E hani kimsen yoktu? Anan var işte, kapına ilaç getiriyor, anan baban çocuğuna bakıyor tatil yaptırıyor, hani yoktu kimse?
aslında bu o kadar haklı o kadar doğru bir yorum ki
pamuk bak beni iyi dinle şimdi
işin var evet mental olarak sıkıntılar yaşıyorsun ama beden sağlığın yerinde, çocuğun sağlıklı ve sahipsin, bunca şeye rağmen ailen hala yanında çocuğunla ilgileniyor annen var ... ben doğum yaptığımda da ,geçirdiğim çeşitli ameliyatlarda da annem yoktu mesela , hasta sevmez çünkü annem ruhu sıkılır düşünebiliyor musun :) senin yaptıklarının onda birini yapsam annem evlatlıktan reddederdi beni.... sen onlara güvenip bu kadar salıyorsun kendini biliyorsun ki sırtında destek var yıkılmana düşmene izin vermiyorlar şımarıklık yani açııkcası yaptığın
gerçekten yalnızlık ne bilmiyorsun sen hayatının kıymetini bilmiyorsun
yaşam gayesi edinmemiş ,dünyaya niçin geldiğini bilmeyen kişilerr boşlukda sallanıyor, bir aidet duyguları olmuyor ben bunu farkettim aslında... bir amacın olsun önce
boş vaktinde gönüllü bir git huzur evinde çalış birilerinin işini hafiflet insanları mutlu et mesela belediyenin kurumların gönüllü hizmetleri var doğaya tabiata insan içine karış ,başkalarını gör ,insanlar ne dertlerle nelerle uğraşıyor onu gör, bu anlamda yardım et başka şeylere de kafa yormuş olursun hemde biraz aydınlanırsın
hep boşluktan ve niye yaşadığını bilememekten bunlar birde fazla destekden gerçekten kimsesizliğin ne olduğunu bilseydin kimsem yok demezdin o şikayet ettiğin baban senin uğruna dayak yedi
çocuğun var büyüse çocuğunun eşinden dayak yesen nasıl hissederdin ?
onun yüzünden böyle oldum diyorsun suç bulma kimseye onlar varken böylesin biri eksik olsa iyice dağılırmışsın
kıymetini bil ailenin sahip olduklarının, yeter artık cozuttuğun dağıttığın
yaşadığını sandığın şeyde aşk da değil sevgi de değil aşk bile yaşamamışsın doğru dürüst onun bile ne olduğunu bilmiyorsun arabesk baktığın için herşeyi kaçırıyorsun
tüm boş vaktini doldur çok yoğun ol düşünmeye fırsatın olmasın
höf bak ne kadar uzun yazdım manas destanı gibi
gerçekten yapabileceğim birşey var mı varsa söyle yapayım da çık şu ruh halinden artık