7 yaşında muhtemelen viral enfeksiyon geçiren bir çocuk diğer onlarca 7 yaş çocuğunun arasına da yollanmaz ama, müdür yardımcısı müdür görevli kim varsa ders saati süresinde göz kulak olmaları söylenebilir. En azından anneye çok yakın olur. Okul ortamı sonuçta tedbirli davranabilir annemiz7 yasında cocuk 1 oda da yalnız bırakılamazki.
Allah korusun camı falan acsa sınıfta ,sarksa.
Bilmiyorm oda da tek basına bırakma mantıklı gelmedi bana
İllaki birinin olması lazım basında o yasta cocugun
Yok yollanmaz ona okeyim de.7 yaşında muhtemelen viral enfeksiyon geçiren bir çocuk diğer onlarca 7 yaş çocuğunun arasına da yollanmaz ama, müdür yardımcısı müdür görevli kim varsa ders saati süresinde göz kulak olmaları söylenebilir. En azından anneye çok yakın olur. Okul ortamı sonuçta tedbirli davranabilir annemiz
Başka çocukların vebaline girmeyin.Corona değilse bile griptir, okuldan uzak kalsa birşey ollaz diğer çocuklara yazık değil mi? Sizin gibi insanlar yüzünden bitmiyor hastalık.Şuan karantinadayız eşim ve ben pozitifiz oğlum 1. Sınıfta ve negatif.İsterseniz okula gidebilir dediler dedimki asla.Başka insanların vebaline giremem.İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
Başka çocukların vebaline girmeyin.Corona değilse bile griptir, okuldan uzak kalsa birşey ollaz diğer çocuklara yazık değil mi? Sizin gibi insanlar yüzünden bitmiyor hastalık.Şuan karantinadayız eşim ve ben pozitifiz oğlum 1. Sınıfta ve negatif.İsterseniz okula gidebilir dediler dedimki asla.Başka insanların vebaline giremem.
Çok şükür kızım negatif çıktı biz de sağlıklıyız. O kadar dikkatli davranıyoruz ki bunu söyleyeceğiniz en son kişi bizizdir. O yüzden kırıcı ifadelerinizi hiç üstüme alinmiyorum. Size de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnsan ne kadar dikkatli olsa da hastalığa yakalanabiliyor işte.Başka çocukların vebaline girmeyin.Corona değilse bile griptir, okuldan uzak kalsa birşey ollaz diğer çocuklara yazık değil mi? Sizin gibi insanlar yüzünden bitmiyor hastalık.Şuan karantinadayız eşim ve ben pozitifiz oğlum 1. Sınıfta ve negatif.İsterseniz okula gidebilir dediler dedimki asla.Başka insanların vebaline giremem.
Bu arada hiç huyum değildir ama eski mesajlariniza baktım eşiniz pozitif halde ve belirtiler varken gidip test yaptirmamis. 10 gün boyunca dışarda birçok kişiyle temasta bulunmuştur.Başka çocukların vebaline girmeyin.Corona değilse bile griptir, okuldan uzak kalsa birşey ollaz diğer çocuklara yazık değil mi? Sizin gibi insanlar yüzünden bitmiyor hastalık.Şuan karantinadayız eşim ve ben pozitifiz oğlum 1. Sınıfta ve negatif.İsterseniz okula gidebilir dediler dedimki asla.Başka insanların vebaline giremem.
Eşim 10 gündür evde izin almıştı yerinden kalkamadı zaten.sadece test vermemekte inat etti.Her sene kanında enfeksiyon çıkıyor.Safra kesesinde polip var yine aynısı sandı geçicek diye yattı maalesef.Ama ona kızgınım başta test verseydi bugün ben korona olmayacaktımBu arada hiç huyum değildir ama eski mesajlariniza baktım eşiniz pozitif halde ve belirtiler varken gidip test yaptirmamis. 10 gün boyunca dışarda birçok kişiyle temasta bulunmuştur.Ben kızımda hapsurma ve burun akıntısı başladığı an öğretmenini arayıp ben kızımı teste götürüyorum dedim. Eşim sağlık çalışanı ve bu süreci nasıl geçirdiğimizi tahmin bile edemezsiniz. O yüzden "korona sizin gibiler yüzünden bitmiyor" derken birkez daha düşünün bence.
çalışan veli napsın acaba? her seferinde izin mi alacak yada alabilecek mi? 2 gün için bakıcı mı tutacak ona da kimse gelmez zaten her burun akıntısında her soğuk algınlığında okula göndermemek çözüm değil ki.Çocuk hasta ise yollamayın, alerjik öksürük ve burun akıntısı ise yollayabilirsiniz. Bir öğretmen olarak sınıfta ‘hasta’ bir çocuktan şimdiye kadar verim alabilen birini görmedim. Aksine arkadaşlarına da bulaştırdığı için gribal bile olsa sınıfta yayılıyor. Öğretmenlerin de en çok şikayet ettiği şey bu zaten yıllardır. Çocuk hasta olduğu halde sınıfa yollayan Velibenim sınıfımda yıllardır kaç kez bu yüzden hastalık yayıldı sayısını bile hatırlamıyorum maalesef. Bir keresinde bana bile bulaşmıştı, ne yazık ki artık vücudum kaldıramamıştı ve 1 hafta hastanede yatılı tedavi görmüştüm . Sizin böyle düşünmeniz şaşırtıcı geldi.
Benim çok şükür bir ortamın var getirebiliyorum iş yerine olmayan ne yapsın. Şimdi bir odaya yastığına örtüsüne varagna kadar getirip serdim. Fırsat buldukça gelip kontrol ediyorum. Öğretmeni de bir gün dinlenmesi yeterli gelebilir demesine rağmen göndermedim. Rabbime en çok kızımın sağlığı için dua ediyorum. O hastalandığında benimle birlikte çok zorlanıyor orda burda.çalışan veli napsın acaba? her seferinde izin mi alacak yada alabilecek mi? 2 gün için bakıcı mı tutacak ona da kimse gelmez zaten her burun akıntısında her soğuk algınlığında okula göndermemek çözüm değil ki.
ateşi olur ağır halsizliği öksürüğü olur göndermezsin ama onun harici okula gider ve bence gitmeli de ki çocukların bağışıklığı hasta ola ola gelişiyor.
normalde nezle ve grip bulaşıcıdır. siz derslerden geri kalmasın diye gönderirken başkasının hasta olup geri kalma ihtimalini nasıl hesap etmeyen bir öğretmensiniz hayret ettim. biraz geçmesini beklemek daha etik değil mi?İyi günler arkadaşlar. Kızım 1. sınıf öğrencisi öksürük, burun akıntısı başladı gece ve hemen sabah test yaptırmaya götürdük sonuçları bekliyoruz. Doktor covid olmadığını düşündü ama şuan evde dinlendiriyoruz. Eğer test sonucu negatif çıkarsa burun akıntısı ve öksürük ile okula gidebilir mi? şu süreç onun için çok önemli okuldan derslerinden uzak kalmasını istemiyorum. Bİlgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Ben de öğretmenim bu arada şimdiden 3 öğretmenimiz ve iki sınıfımız karantinaya alındı bile. Bizim öğrencilerimiz de dersler konusunda sorun yaşıyorlar. Umarım tüm öğrencilerimiz bu süreci en az zararla atlatırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?