Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

kuzum hani anne yarısı teyze yarısı deyimi var ya sen de hastanelere gide gele doktor yarısı olmuşsun haberin olsunnn

kuzum hani anne yarısı teyze yarısı deyimi var ya sen de hastanelere gide gele doktor yarısı olmuşsun haberin olsunnn
valla oyleyimdir ben cocuklugumdan beri hastanelerdeyim 12 yasinda kan tahlillerimi analiz ediyordum
Aslinda kimseye teshis falan koymam ya da internetten hastalik araştırmam da filmdelisi kendi kendime bakiyorum deyince yardimci olmak istedim yoksa burada bir cok doktor/hemsire arkadas var islerine karismak istemem.
Gecen bir arkadasimin kan tahlillerine bakıp "doktorun daha doğru bilgi verir ama karaciğer yağlanması olabilir değerlerin yüksek " dedim. Cevabı "doktor da karaciger yaglanmasi dedi zaten" oldu

Oyy filmcim... Bilgim yok ama çok geçmiş olsun ya. Güzel haberlerini bekliyorum.

Çok Geçmiş olsun

Çok Geçmiş olsun
Ahahah teşekkür ederim, eski bir konu.
Hala olmadım, olmayı düşünmüyorum fısfıslara devam
Tüm yaygaram sebebim, şehir olarak test kiti sıkıntısı çekilen birkaç haftalık döneme denk geldim sadece.
Benim kara talihim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…