Mükemmel bir çocuğum var
Isim güzel
Evim çok güzel konumu vs
Çocuğu.emanet edebileceğim annem babam var
Aslında şanslıyım ben
yaaa bak gördün mü hah işte böyle görelim seni
iyi düşün iyi olsun hayatın ve yaşadıklarımızın hep olumsuz yanlarını düşünürsek yaşayamayız ve hep hasta oluruz
hatalarımızla yanlışlarımızla ve hayata kattıklarımızla varız yaşadığımız herşey tecrübe önemli olan ders almak ve önümüze bakmak
hepimiz hatalar yaptık hepimizin pişmanlıkları var ben anlatsam varya ohoooo kendi derdini unutursun inanki yani kafaya takacak hepimizin sorunu var ama bak önümüze bakıyoruz
geriye baka baka geride kalırız

yaaa bak gördün mü hah işte böyle görelim seni
iyi düşün iyi olsun hayatın ve yaşadıklarımızın hep olumsuz yanlarını düşünürsek yaşayamayız ve hep hasta oluruz
hatalarımızla yanlışlarımızla ve hayata kattıklarımızla varız yaşadığımız herşey tecrübe önemli olan ders almak ve önümüze bakmak
hepimiz hatalar yaptık hepimizin pişmanlıkları var ben anlatsam varya ohoooo kendi derdini unutursun inanki yani kafaya takacak hepimizin sorunu var ama bak önümüze bakıyoruz
geriye baka baka geride kalırız
Çok tsk ederim güzel yürekli güzel arkadaşım.sen gerçekten iyi birisin.yolun hep iyiliğe güzelliğe çıksın.hic tanımadığın bir insana moral veriyorsun.cikarsiz hesapsız ve bu çok önemli bir değer.artik günümüzde senin gibiler çok çok azlar ve ben tüm.kalbimle inanıyorum ki sen o guzelninsnalardan birisin.ilk baştan beri olumlu olumsuz olsun inan değer veriyorum. Özellikle sen ve o beni sevmese de kudlaromar mi ona benzeyen bir nick var.cok acı yazıyor.ama onu da seviyorum.senin yazdıkların bir de kudlomar in yazdıkları nasıl değer verdigimi önemsediğini bilemezsin.basimiz uzeirndesiniz.

Bu arada ceycey0406 nickli arkadasın görüşlerini de beğeniyorum.siz sanıyor musunuz ki pamuk takmiyo kimseyi.pamuun elinde değil bazı şeyler.pamugun koşulları ortada.

Şaka maka yıllarımız sizinle geçti.hayati paylaştık.olumlu olumsuz yanımdaydınız. Hepiniz benim için degerlisiniz.hayatimin parçası oldunuz.yurekten tsk.sizlwr beni tanıdınız.ben sizleri tanıdım.bu hastalıkla birlikte fazla.mi duygusallaatim ne ama sizleri bilinki çok seviyorum.burayi burada olmayı sizlerle hayatı paylaşmayı öyle seviyorum ki.

Inanmazsiniz kızlar.evde kalın boğazlı kazakla dolaşıyorum.hani koronada ateş oluyordu ateşim yok.bogazim iyi olsa iyiyim.evin içinde dolaşıyorum oradan oraya.asinin bayağı faydası var ve ben snovac olduğum halde.iyi ki olmuşum yoksa böyle rahat atlatamazdım herhal.sadece boğazda acı kuruma ve gerginlik buyrun akıntısı var.saskinim.bir yerim de ağrımıyor.o kadar abartılacak bisi degil
Ateşin çıktığında üşüme hissi olur zaten sıcaklama hissi değil
Ölç ateşini
Kazakla değil tişörtle otur ince hafif şeyler giy

Ateşin çıktığında üşüme hissi olur zaten sıcaklama hissi değil
Ölç ateşini
Kazakla değil tişörtle otur ince hafif şeyler giy
Bunaldim ve kıyafetleri degistirdim ama ateşim yok.36.8.asinin faydası var.bogazimi sıcak içeceklerle rahatlattim ve su an iyiyim.

Eklentiler

• 20220205_214323.webp
    20220205_214323.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 41
Sabah o kadar kotuyken su an iyiyim.yarin evi temizlicem.camasir suyu yapacam yerleri.su an hobisiyim yok.saka gibi

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
İnsanlar zaten bu süreci evde yalnız atlatıyor. Aynı evin içindekilerin faydası olmuyor bazen herkes kendi canının derdine düşüyor. Dışarıdan yemeğinizi söyleyeceksiniz, vitamin bol sıvı bol istirahat tamam. Eski eşi niye arıyorsunuz sizi anlamak cidden mümkün değil.

Geleceğe yönelik evlenme umudu yok.dogru.ustelik baskacerkekleri karşı cins olarak bile göremiyorum ondan başka.baskasina bir duygu besleyemiuorjm.ya da.kimseyle bor duygusal durumum yok
Erkeksiz olmuyor mu????Şart mı??? Siz önce kendinizi bir tedavi ettirin bu sabit fikirlilikle hayat çok zor😑😑

Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Birbirinizi önemsiyor olsaydınız birbirinizin eskisi olmazdınız. Boşandığınız adamdan ilgi beklemek ne mana?
Etrafımda pek çok insan covid atlattı. Yalnız başlarına karantinaya girdiler. Sadece alışverişlerini yapan bir yakınları kapılarına bıraktı. Bu zaten olağandışı bir durum. Cümbür cemaat korona atlatan var mı? Buraya konu açıp, cevap yazabildiğinize göre gayet hafif atlatıyorsunuz. Bizim akrabamız 5 gün sadece tuvalet için kalkabildiğini söylemişti ama o Delta varyantına yakalanmıştı.
Geçmiş olsun.

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Çok geçmiş olsun biz de yeni atlattık çocuklarla. İnanın çocuğunuz yanınızda olmadığı için daha iyi dinlenirsiniz ve ona geçti korkusu olmaz. Ben çocuklarla 7 gün Evde dinlenmeden faaliyetle geçirdim. Yemek de ilk bir iki gün kendim yaptım sonra temassız teslimat ile tatlı, pide filan söyledim. Siz dinlenin sanal marketlerden portakal kivi filan söyleyin ya da C vitamini takviyesi alın. Bol sıvı tüketin. Normal grip gibi ya da daha hafif geçecek stres yapmazsanız

Sabah o kadar kotuyken su an iyiyim.yarin evi temizlicem.camasir suyu yapacam yerleri.su an hobisiyim yok.saka gibi
Yerleri çamaşır suyu mu yapacaksınız? Boğazınızi daha da yakmak için mi?
Yapmayın şöyle şeyler. Istikrarli bir şekilde bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ki

Back
X