- 8 Nisan 2017
- 57.177
- 303.241
- 698
- Konu Sahibi filmdelisi
Geçmiş olsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Ankara şehir hastanesi sabah erken gitmiş sakinmiş.ankarada mi sehir hastanesinde hic beklemeden test yaptirmis
bu çok mümkün değil ya.
ora normalde bile ana baba gunudur.
tamamen tesaduf olmuş arkadasiniza sanirim
Geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsiniz umarım.Belirtiden öte temasım var ve belirtilerimin hepsi başlangıç semptomlarıymış.
Devlete sabah 7 de girip akşam 4 te çıkma imkanım yok turuncu, kuzenler devlette oldular ve tüm günleri harcandı.
Gece gideyim dedim ank sayfalarından baktık, kuyruk yine kapıda.
Acilen test olacağım, sadece bu.
Zaten sonrasında filyasyon ekibi gelip gereğini yapacak, ailesel bazda.
Ama teste ulaşamıyorum, barkod satanları bile duydum.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben İstanbuldayım devlet hastanesine gittim. Covid belirtileri var test yaptırmak istiyorum dedim. Sonra da yapıldı. Negatif çıktıMerhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?
Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.
Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!
Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Cok gecmis olsun cocuklariniz kac yaslarinda?Tabii öyle, tomografi de istiyorum aslında.
Ama daha o aşamaya gelemedim
Devlet hastanesinde tomografi ile de tasdikleniyor ama oraya gidersem değilsem bile olur çıkarım ki gerçekten saatlerce çocukları bırakabileceğim bir durumum yok.
Olsa inanın giderim, astronot tulum bulur, giyer giderim.
Hepimiz temaslı olunda kimseyi eve alamıyoruz ya da çıkamıyoruz.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben İstanbuldayım devlet hastanesine gittim. Covid belirtileri var test yaptırmak istiyorum dedim. Sonra da yapıldı. Negatif çıktı
4 ve 3 yaşındalar.Cok gecmis olsun cocuklariniz kac yaslarinda?
Dünyanın sonu değil ki. Ağlayacak bir durum yok. Kanser değil bu. Ben de Mart ayında covid oldum ve iyileştim. Benim akciğerlerime de inmişti hem. Çoğu insan iyileşiyorSuratıma doktor covidsin şehir hastanesine git, tedavine geç kalınmadan başlansın dedi.
Çok açık sözlü bir hanımdı kendisi, 3 metre öteden şakır şakır ağlattı.
düğün nişan kına akraba komşu ziyareti taziye avm peşinde koşanlar okusun da utansınlar tabi utanmaları varsaAllah şifalar versin son durum nedir?
Benim yengem de Ankara'da covid geçirdi. Durumu ağırlaşana kadar eczaneden kendileri ilaçları alıp kullandılar. (Kızı intorn doktor) 11.gün nefes alamayınca hastaneye gitti tam 4 hastane gezdiler 8 saatin sonunda test yaptirabildi o hasta haliyleonu da kızı doktor olduğu için hocanın biriyle konuşup ikna etmiş. Kanında oksijen düşük çıkınca yatışı uygun görülmüş ama boş yatak olmadığı için bir de koridorlarda yatak beklemiş...
bir çok özel hastanede ücretsiz tedavi olabilmemize rağmen eşim ateşi yükselince sabah 7 ye doğru ankara şehir hastanesine gitti .Hemen tüm testleri yapmışlar tomografi dahil.saat 10 gibi de eve döndü karantinaya aldık.hatta doktor ve hemşireler çok yardımcı oldu dedi ben de şaşırdım.akşam olmadan da sonuçlar çıktı negatifti çok rahatladıEvet Ankara şehir hastanesi sabah erken gitmiş sakinmiş.
Sizle ben aynı değilim.Dünyanın sonu değil ki. Ağlayacak bir durum yok. Kanser değil bu. Ben de Mart ayında covid oldum ve iyileştim. Benim akciğerlerime de inmişti hem. Çoğu insan iyileşiyor
Geçmiş olsun kesinleşti mi tomografi deSizle ben aynı değilim.
Sizde benim hastalıklarım olmayabilir.
Evinizde iki çocuk olmayabilir, sizin hasta olmanız hayatınızın en büyük kaosu olmayabilir.
Vs vs.
Şuan gayet iyiyim, bu kadar korunup, hayatımı bitirdiğim halde yine de yakalanmamaydı o duygu boşalımı.
Yaptıklarıma değil yapamadıklarıma ağladım yani![]()
Siz korona pozitif aileyle piknige mi gitmistiniz yanlis mi hatirliyorum?Sizle ben aynı değilim.
Sizde benim hastalıklarım olmayabilir.
Evinizde iki çocuk olmayabilir, sizin hasta olmanız hayatınızın en büyük kaosu olmayabilir.
Vs vs.
Şuan gayet iyiyim, bu kadar korunup, hayatımı bitirdiğim halde yine de yakalanmamaydı o duygu boşalımı.
Yaptıklarıma değil yapamadıklarıma ağladım yani![]()
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda halledersinizMerhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?
Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.
Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!
Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Kiyamam ya en kisa zamanda toparlayin insallah.4 ve 3 yaşındalar.
Büyüğün biraz ateşi var, 38 civarı o kadar.
Genel durumları iyi, benim de ateşim o seyirde.
Evet, aynen öyle.Siz korona pozitif aileyle piknige mi gitmistiniz yanlis mi hatirliyorum?
Yarın çıkacak sonuçlar, 24 ila 48 saat dediler ama yarın akşam üstü ararım.Geçmiş olsun kesinleşti mi tomografi de