Covid sonrası aşırı adet kanaması

Redkalonchoe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
272
183
103
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz hafta pozitif olduğumu öğrendim ve aynı süreçte adet zamanımdı fakat sanırım covide bağlı 4-5 gün gecikme oldu ve adet oldum fakat ilk iki gün normalden çok kanamam oldu.. Böyle bir durum yaşayan var mı?? Birde pozitif olduğunuz süreçte nasıl belirtiler yaşadınız ilaç kullandınız mı??

İlaç kullandın mı? Sanırım artık kan sulandırıcı da kullanıyorlarmış tedavide. Kanaman o sebeple fazla olmuş olabilir

Ağrı kesici ve c vitamini kullandım sadece, evet kan sulandırıcıda öneriyorlarmış ama doktorum bana önermedi.

Bende pozitif ciktim.bugun 7. Gun asiri wklem ve ciger agrisi dusmeyen bi atesle basladi benim ama adetimi etkilemedi

Ben kan sulandırıcı da kullanıyordum o kadar aşırı kanamam ve sancım olmuştu ki çok korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum 🥺 kan sulandırıcı ile alakalı olabilir

Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz hafta pozitif olduğumu öğrendim ve aynı süreçte adet zamanımdı fakat sanırım covide bağlı 4-5 gün gecikme oldu ve adet oldum fakat ilk iki gün normalden çok kanamam oldu.. Böyle bir durum yaşayan var mı?? Birde pozitif olduğunuz süreçte nasıl belirtiler yaşadınız ilaç kullandınız mı??
Bende senin gibiydim.
Ilaç kullanmış mıydın?

Back
X