İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
Okuldan yazı istiyorlar normalde,dr bulasıcılgı yoktur raporu verirse gidebiliyor diye biliyorm.İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
Böyle nasıl olucak bilmiyorum.İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
Büyük kızımın alerjik astımı var ...küçüğün ise sinüzit..3/5 gün yoğun öksürüyorlar..sonra 2 gün iyi olup başa dönüyorlarİyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
Çocuk hasta ise yollamayın, alerjik öksürük ve burun akıntısı ise yollayabilirsiniz. Bir öğretmen olarak sınıfta ‘hasta’ bir çocuktan şimdiye kadar verim alabilen birini görmedim. Aksine arkadaşlarına da bulaştırdığı için gribal bile olsa sınıfta yayılıyor. Öğretmenlerin de en çok şikayet ettiği şey bu zaten yıllardır. Çocuk hasta olduğu halde sınıfa yollayan Veliİyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
7 yasında cocuk 1 oda da yalnız bırakılamazki.Kendi okulunuza götürün boş odada ebatv den derslerini takip etmeye çalışsın. Diğer türlü arkadaşlarının ve öğretmeninin de hastalanmasına sebep olabilirsiniz. Viral enfeksiyon artmış durumda ülke genelinde, oğlum da geçen perşembe den beri okula gitmiyor haliyle sağlam olan kızımı da yollamadım ne olur ne olmaz belki vardır hastalığı bulaştırmasın kimseye diye. Hem çocuğunuzu tenefüslerde kontrol edebilirsiniz hem de diğer çocukları korumaya almış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?