Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Ben dün Başkent hastanesinde parasıyla bile yaptırmadım. Telefonda bilgi alıp gittigim başka bir özel hastane de kit yok diye tersledi. Para da çözüm olmadı.
İşte dün tam da aynılarını yaşadım, paramla test olamadım.
Bugün oldum çok şükür.
O kovulmayı iyi bilirim, bir anda kaydımı nasıl sildiler, gözlerimle gördüm...

Ben dün Başkent hastanesinde parasıyla bile yaptırmadım. Telefonda bilgi alıp gittigim başka bir özel hastane de kit yok diye tersledi. Para da çözüm olmadı.
ben özel hastanelerde gide gele hastane yönetiminden ve doktorlardan ahbap edindim test randevu mr vs. öncelik tanıyorlar.etik bulmasam da maalesef durum bu haklısınız

Tesekkuler.
Eşim hastanede. Direkt yatış verdiler, değerleri kötüymüş. Ama baş ağrısı dışında şikayet yok.
Ben negatifim ama kanda enfeksiyon ve temas oldugu için karantinadayim , evde ilaç tedavisi verdiler. Ağzımın içi uyuşuk iki gündür, onun dışında şikayetim yok.
Gecmis olsun Rabbim sifa versin tez vakitte
Esimde bu aksam dudaklarm uyusuk gbi sanki dedi ama baska bi sknti yoktu acaba olablirmi korktm smdi

Bugün oldum çok şükür.
senle hastaneye gitmemmmm beni de silerlerse halimm nice olurrr .sonra üfürükçülerin eline düşerim doktorsuzluktan mazallah :KK70:

Bugün oldum çok şükür.
Ne varsa devlette var. Ben dahil evde 2 astım hastası, 1 şeker hastası var. Rica ettim yaptılar. Özelde daha çabuk sonuç alırım diye gittim ama yapılmadı. Ve ben yarın da ise gideceğim, sonucumu alamadan.

Temas olalı 5.gün bugün.
Ertesi gün öğrendik, eve kapanıp bekledik biraz ilerlesin kesin tanı olsun diye.
Ama bende ağrılar ve göğüs sıkışması olunca teste gitmem gerektiğine karar verdim.

Diğer temaslı olan eşimin ablaları da benim bu yaşadığımı görüp, bu akşam verdiler.
Herkes iyi, bende sıkıntı var.
Ama onlarda olmayacak diye bir kaide olmadığından, başından önlem almak istedil.
En iyisini yapmislar insallah test negatif cikar
Peki temasli oldgnz icin 14 gun karantina olacakmi negatf olsada

Bugün oldum çok şükür.
yarın negatif desinler de sitede ıslatalım bunu .partiii partiiiii kopp koppp sonra da mune tarafından bannn bann :olamaz:

senle hastaneye gitmemmmm beni de silerlerse halimm nice olurrr .sonra üfürükçülerin eline düşerim doktorsuzluktan mazallah :KK70:
Ya zaten geçimli bir insan değilim ama sağlık çalışanlarına saygım sonsuz, insan gibi davrandığı sürece!
Orada şoka girmişim ‘ben de mi brütüs’ tadında boncuk boncuk ağlayıp dert yanıyorum, suratıma ‘teste gerek yok covidsiniz zaten testim yok dışarı alalım’ deme bari.
Kimliği dosya içinde alıyorlar temas olmaması adına, ardımdan bankoya ‘temaslı, silin kaydı’ diye bağırdılar, oğlan atarak verdi dosyayı.

Sürat kargo teslimatı gibi hissettim kendimi, kırık dökük, kapıya fırlatılmış😂

En iyisini yapmislar insallah test negatif cikar
Peki temasli oldgnz icin 14 gun karantina olacakmi negatf olsada
Tanıdıklarımıza verildi karantina.
Aynı evde birine verilip, diğerine verilmeyen var.
Vallahi bilmiyorum, covid ailesiyle yaşayan kuzen karantinada değil, evli abisi temaslı diye karantinada.
Anlamadık gerçekten😂

Ne varsa devlette var. Ben dahil evde 2 astım hastası, 1 şeker hastası var. Rica ettim yaptılar. Özelde daha çabuk sonuç alırım diye gittim ama yapılmadı. Ve ben yarın da ise gideceğim, sonucumu alamadan.
eşim hiçbir hastalığına devlet hastanesine gitmez ama covid şüphesiyle gitti o da çok memnun kalmış çok ilgilendiler diyor da diyor .kronik hasta olduğu için de olabilir bilmiyorum

Tanıdıklarımıza verildi karantina.
Aynı evde birine verilip, diğerine verilmeyen var.
Vallahi bilmiyorum, covid ailesiyle yaşayan kuzen karantinada değil, evli abisi temaslı diye karantinada.
Anlamadık gerçekten😂
Guleriz aglanacak halimize yani he
Allah im yardmcimiz olsun vallahi

Evet. Aynen bu durumdayız. N95 maske parayla da satılmıyor artık. Ben 2 cerrahi maske takarak çalıştım bugün. Ve anladım ki bana bulaşmaması için korunmak, başkalarına bulaşmaması için korunmaktan daha kolaymış.
n95 yasaklandı mı yeni duydum bunu da neden ki?

Çok çok geçmiş olsun.
O lanet baş ağrısını ben de yaşıyorum ki bir ayın 10 gününde zaten başım ağrırdı ama bu ağrı, tek bir noktadan oyma şeklinde geliyor.
Umarım başka hiçbir şeyi olmaz, değerleri düzeldiği an çıkar, yanınıza gelir.
Hastanede iyi bakılıyordur, öyle düşünün.
Peki ulaşabiliyor musunuz kendisine?
Bazı hastanelerde uygulama olarak hasta tlf, özel eşya almıyorlar.
Yoo telefonu yanında. Konuşuyoruz. Odada tek kişi şu an hatta. Ben toplu kalıyorlar diye biliyordum ama öyle değil sanırım. Görüşüyoruz. Sadece yanına gidemiyoruz doğal olarak. Eşya vs götürdüğumuzde görevliler iletiyor.

Çok geçmiş olsun. Hemen atlatirsiniz inşallah.
Teşekkür ederim.

Gecmis olsun Rabbim sifa versin tez vakitte
Esimde bu aksam dudaklarm uyusuk gbi sanki dedi ama baska bi sknti yoktu acaba olablirmi korktm smdi
Teşekkürler.
Temas veya başkaca şikayet yoksa boşuna evham yapmayın. Ben bir gece öncesinde ishal, kusma, eklem ağrısı çektim. Eşimle temas halindeyim. Ona rağmen tomografi ve suruntu negatif.

Yoo telefonu yanında. Konuşuyoruz. Odada tek kişi şu an hatta. Ben toplu kalıyorlar diye biliyordum ama öyle değil sanırım. Görüşüyoruz. Sadece yanına gidemiyoruz doğal olarak. Eşya vs götürdüğumuzde görevliler iletiyor.

Teşekkür ederim.

Teşekkürler.
Temas veya başkaca şikayet yoksa boşuna evham yapmayın. Ben bir gece öncesinde ishal, kusma, eklem ağrısı çektim. Eşimle temas halindeyim. Ona rağmen tomografi ve suruntu negatif.
Hayatınızda hiç iz bırakmadan geçip gitsin inşallah.
İlk zamanlarda telefona izin verilmiyordu devlet hastanelerinde, çok iyi olmuş bu.
Orada yatan hastalar kendilerini çok daha kötü hissediyor, demoralize oluyorlardı.

Bir hafta sonra testi tekrarlatın diyeceğim ama zorlu bir süreç, ilaca da başlanmış etkili olmaz sanırım.
Ben bunların hiçbirini yaşamadım, meşhur koku tat deniyor, hala tazı gibi burnum.
Az önce tomografime baktım, tek anladığım ciğerlerimden biri tam kapasite çalışmıyor, diğeri tam şişerken, sorunlu olan yarım kalıyor, brokoli görüntüsü veriyor.

Teşekkür ederim.

Teşekkürler.
Cevap verdiginiz icin tsk
Baska bi sikayet yok eve girmeden aradi biraz tuhaf agzim tat kokuda sknti yok ama atesm var gbi dedi geldi ates 35.7 cikti . Yok bisey yani isyernde 2 vaka olmustu karantinalari bitmis bugu isbasi yapmslsr da esimde bence psikolojk etkilendi diye dusunuyorm insallah oyledir .
Hatta yanina yatmasammi diye dusunuyordm ama evimiz zaten kucuk yanina yatmasamda ayni wc kapi kolu vs kullanacagz kullandik aksamdan beri hatta bu evde karantinaya girnemiz gerekse nasl olur dusunuyorm hep bide cock var ben asla karantinaya giremem kizim bensiz durmaz hastalktan cok hep bu dsunceler yordu beynim aylardir

Isyan deglde su endiselerle yasamak tatsiz tutsz gbi Rabbim bizi kurtarsinn virus illetinden

Sizin derdiniz basinizi asmis bide ben sisirdim k bakmayin Rabbim size esinize acil sifalar versin esiniz evine saglikla donsun insallah

Hayatınızda hiç iz bırakmadan geçip gitsin inşallah.
İlk zamanlarda telefona izin verilmiyordu devlet hastanelerinde, çok iyi olmuş bu.
Orada yatan hastalar kendilerini çok daha kötü hissediyor, demoralize oluyorlardı.

Bir hafta sonra testi tekrarlatın diyeceğim ama zorlu bir süreç, ilaca da başlanmış etkili olmaz sanırım.
Ben bunların hiçbirini yaşamadım, meşhur koku tat deniyor, hala tazı gibi burnum.
Az önce tomografime baktım, tek anladığım ciğerlerimden biri tam kapasite çalışmıyor, diğeri tam şişerken, sorunlu olan yarım kalıyor, brokoli görüntüsü veriyor.
Telefon olmasaydı delirirdim heralde.
Doktora gösterdiniz mi, kendiniz mi yorumluyorsunuz?

Cevap verdiginiz icin tsk
Baska bi sikayet yok eve girmeden aradi biraz tuhaf agzim tat kokuda sknti yok ama atesm var gbi dedi geldi ates 35.7 cikti . Yok bisey yani isyernde 2 vaka olmustu karantinalari bitmis bugu isbasi yapmslsr da esimde bence psikolojk etkilendi diye dusunuyorm insallah oyledir .
Hatta yanina yatmasammi diye dusunuyordm ama evimiz zaten kucuk yanina yatmasamda ayni wc kapi kolu vs kullanacagz kullandik aksamdan beri hatta bu evde karantinaya girnemiz gerekse nasl olur dusunuyorm hep bide cock var ben asla karantinaya giremem kizim bensiz durmaz hastalktan cok hep bu dsunceler yordu beynim aylardir

Isyan deglde su endiselerle yasamak tatsiz tutsz gbi Rabbim bizi kurtarsinn virus illetinden

Sizin derdiniz basinizi asmis bide ben sisirdim k bakmayin Rabbim size esinize acil sifalar versin esiniz evine saglikla donsun insallah
Bence boşuna kendinizi dinleyip sonuç çıkarmayın şimdiden. Bence de psikolojik gibi. Başka belirtiler çıkarsa o zaman bakarsınız. Korkmayın.

Telefon olmasaydı delirirdim heralde.
Doktora gösterdiniz mi, kendiniz mi yorumluyorsunuz?

Bence boşuna kendinizi dinleyip sonuç çıkarmayın şimdiden. Bence de psikolojik gibi. Başka belirtiler çıkarsa o zaman bakarsınız. Korkmayın.
Tabii ki kendim😂
Meraklı bir tip olduğumdan her şeyi görmem duymam lazım, hemen korona tomografi görüntüleri ile karşılaştırdım😂
Birkaç kan testimde değerim yüksek, onlara falan baktım.
Koronayla alakalı tek bir şey göremedim ama testlerimde şuan.
Yarın arayacağım sonuçların tamamı çıkınca.

Tabii ki kendim😂
Meraklı bir tip olduğumdan her şeyi görmem duymam lazım, hemen korona tomografi görüntüleri ile karşılaştırdım😂
Birkaç kan testimde değerim yüksek, onlara falan baktım.
Koronayla alakalı tek bir şey göremedim ama testlerimde şuan.
Yarın arayacağım sonuçların tamamı çıkınca.
İnşallah negatiftir.bende yazacaktım yaptirabildiniz mi diye yukarda okudum.

Back
X