- 10 Ekim 2014
- 32.534
- 146.247
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikten dolayı olmamıştımÇok geçmiş olsun inşallah biran önce anlatırsınız.aşı olmuşmuydunuz .
Çok içiyorum 3 ltyi geçiyordurBol bol su için![]()
Geçmiş olsun. Bende atlattım. Emzirirken. İlk boğaz giciklanmasi geldi sabahına şiddetli öksürük ve aşırı derecede vücut kemik sırt bel ağrısı oldu akşama kadar eşimi bekledim teste gittik pozitiftik. Bana doktor antibiyotik ve mucovit-c parol verdi. Filyasyon ekibi geldi emzirdigim söyleyince sana ilaç veremeyiz demişti. Bol su ve meyve tükettim. Tat ve koku gittiği halde yemek yemeği kesmedim karnımı hep yok tuttum. Böyle 10gunde atlattım. İlaç kullanmadım. Eşimde belirti olmamasına rağmen hapları içti öle ayakta geçirdi. Ama annem ve babam ilaçsız evde atlatamadi ilaç kullandı onlarda. Kotuyseniz için. İçmeyin diyenlere kulak asmayin.Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek?![]()
Eşiniz için en çok şu konuda endiselendim.Evet birçok yerde öyle okudum.Şuan ateşim var baş ağrım azaldı parol içmekten çok çok yeni.Biran önce iyileşmek için içeceğim.Eşim 10 gündür hasta ve atlatamayınca test vermeye gitti şuan vücut ağrısı çok fazla.Kötü durumda.Benim dün gece ateşim başladı daha öncesinde iyiydim.Çok haklısınız içmeliyim.
İyi yapiyosun su çok iyi geliyormus benim ailemde geçirdi hep Su içiyorlardı.cok.sukur bişi yok simdiÇok içiyorum 3 ltyi geçiyordur
Hemen aspirine başladık, pıhtılaşma sıkıntısı yok çok şükür o 10 gündür üşüttüm diye halsizdi.Sonra ısrar ettim test verdi ama öksürüğü çoğaldı Allahtan ilaca başladı bugün.Hiç ihmal edilmemesi gerek.Benim 10 gündür birşeyim yoktu gayet enerjiktim dün gece ateşim çıkar çıkmaz aradım filyasyonu hemen test aldılar oda yeni çıktı.Sabah hemen ilacıma başlayacağım.Düne göre daha iyiyim ama bu kötüleşmem anlamına gelmiyormuş Tedbir almakta gayda varEşiniz için en çok şu konuda endiselendim.
Kan verdiniz mi
Gerçekten ama gerçekten covid de kan pihtilastigi için sıkıntıya düşüyor insanlar
Benim şahit olduğum vakalarda iğne verildi, ama aspirin kullanan da oldu pıhtılaşma düzeyine göre belirleniyor bu
Çok çok önemli bir detay kan pihtilasmasi, acile gidince de mecbur kan alıp olcuyorlar pıhtılaşmayı aklınızda bulunsun
Ateşim ve öksürüğüm çok fena.Kulak dolma bilgilere inanmayın.Eğer hafif geçirmeseydiniz içeceğinize eminim.Benim de yarın bitecek karantinam,bir tavsiye olmamakla birlikte doktora gitme ihtiyacı duymadım ilaç da kullanmadım en azından korona için verilen ilaçları. İlk gün keskin bel ağrısı ile bir anda ateş halsizlik baş ağrısı ile başladı. İlk bir kaç gün ağır grip şeklinde seyretti. Ateşim yükseleceğini hissettikçe nurofen ibucold gibi parasetamol etken ilaçlar aldım. Kekik çayı kaynatıp içtim,limonlu ıhlamur aynı şekilde. Sarımsaklı yoğurt yedim zaten tad koku olmadığı için ne yediğini pek fark etmiyorsun. Meyve sebze yemeye dikkat ettim. Faydası olmuş mudur bilmiyorum ama burnumun içine çay ağacı yağı sürdüm bu da bence koku kaybını geciktirdi. Onun dışında karantina ve bol bol istirahatle eminim atlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.
Tedavisine erken başlayan ile başlamayan arasında bir ton fark var.Eşim 10 gündür antibiyotik vs kullandı hep üşüttüm iyileşeceğim dedi.Ama iyileşemedi git gide ağırlaştı.Bugün ilaca başlaması çok fark ettirdi.Aşırı öksürük ve nefes darlığı vardı şuan daha iyi.Öyle grip gibi geçti gitti denecek bir hastalık değil emin olun.Balgam boğazımı tıkayınca Allahım nolur biran önce geçsin diye yalvardım bugün.İlaç maks ishal yapar ama nefes alamamak çok çok daha zor.İnşallah Alerji yapmaz ve biran önce atlatırımBu ilac verme okayi bir tek tr de var sanirim. Yurtdisinda ilac falan yok yani. Eve git, karantinaya gir diyorlar, zaten korona isen asla ne hastaneye ne ev doktoruna gidebiliyorsun cok acillik degilsen. Benim isyerinde buyuk cogunluk gecirdi, ilacsiz. Zaten ne tur bir ilac verebilirler ki ilaci yok ki..Ben olsam ilac icmezdim, gecmis olsun.
Çok geçmiş olsunHemen aspirine başladık, pıhtılaşma sıkıntısı yok çok şükür o 10 gündür üşüttüm diye halsizdi.Sonra ısrar ettim test verdi ama öksürüğü çoğaldı Allahtan ilaca başladı bugün.Hiç ihmal edilmemesi gerek.Benim 10 gündür birşeyim yoktu gayet enerjiktim dün gece ateşim çıkar çıkmaz aradım filyasyonu hemen test aldılar oda yeni çıktı.Sabah hemen ilacıma başlayacağım.Düne göre daha iyiyim ama bu kötüleşmem anlamına gelmiyormuş Tedbir almakta gayda var
Çok çok geçmiş olsun.Şükür atlatmışsınız.Rabbim tekrarını yaşatmasın.Evladınızı sağlıklıca kucağınıza alın inşallahGeçmiş olsun ama telaş etmemeye gayret edin . Psikoloji çok etken oluyor bu süreçte , 2 hafta önce 7 aylık hamile iken delta plus covid 19 geçirdim ve 20 gün boyunca devam etti etkisi ilaç vs alamadigimdan olabildiğince meyve ,sebze ,çorba ve bol bol su tükettim. Birde günlük dusunuzu alın hatta biraz sıcak yıkanmaya çalışın ,sırtınıza havlu koyun ve hırka benzeri giyinin terledikce atacaksınız,limonlu sıcak su içmeye çalışın ,bal zencefil pekmezle limonu karıştırıp bir tatlı kaşığı günlük bir kackere yemeye bakın . En doğal şekilde bu çünkü ben hamileyim parol dahi şükürler olsun kullanmadım.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun![]()
Amin inşallah Rabbim sizinde evlatlarınızı size ,sizi de onlara bağışlasın . Ben bebeğime 2 sene sonra hamile kaldım şükürler olsun zorlu tedaviler vs derken kendime dikkat ettim bu süreç zarfında ve evden hiç çıkmadığım halde durduk yere bana bulaştı virüs eşim 2 doz biontech li idi muhtemelen taşıyıcı oldu benim asım olmadığı için . Çok korktum çünkü zaten nasip olma süreci zorlu geçen ben pimpirikli bir anne adayıyım bu da gelince çok korktum ,endiselendim ama şükürler olsun . Psikoloji çok etken tekrar yazıyorum çünkü vücut direncini, motivasyonunu hatta bağışıklığı bile psikoloji etkiliyor . Yemeye özen gösterin ben halen tat düzgün alamiyorum ama yemeye çalıştım ilk günden beri,sebze meyve sulu gıdalar,çorba ve sıcak kaynamış limonlu karanfilli zencefilli suları tüketin. Bol bol sıcak su ile duş alın ve terledikce rahatlayacaksiniz inşallahÇok çok geçmiş olsun.Şükür atlatmışsınız.Rabbim tekrarını yaşatmasın.Evladınızı sağlıklıca kucağınıza alın inşallah
İştahım hiç yoktu ama herşeyden yedim.Midem bulana bulana yedim.Bağışıklık çok önemli düşmemesi lazım.Şuan çok kötü değilim ama balgamlı öksürük korkutuyor.O yüzden sabah hemen ilaçlara başlayacağımAmin inşallah Rabbim sizinde evlatlarınızı size ,sizi de onlara bağışlasın . Ben bebeğime 2 sene sonra hamile kaldım şükürler olsun zorlu tedaviler vs derken kendime dikkat ettim bu süreç zarfında ve evden hiç çıkmadığım halde durduk yere bana bulaştı virüs eşim 2 doz biontech li idi muhtemelen taşıyıcı oldu benim asım olmadığı için . Çok korktum çünkü zaten nasip olma süreci zorlu geçen ben pimpirikli bir anne adayıyım bu da gelince çok korktum ,endiselendim ama şükürler olsun . Psikoloji çok etken tekrar yazıyorum çünkü vücut direncini, motivasyonunu hatta bağışıklığı bile psikoloji etkiliyor . Yemeye özen gösterin ben halen tat düzgün alamiyorum ama yemeye çalıştım ilk günden beri,sebze meyve sulu gıdalar,çorba ve sıcak kaynamış limonlu karanfilli zencefilli suları tüketin. Bol bol sıcak su ile duş alın ve terledikce rahatlayacaksiniz inşallahRabbim herkesi bütün hastalıklardan korusun . Tekrar geçmiş olsun