Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Çok geçmiş olsun canım.
Çocuklarınıza bulaşmadan, siz de hafif belirtilerle atlatırsınız bu zor zamanları... Yürekten diliyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, içtenliğinizi buradan hissettim emin olun.
Hepimize geçmiş olsun, umarım sağ salim bedenen ve ruhen bu süreci en hasarsız şekilde, her bir yurttaşın aynı tedaviye ulaşabildiği şekilde atlatırız.

Onu bende hatırladım o kadar kişi beğenmedim atmıştı ki ben vazgeçtim artık :KK70:
bilen
Çok teşekkür ederim, içtenliğinizi buradan hissettim emin olun.
Hepimize geçmiş olsun, umarım sağ salim bedenen ve ruhen bu süreci en hasarsız şekilde, her bir yurttaşın aynı tedaviye ulaşabildiği şekilde atlatırız.
ben çıkıyorum artık siteden.umarım virüs değil sadece basit bir griptir öyle umuyorum öyle istiyorum .konuda ki herkese de iyi geceler diliyorum

TOBB bizim yıkılmaz kalemizdii:) koşulsuz şartsız test yapan bulursanız yazar mısınız? Aklımızda olsun.valla psikoloji falan kalmadı.yarin mesai var.yanimdaki arkadaşım covid testi oldu.negatif çıktı ama 14 gün karantinada olacak.bankalara kimse gelmesin diye düşündükçe millet bankalardan çıkmıyor.donusumlu çalışma da gelemedi personelde covid cikmaya başladıkça...boğuluyorum resmen.

bir kere yakalanınca bağışıklık olsa ömür boyu yakalanıp ta kurtulalım diyecek hale geldik artık.ama maalesef 3 kere yakalanan da var 60 gün içinde :kızgın:
Hadi ilkini anlarim da iki ve 3ne ya.cuma günü şubede bir müşteri annem yoğun bakımda biz de ayakta geçiriyoruz dedi.😠ateş ölçerek şubeye müşteri alınıyor bir de.madem hastasın ne geziyorsun insanlara bulastiriyorsun vicdansız

TOBB bizim yıkılmaz kalemizdii:) koşulsuz şartsız test yapan bulursanız yazar mısınız? Aklımızda olsun.valla psikoloji falan kalmadı.yarin mesai var.yanimdaki arkadaşım covid testi oldu.negatif çıktı ama 14 gün karantinada olacak.bankalara kimse gelmesin diye düşündükçe millet bankalardan çıkmıyor.donusumlu çalışma da gelemedi personelde covid cikmaya başladıkça...boğuluyorum resmen.
Mutlaka yazacağım, şuanlık 7 24 koşulsuz test yapan bilgisi alamadım.
Liv poliklinik saatinde şartsız yapıyor, göreceğim yarın.

Birkaç banka dönüşümlü şube kapatmaya başladı.
Genel müdürlükler zaten kapalı birçok bankanın.
Bizim bir banka işimiz oldu, 2 ay kadar önceydi sanırım, müdür bey maskeyi aksesuar yapmış ve gayet klima kullanıyordu.
Sanırım her yerde üst mevkilere uğramıyor covid, biz altta tepişiyoruz.
Allah yardımcınız olsun, şu dönemde aktif tüm çalışanlara gönül borcumuz var...

Hadi ilkini anlarim da iki ve 3ne ya.cuma günü şubede bir müşteri annem yoğun bakımda biz de ayakta geçiriyoruz dedi.😠ateş ölçerek şubeye müşteri alınıyor bir de.madem hastasın ne geziyorsun insanlara bulastiriyorsun vicdansız
O ateşölçerler yalan dolan.
4 senedir aktif kullanıyorum, hastanede hemşirelere bile öğretmişliğim var.
Şakak kemiğinin orada bir damar var, neyse adını bilemem elbet ama oradan ölçülmesi gerekir.
Benim çocukların ateşi alından 37, o şakaktaki noktadan 38,5 çıkar.
Aleti bileğe kullanıyorlar hele şimdi, hepsi faso fiso.

Hastaneye girişte ölçtü, ateşim yok, doktor içerde kulaktan ölçüm aldırdı 37,8😂

Korona temaslıyım direkt.
Sırt ve göğüs ağrım, şiddetli baş ağrım var.
Hastanede ölçülen 37.8 ateşim, gözlerde sararma, sulanma, kanlanma var.

Teması bilmesem ‘ay balkonda tutuldum’ diyeceğim ama doktor hanım 2 metreden yüzüme bakıp ‘teste gerek yok covidsiniz, devlete gidin hemen tedavinize başlansın’ deyip, test yapmadan yolladı.
Şaka gibi...
Canim cok geçmiş olsun . Bizim saglik sistemimiz iste böyle. Ne deyim ki.. dikkat et kendine sende şifalı günler 😊

Mutlaka yazacağım, şuanlık 7 24 koşulsuz test yapan bilgisi alamadım.
Liv poliklinik saatinde şartsız yapıyor, göreceğim yarın.

Birkaç banka dönüşümlü şube kapatmaya başladı.
Genel müdürlükler zaten kapalı birçok bankanın.
Bizim bir banka işimiz oldu, 2 ay kadar önceydi sanırım, müdür bey maskeyi aksesuar yapmış ve gayet klima kullanıyordu.
Sanırım her yerde üst mevkilere uğramıyor covid, biz altta tepişiyoruz.
Allah yardımcınız olsun, şu dönemde aktif tüm çalışanlara gönül borcumuz var...
Ben kasa ziyareti için gitmiştim adamda maske falan yoktu saka gibi gercekten. Aksesuar olarak bile yoktu

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda testinizi yapma imkanı bulursunuz.
Gerçekten aşırı derece yoğunluk var hastenelrde.. Testlere ulaşmak çölde su bulmak gibi.
Temas ettiğiniz kişiyi testi pozitif çıktığı zaman ekip arıyor. Kimlerle temas ettiğini soruyor isim ve adres alıyor. O kişi sizlerin adını da verse ekip gelip evden test alıyor ama ve sonuç 24 saate çıkıyor.
Sizin için durum geç olmuş sanırım ama diğer arkadaşların aklında bulunsun belki burdan okuyan olur. Tabi Ankara bu hastalikta basi ceken bir il ayni sekilde uygularlar mi bilmiyorum

Annemde temas vardı, belirti de bas agrısı ve öksürük vardı yapmadılar; Maslak Acıbadem, ulus liv, Maçka elab
Devlete gidin diyor herkes
Size tavsiyem tomografi çektirin, tomografide cıkıyormus zaten varsa teste gerek kalmadan tedavinize başlarlar en azından

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda testinizi yapma imkanı bulursunuz.
Gerçekten aşırı derece yoğunluk var hastenelrde.. Testlere ulaşmak çölde su bulmak gibi.
Temas ettiğiniz kişiyi testi pozitif çıktığı zaman ekip arıyor. Kimlerle temas ettiğini soruyor isim ve adres alıyor. O kişi sizlerin adını da verse ekip gelip evden test alıyor ama ve sonuç 24 saate çıkıyor.
Sizin için durum geç olmuş sanırım ama diğer arkadaşların aklında bulunsun belki burdan okuyan olur. Tabi Ankara bu hastalikta basi ceken bir il ayni sekilde uygularlar mi bilmiyorum
Şöyle anlatayım, 2 haftadır inanılmaz duyduk çünkü çevremizden.
Süreç şöyle ilerliyor, ilk etap pozitif vakalı eve gelinip test yapılmamışlara yapıyorlar ki ‘eğer’ istenirse.
Bir şeyim yok derseniz yapmıyorlar ki yapmadılar arkadaşımıza.
Sonra iş yeri aranıyor, size soruluyor.
Siz aranıyorsunuz ve belirtileriniz ‘ateş, öksürük, tat koku’ değilse, evde 14 gün dinlen, çıkma deniyor.
Bu kadar.
Eskidendi yani o dediğiniz süreç.
Bizim temaslımızın evine gelmediler, dolayısıyla sormadılar bile onlara.
Kendileri test verdiği için ekip gelmedi.

Annemde temas vardı belirti bas agrısı ve öksürük vardı yapmadılar; Maslak Acıbadem, ulus liv, Maçka elab
Devlete gidin diyor herkes
Size tavsiyem tomografi çektirin, tomografide cıkıyormus zaten varsa teste gerek kalmadan tedavinize başlarlar en azından
Ya, sadece bana değil bu durum.
Halimiz içler acısı, olay kontrolden çıktı.
Tamamlayıcı sigortalara covidin eklenmesi sebebiyle mi özeller istemiyor, acilden girince üstüne mi kalıyor tedavi inanın kafam almadı gece gece.
Yaşadığım şokla yüzer gezer bir haldeydim zaten.
Ailemden, herkesten şuan durumu gizliyoruz.
Kimseyle temasım yok ama üzülecek, bunu kendine dert edecek yaşlı ailelerimiz var.
O sebeple biraz toparlayınca direkt buraya attım kendimi.

Yarın eğer yaparsa liv tomografiyle isteyeceğim, bakalım.
Ne kadar sokuşturacak orası muamma.
Size de çok geçmiş olsun.

Canim cok geçmiş olsun . Bizim saglik sistemimiz iste böyle. Ne deyim ki.. dikkat et kendine sende şifalı günler 😊
Teşekkür ederim.
Sağlık sistemi kalmamış ki, en azından burada😂
Özeller hasta almıyor, devletteki sağlık çalışanlarının canları çıkıyor...

Ya, sadece bana değil bu durum.
Halimiz içler acısı, olay kontrolden çıktı.
Tamamlayıcı sigortalara covidin eklenmesi sebebiyle mi özeller istemiyor, acilden girince üstüne mi kalıyor tedavi inanın kafam almadı gece gece.
Yaşadığım şokla yüzer gezer bir haldeydim zaten.
Ailemden, herkesten şuan durumu gizliyoruz.
Kimseyle temasım yok ama üzülecek, bunu kendine dert edecek yaşlı ailelerimiz var.
O sebeple biraz toparlayınca direkt buraya attım kendimi.

Yarın eğer yaparsa liv tomografiyle isteyeceğim, bakalım.
Ne kadar sokuşturacak orası muamma.
Size de çok geçmiş olsun.
Bu şekilde nasıl salgınla mücadelede başarılı lanse ediliyoruz zaten anlamış değilim. Böyle giderse bu virüs daha bir on yıl bitmez. Zaten milletimiz pek hijyenik degil, e ikinci dalga karantina tedbirlerini de ekonomi kaldıramayacak o belli. Ilk etapta kendimizi korumaktan, kollamaktan ve kurtarmaktan baska çaremiz yok. Size de cok geçmiş olsun insallah tomografi çekerler de sonuçlarınız tertemiz çıkar 🍀

Şöyle anlatayım, 2 haftadır inanılmaz duyduk çünkü çevremizden.
Süreç şöyle ilerliyor, ilk etap pozitif vakalı eve gelinip test yapılmamışlara yapıyorlar ki ‘eğer’ istenirse.
Bir şeyim yok derseniz yapmıyorlar ki yapmadılar arkadaşımıza.
Sonra iş yeri aranıyor, size soruluyor.
Siz aranıyorsunuz ve belirtileriniz ‘ateş, öksürük, tat koku’ değilse, evde 14 gün dinlen, çıkma deniyor.
Bu kadar.
Eskidendi yani o dediğiniz süreç.
Bizim temaslımızın evine gelmediler, dolayısıyla sormadılar bile onlara.
Kendileri test verdiği için ekip gelmedi.
Anladım.
Muhtemelen yoginluktan.
Bizim şehir de (simdilik) bahsettiğim gibi. Ama en kısa zamanda orası gibi olacağından eminim.
Bizimkiler birde test yapılan yeri morgun yanina almışlar ki güler misin ağlar musun.
Testle filan uğraşma sonun bura der gibi.
Allah sonumuzu hayretsin inşallah.

Teşekkür ederim.
Sağlık sistemi kalmamış ki, en azından burada😂
Özeller hasta almıyor, devletteki sağlık çalışanlarının canları çıkıyor...
Valla Allah yardımcınız olsun. Ankara kalabalık. Ben küçük yerdeyim burda hastaneler alıyor hasta,özeller. Ogun erken saatte gittim kan verdim bende. Yazik boyle ameliyat olmak zorunda kalanlar vs ne durumdalar bilmiyorum haber de izlemiyorum pek
psikoloji kalmadı çünkü 😂😂
Ay o koronali kişi ile nasil temas oldu bilmiyor muymuş korona olduğunu ki

Anladım.
Muhtemelen yoginluktan.
Bizim şehir de (simdilik) bahsettiğim gibi. Ama en kısa zamanda orası gibi olacağından eminim.
Bizimkiler birde test yapılan yeri morgun yanina almışlar ki güler misin ağlar musun.
Testle filan uğraşma sonun bura der gibi.
Allah sonumuzu hayretsin inşallah.
Öyle demeyin, aksi durumda yatacak yerimiz olması da bir lükse doğru gidiyoruz.
Bilinen en son nüfusu 6 milyon olan şehirde inanın aktif 50 bin vaka yoksa ben de bir şey bilmiyorum.
Sadece bu hafta 40 dan fazla bizim akraba.
Hepsi de bağımsız, kimi polis, kimi kurum avukatı, kimi yaşlı vs.
Sadece bizim bildiklerimiz bunlar ve şehir alarm verirken özellerin el ense yatışı, nasıl bir sağlık politikası, devlette çalışanların üzerindeki baskı, halk sağlığı sürümcemesi vs.
O kadar çok yönlü bir kaos ki bu, gerçekten yatacak yerimiz kalmayacak...

Back
X