Covid pozitif😭

İlaçları kullanıyor musunuz?
Annemin ciğerine indi ama ilaçları kullanmaya başladı. Zaten 5 günlük bir periyotta kullanıyor ilaçlar. Annem 3. 4. günde toparlandı..
Yani ilaçları kullanmanı tavsiye ederim..
fee fi fo fee fi fo

İlaçları kullanıyor musunuz?
Annemin ciğerine indi ama ilaçları kullanmaya başladı. Zaten 5 günlük bir periyotta kullanıyor ilaçlar. Annem 3. 4. günde toparlandı..
Yani ilaçları kullanmanı tavsiye ederim..
fee fi fo fee fi fo
Evet dün akşam geldi ilaçlar hemen başladım.Göğsümde yanma ve hafif balgam başlangıcı var.İnşallah anneniz gibi ben de şifa bulurum

Hayır ciğere inince sırtta ve göğüste ağrı oluyor. Bir baskı gibi düşünün. Ve nefes darlığı oluyor..
Yada sizin annenizin yasi oldugu icin oyle hissetmistir bende nefes darligi hic olmadi baskim yoktu sirt agrimda yoktu.Balgamli oksurugum coktu balgam tikiyordu bazen.Yasa bagli degisiklik gostermis olabilir.

Yaaa siz balgamla mı anlamıştınız
Simdi sizin ki yogun bir balgam degilmis zaten bi tedirgin olmayin rahat olun lutfen.Bence beklemeyin bir acile gidin balgamli oksurugum var deyin ciger filminiz cekilir eger inmisse hemen yan tedaviye baslarla balgam sokturucu vs verirler antibiyotikte veriyorlar bunlar cok cok daha fazla rahatlatiyor.Ama korkmayin cigere inince birsey olmuyor.İnsede korkmayin bakin benimde inmisti her halde geciyor.

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun bende bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum :(

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun bende bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum :KK43:
Size de geçmiş olsun
Benim ilk testim negatif çıktı 2 gün sonra bir daha yaptırdım pozitif çıktı.
Valla medya o kadar korku pompalıyor ki normal grip belirtileri var ama deli gibi korkuyoruz

Kızlar daha 2 hafta önce mürtaj olmuştum burda paylaşmıştım meleğimin kalbi durmuş aldılar.Şimdi eşim eve corona getirdi.Bu ikinci gecem belirgin olarak ateşim ve baş ağrım var.Ne yapmalıyım inan bilmiyorum.Sürekli herşey geçicek diyorum.Favirapir verdiler inanılmaz ilaç alerjim vardır içmeye korkuyorum.Geçiren arkadaşlar beni biraz rahhatlatabilir mi? İki oğlum var küçük sürekli Allahım beni onlara bağışla diyorum.Psikolojim daha düzelmemişken birde bu ne yapmam gerek? 😭😭😭
Geçmiş olsun bende kürtaj olduktan hemen sonra covid olduğumu öğrendim 1hafta oldu kurtuldum şükür üst üste geldi benimde ama hafif atlattım şükür. Umarım sizinde hafif geçer bol bol su ve C vitamini tüketin sirkeyle gargara yapın kekik demleyip hergun bir bardak tüketebilirsiniz şu iki vitamin oldukça faydalı araştır oku anliycaksin ben kullandım bitene kadar kullanıcam tekrar geçmiş olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210921-085423.webp
    Screenshot_20210921-085423.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210921-085527.webp
    Screenshot_20210921-085527.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 28
Geçmiş olsun bende kürtaj olduktan hemen sonra covid olduğumu öğrendim 1hafta oldu kurtuldum şükür üst üste geldi benimde ama hafif atlattım şükür. Umarım sizinde hafif geçer bol bol su ve C vitamini tüketin sirkeyle gargara yapın kekik demleyip hergun bir bardak tüketebilirsiniz şu iki vitamin oldukça faydalı araştır oku anliycaksin ben kullandım bitene kadar kullanıcam tekrar geçmiş olsun
Atlatali 3 hafta olcak canim cok cok teşekkür ederim.

Arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun bende bugün öğlen 13:00 sıralarında test yaptırdım belirtilerim vardı halada test sonucum çıkmadı sağlık bakanlığından mesaj geldi şimdi test sonucunuz çıkana kadar geçici izolasyondasınız sonuç negatif gelirse izolasyon sonlanacaktır diye başına böyle bişey gelen var mı çok tedirgin oldum :KK43:
Normal grip gibi basliyor belkide gripsiniz.

Size de geçmiş olsun
Benim ilk testim negatif çıktı 2 gün sonra bir daha yaptırdım pozitif çıktı.
Valla medya o kadar korku pompalıyor ki normal grip belirtileri var ama deli gibi korkuyoruz
Çevremde covid geçirenlerde tansiyon kalp gibi rahatsızlıklar çıkınca sonrasında ister istemez korkuyorum bünyemde biraz zayıf zaten :(

Çevremde covid geçirenlerde tansiyon kalp gibi rahatsızlıklar çıkınca sonrasında ister istemez korkuyorum bünyemde biraz zayıf zaten :KK43:
Benim ilk mesajimi okumussunuzdur yeni kurtaj olmustum kanim yoktu vitaminim yoktu hamileyken asiri kusmustum hic bisey yiyememistim daha kendimi toplamadan hoop atesler icinde yanarken buldum kendimi cidden agirdi belirtilerim.Ama oyle gencleri cok vuracak bir hastalik degil.Birde ilaci var cidden o ilaclar iyi geliyor iyilestiriyor.Stres olmayin bende cok korkmustum ilk ogrendigimde ama gecicek sakin olun

Benim verdiğim ilk test negatif çıktı sonra pozitife döndü, dün itibariyle karantinaya girdim. Covid vücudumda enfeksiyonu yükselttiği için ben yatak döşek ağır geçiriyorum ancak çoğu kişi ayakta hafif geçiriyor, sakin kalmaya çalışın, moral çok önemli cidden normal grip gibi düşünün kendinizi takviye edici gıdalar bol c vitamini ve sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin, atlatacağız inşallah. Konu sahibi atlatmış o bana moral oldu mesela inşallah biz de sağlığımıza kavuşup yaşantımıza döneceğiz 😊

Çevremde covid geçirenlerde tansiyon kalp gibi rahatsızlıklar çıkınca sonrasında ister istemez korkuyorum bünyemde biraz zayıf zaten :KK43:

Benim verdiğim ilk test negatif çıktı sonra pozitife döndü, dün itibariyle karantinaya girdim. Covid vücudumda enfeksiyonu yükselttiği için ben yatak döşek ağır geçiriyorum ancak çoğu kişi ayakta hafif geçiriyor, sakin kalmaya çalışın, moral çok önemli cidden normal grip gibi düşünün kendinizi takviye edici gıdalar bol c vitamini ve sıvı tüketmeyi ihmal etmeyin, atlatacağız inşallah. Konu sahibi atlatmış o bana moral oldu mesela inşallah biz de sağlığımıza kavuşup yaşantımıza döneceğiz 😊
Atlatirsiniz tabi ilaclariniza yediklerinize ictiklerinize cok dikkat edin ben en az 2 bardak nane limon icmistim istahim hic yoktu ama yemek icin cok zorladim kendimi.Birakmayin kendinizi bol bol uyuyun dinlenin bugunlerde gecicek

Back
X