• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid pozitifim.yalniz bu sureci nasil geciricem

Isyerinde üç arkakads covid oldu.ilk gn bende bisi yoktu.iki gündür boğazım açıyor.kemik ağrılarım.oldu.siddetli bel ağrısı.tas düşürüyorum dedim.yok geçti.halsizlik.bas ağrısı.derken test oldum ve telefonla aradılar pozitifmisim.tat duygum da gitti.
Psikolojim zaten darmafagandi.coktum..olmekten korkuyorum.yakin cevremde vefatlar oldu bu hastalıktan.olum korkusu var.ya atlatamazsam.herkes atlatıyor ama vefatlar da var
.bir arkadaşımın gencecik eşi oldu yakın zamanda.vs vs.evde yalnızım.yemek pişirecek durumum yok.evladimi özledim.istanbuldaydi.yarin gelecek.ona sarilamayacağım.
Eski eşime.mesaj attım koronayım dedim.beni engellemiş.konusmuyor.beni en hassas dönemimde yine yüzüstü bıraktı
Bu süreci yalnız atlatan var mı.agzimda garip tat var ya da tatsızlık mi diyim.o bile çok kotu.stres oldum.uyuyamiyorum
Teyzecim, Allah size hem sağlık hem akıl versin, umarım kısa sürede -mental olarak- iyileşirsiniz.

Yazdiklarini iyi oku.kopyaladim.benim çocuğuma sen değil kimse üzülemez.
Bizler siteden çıkınca sen yoksun herkes kendi hayatında sende öyle ve sen o çocukla yaşıyorsun ama senin az çok nasıl biri olduğunu anladigimiz için dedik dedim
Ne sen nede çocuğun aklımız da olmayacak konunda arka sayfalara gidicek o çocukla hayata devam edicek sensin sen üzmede çocuğunu
Gerisi önemli değil

Bu aralar havalar güzel gidiyor, evden çıkamayanlar balkon kapılarını pencereleri açsın eve temiz hava girsin, temiz hava stresi alır bir de duş alın peşine de taze sıkılmış meyve suyu veya bitki çayı içtiniz mi sakinleşirsiniz.

Hanımlar tartışmaya değer mi? Sekme kapatınca konu bitiyor, keşke sosyal yaşamda da sekmeler olsa kapatınca hooop gitti bitti :)))

Son düzenleme:
Bu aralar havalar güzel gidiyor, evden çıkamayanlar balkon kapılarını pencereleri açsın eve temiz hava girsin, temiz hava stresi alır bir de duş alın peşine de taze sıkılmış meyve suyu veya bitki çayı içtiniz mi sakinleşirsiniz.

Hanımlar tartışmaya değer mi? Sekme kapatınca konu bitiyor, keşke sosyal yaşamda da sekmeler olsa kapatınca hooop gitti bitti :)))
Biz sekme kapatırız biter gider, Allah fiziken maruz kalanın yardımcısı olsun abla. :/

Hastayım.inanmayacaklar.biliyorum.bogazim yanıyor.hastaligimla uğraşıyorum.canim burnumda.bu halimle ne sözler söylüyorlar baksana.cocugumla ilgili konuşmasınlar.cunku o kimseyle ilgili konuşmuyor

Bizler siteden çıkınca sen yoksun herkes kendi hayatında sende öyle ve sen o çocukla yaşıyorsun ama senin az çok nasıl biri olduğunu anladigimiz için dedik dedim
Ne sen nede çocuğun aklımız da olmayacak konunda arka sayfalara gidicek o çocukla hayata devam edicek sensin sen üzmede çocuğunu
Gerisi önemli değil

Hanımlar tartışmaya etmeye değer mi? Sekme kapatınca konu bitiyor, keşke sosyal yaşamda da sekmeler olsa kapatınca hooop gitti bitti :)))

Aynen sizin dediginizi bende yukarda yazdım
Bazı konular var diyorum ki biz sekmeyi kapatınca hayatlarına burdaki yazdiklari gibi devam ediyorlarsa bide çocuk varsa o hayatların da o çocuğa üzülüyor dua ediyorum

pamuuuk ah pamuk ah
baban seni savunmaya giderken kocan tarafından yediği dayak için haketti dedin ya
bence o yüzden hayatın yoluna girmez

bence babanın ayağına kapan
yalvar ağla affetsin seni
kendisine bunu yaşattığın için üzdüğün için hayal kırıklığı yaşattığın için ayaklarını öp af dile affetsin de bir hayır duasını al ve kendine çeki düzen ver artık böyle gerçekten ömür geçmez

pamuuuk ah pamuk ah
baban seni savunmaya giderken kocan tarafından yediği dayak için haketti dedin ya

kendisine bunu yaşattığın için üzdüğün için hayal kırıklığı yaşattığın için ayaklarını öp af dile affetsin de bir hayır duasını al ve kendine çeki düzen ver artık böyle gerçekten ömür geçmez
Bu forumda en sevdiklerinden birisin.iyi yürekli olduğunu hissediyorum.ister olumlu ister olumsuz yaz yazdıkların yoluma ışık oluyo.benim için ciddi anlamda çabalıyor sun.cok tsk.cok uzaklardan sevgiler

pamuuuk ah pamuk ah

Ama.baba olayı senin dedigim.gibi cozumlenmiyo.adam hep taki k bana.giyimime saçıma.yakkabima.kusur bulur.begenmez.o beni. Bu sorun.u o şekilde çözmeyi denedim.olmado
O gittikçe kalbi katılaşmış psikolojik sorunları olan biri.ciddi.soyluyorim.tedaviye yanasmadi

pamuuuk ah pamuk ah

Ve şunu da soylıyım babalar.sikintili olunca çocukta da benim gibi sosyal gibi gelisebiliyor

Beni anlayabilmek için kimseniz yok.oyle düşünün.hayatinizda sadece vu adam vardı.mutluluk mutsuzluk herşey bu adamla özdeşleşti.bagimlilik değil bu benim başka kimsem yok sorun bu
Okadar sinirleniyorum ki senin gibilere, insan Allah tan korkar kimsesizim derken, sürekli aynı yalanları yazıyorsun bilmeyenler inanıyor ben de gelip her defasında aynı şeyi yazıyorum; anan var-baban var-çocuğun var
Eşin dostun arkadaşının olmamasının sebebi de sensin, karşındakine doğru düzgün davranırsan arkadaşın da olur arayıp soranın da
Kimsem yok kimsem yok deyip durduğun bi kocan yok sadece o da olmak zorunda değil erkeksiz de yaşanıyor

Oğlum dünya tatlısı.oyle hassas öyle iyi yürekli ki.karincayi incitmez.oyle bir çocuk.karinca yuvası varsa asla basmaz.ogrettim ona.kendinin olmayanı asla almaz.agactan başkasının meyvesini koparmaz.cani istese bile.haram.helali öğrettim ona.bir tanısanız onu yok oluş şekli söyle böyle kendinizden utanırsınız.oyle güzel adil ahlaklı mükemmel bir çocuk benim oğlum.
Terbiyeli güzel huylu çocuklar da aynı yolla oluyor terbiyesiz kötü huylu çocuklar da aynı yolla oluyor tüm insanoğlu aynı yolla oluyor biz niye utanalım oluş şeklinden sürtünmüşün a aaaa bebek olmuş eeee yani?

Çocukla ilgili konuşmanız etik değil .yok huni vs.bir görsen .yerde para görse almaz.haram diye öğrettim.hatta otobüse biniyoruz.burada para atılıyor kutuya.para düşmüş de.sofir diyor ki al kutuya at dedi.oglum sandı al senin olsun.hayir haram dedi.o parayı yerden almadı.onu öyle öğrettim.4 yaşında dini eğitim de aldırdım.cok mükemmel bir cocuk
Yaw senin çocuğuna ahlaksız hırsız diyen mi oldu
Normali bu zaten böyle öğretilmeli böyle yetişmeli, çok matah birşey değil olması gerekli olanı yapmışsın
Huni olayı da senle ilgili değil başka biri anlatmış
Doğal olarak herkese enteresan geliyor bakire olup hamile kalıp çocuk doğurup hala bakire olmak, rahatsız olacaksan madem niye anlattın bunu
Çocukla ilgili etik olmayan tek kelime edilmedi burada edilmez de

Hastayım ve tek konum yine bu adam.cok saçma biliyorum.ama iyi ya da kötü 8.senelik ilişkiyi bitirmek kolay değil
Şaka mısın ya 8 yıllık “ilişki” dediğin ne? İlişki mi sanıyorsun sen bunu? İnsanlar 50yıllık hayat arkadaşlarını toprağa veriyor ya sen durmadan illa bu şerefsizi istiyorum diyorsun

Cocuguna üzülüyorum.deiyorsun.Allah bana çocuk nasip etmiş üzülüyorsun.baskalarinin da çocuğu olmuyormus.Bu Allahın işine karışmak değil de nedir.Allah kime ne zaman çocuk nasip ederse verir.sizin bunu yorumlama benim çocuğuma üzülme hakkınız yok.baskalari da sürtünmeyi denesin diye çok çirkin yazılarınız var.kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Kimse benim cinsel hayatım hakkında konuşmuyor, çünkü kimseye cinsel hayatımı anlatmıyorum
Kimse çocuğumun nasıl olduğunu bilmiyor, sürtünerek mi tüp bebek mi doğal gebelik mi, çünkü kimseye bu çocuğu nasıl edindiğimi anlatmıyorum
Yatağınız dahil her haltınızı anlatıp millete bu konuda konuşamazsın demek neyin kafası

Yaw senin çocuğuna ahlaksız hırsız diyen mi oldu
Normali bu zaten böyle öğretilmeli böyle yetişmeli, çok matah birşey değil olması gerekli olanı yapmışsın
Huni olayı da senle ilgili değil başka biri anlatmış
Doğal olarak herkese enteresan geliyor bakire olup hamile kalıp çocuk doğurup hala bakire olmak, rahatsız olacaksan madem niye anlattın bunu
Çocukla ilgili etik olmayan tek kelime edilmedi burada edilmez de
Daha ne söyleyeceksiniz....

E hani kimsen yoktu? Anan var işte, kapına ilaç getiriyor, anan baban çocuğuna bakıyor tatil yaptırıyor, hani yoktu kimse?
aslında bu o kadar haklı o kadar doğru bir yorum ki
pamuk bak beni iyi dinle şimdi

işin var evet mental olarak sıkıntılar yaşıyorsun ama beden sağlığın yerinde, çocuğun sağlıklı ve sahipsin, bunca şeye rağmen ailen hala yanında çocuğunla ilgileniyor annen var ... ben doğum yaptığımda da ,geçirdiğim çeşitli ameliyatlarda da annem yoktu mesela , hasta sevmez çünkü annem ruhu sıkılır düşünebiliyor musun :) senin yaptıklarının onda birini yapsam annem evlatlıktan reddederdi beni.... sen onlara güvenip bu kadar salıyorsun kendini biliyorsun ki sırtında destek var yıkılmana düşmene izin vermiyorlar şımarıklık yani açııkcası yaptığın

gerçekten yalnızlık ne bilmiyorsun sen hayatının kıymetini bilmiyorsun

yaşam gayesi edinmemiş ,dünyaya niçin geldiğini bilmeyen kişilerr boşlukda sallanıyor, bir aidet duyguları olmuyor ben bunu farkettim aslında... bir amacın olsun önce

boş vaktinde gönüllü bir git huzur evinde çalış birilerinin işini hafiflet insanları mutlu et mesela belediyenin kurumların gönüllü hizmetleri var doğaya tabiata insan içine karış ,başkalarını gör ,insanlar ne dertlerle nelerle uğraşıyor onu gör, bu anlamda yardım et başka şeylere de kafa yormuş olursun hemde biraz aydınlanırsın

hep boşluktan ve niye yaşadığını bilememekten bunlar birde fazla destekden gerçekten kimsesizliğin ne olduğunu bilseydin kimsem yok demezdin o şikayet ettiğin baban senin uğruna dayak yedi
çocuğun var büyüse çocuğunun eşinden dayak yesen nasıl hissederdin ?
onun yüzünden böyle oldum diyorsun suç bulma kimseye onlar varken böylesin biri eksik olsa iyice dağılırmışsın

kıymetini bil ailenin sahip olduklarının, yeter artık cozuttuğun dağıttığın
yaşadığını sandığın şeyde aşk da değil sevgi de değil aşk bile yaşamamışsın doğru dürüst onun bile ne olduğunu bilmiyorsun arabesk baktığın için herşeyi kaçırıyorsun
tüm boş vaktini doldur çok yoğun ol düşünmeye fırsatın olmasın

höf bak ne kadar uzun yazdım manas destanı gibi
gerçekten yapabileceğim birşey var mı varsa söyle yapayım da çık şu ruh halinden artık

Back
X