Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Tabii ki kendim😂
Meraklı bir tip olduğumdan her şeyi görmem duymam lazım, hemen korona tomografi görüntüleri ile karşılaştırdım😂
Birkaç kan testimde değerim yüksek, onlara falan baktım.
Koronayla alakalı tek bir şey göremedim ama testlerimde şuan.
Yarın arayacağım sonuçların tamamı çıkınca.
Hangi değerleriniz yüksek kanda?

Merhabalar.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?

Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.

Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!

Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.
Bende fuzuli test olmaktan rahatsızım yaa iki hafta sonra özel bir hastanede endoskopi cektirecegim. Dr covid testi yapılmadan yapmıyormus. Ben Corona gecirdim henüz antijorum da vardır. Olsam anlarım sonuçta gecirdim. Doktorları da anlıyorum sonuçta bilemezler guvenemezler yapacak bir şey yok tabii ki sizin sıkıntnizi okuyunca tuhaf geldi sadece paylaşmak istedim. Çok geçmiş olsun.

Telefon olmasaydı delirirdim heralde.
Doktora gösterdiniz mi, kendiniz mi yorumluyorsunuz?

Bence boşuna kendinizi dinleyip sonuç çıkarmayın şimdiden. Bence de psikolojik gibi. Başka belirtiler çıkarsa o zaman bakarsınız. Korkmayın.
Aynenn yarin ola hayrola
Tekrar tsk gece gece bu endiseler icindeyken sizinle karsilasmakta Allah in bi hikmeti sanirim icim rahatladi

Ne varsa devlette var. Ben dahil evde 2 astım hastası, 1 şeker hastası var. Rica ettim yaptılar. Özelde daha çabuk sonuç alırım diye gittim ama yapılmadı. Ve ben yarın da ise gideceğim, sonucumu alamadan.
Hayır test yapılır yapılmaz karantinada sayılıyorsunuz. Hatta negatif çıkarsa bile karantina da olmanız gerekiyor. Test öncesi bir kagit imzalatiyorlad orada yazıyor bu bilgiler.. hatta cezası var 3bin TL

Bende fuzuli test olmaktan rahatsızım yaa iki hafta sonra özel bir hastanede endoskopi cektirecegim. Dr covid testi yapılmadan yapmıyormus. Ben Corona gecirdim henüz antijorum da vardır. Olsam anlarım sonuçta gecirdim. Doktorları da anlıyorum sonuçta bilemezler guvenemezler yapacak bir şey yok tabii ki sizin sıkıntnizi okuyunca tuhaf geldi sadece paylaşmak istedim. Çok geçmiş olsun.
Aslında gerekli bir prosedür.
Orada tüm sağlık çalışanlarının güvenliği açısından ama konuda okudumuz kadarıyla değil hasta, çalışanlar teste ulaşamıyor.
Burada da kaos oluyor normal olarak.

Kk da bir üye, iki hafta sonra yeniden pozitif sonuç vermiş.
Antikorun ne kadar kalıcılık sağladığı bilinmiyor.

Ya zaten geçimli bir insan değilim ama sağlık çalışanlarına saygım sonsuz, insan gibi davrandığı sürece!
Orada şoka girmişim ‘ben de mi brütüs’ tadında boncuk boncuk ağlayıp dert yanıyorum, suratıma ‘teste gerek yok covidsiniz zaten testim yok dışarı alalım’ deme bari.
Kimliği dosya içinde alıyorlar temas olmaması adına, ardımdan bankoya ‘temaslı, silin kaydı’ diye bağırdılar, oğlan atarak verdi dosyayı.

Sürat kargo teslimatı gibi hissettim kendimi, kırık dökük, kapıya fırlatılmış😂
tam aradığım arkadaşsın ben de aynıyım bir şey karaysa kara derim beyaz demem ne pahasına olursa olsun.bugün sizin evin ordaki mig....sa gittik .orada öksürmedin değil mi ona göre önlem alalım bakkk.yoksa filmdelisi nin temaslısıyım diye hastaneye koşacağım

tam aradığım arkadaşsın ben de aynıyım bir şey karaysa kara derim beyaz demem ne pahasına olursa olsun.bugün sizin evin ordaki mig....sa gittik .orada öksürmedin değil mi ona göre önlem alalım bakkk.yoksa filmdelisi nin temaslısıyım diye hastaneye koşacağım
Ben belirli günlerde çıkıyorum ceyceycim dışarı.
Mesela perş pikniğe gittik ya, çarşambaya kadar markete dahi gitmezdim.
Hele bir insanla görüşeceksem, diğer dışarı çıkmamla arasında rahat 9 gün bırakıyorum ki vebal almayayım diye.

Tabi olan bana oldu o ayrı😀

Ha bu arada önüme çağdaş geliyor, oraya bırakacağım virüslerimi.
Balkondan öksürsem rüzgarlı havada gider😃

Aslında gerekli bir prosedür.
Orada tüm sağlık çalışanlarının güvenliği açısından ama konuda okudumuz kadarıyla değil hasta, çalışanlar teste ulaşamıyor.
Burada da kaos oluyor normal olarak.

Kk da bir üye, iki hafta sonra yeniden pozitif sonuç vermiş.
Antikorun ne kadar kalıcılık sağladığı bilinmiyor.
İki hafta çok kısa bir süre muhtemelen iyilesmemistir de neyse bence de doğru bir uygulama. Sadece şaşırdıgim nokta madem bu testler sınırlıymıs hasta olduğu halde tedaviye ulaşamıyormus insanlar daha idareli uygulanması gerekmez mi🤔 sonuçta ilaclar eczanede satılmıyor. Test yapılmadığı iicn ilacını da alamıyormus kadıncağız.

az önce whatsap a yazdılar.kızımın kuzeni var anaokulu öğretmeni.onun öğretmen arkadaşının eşi ölmüş bugün coronadan yaşı 40 ın altında :kızgın:

Ben belirli günlerde çıkıyorum ceyceycim dışarı.
Mesela perş pikniğe gittik ya, çarşambaya kadar markete dahi gitmezdim.
Hele bir insanla görüşeceksem, diğer dışarı çıkmamla arasında rahat 9 gün bırakıyorum ki vebal almayayım diye.

Tabi olan bana oldu o ayrı😀
okula doğru öksür hapşır o zaman az paramızı almadılarr :KK70:

İki hafta çok kısa bir süre muhtemelen iyilesmemistir de neyse bence de doğru bir uygulama. Sadece şaşırdıgim nokta madem bu testler sınırlıymıs hasta olduğu halde tedaviye ulaşamıyormus insanlar daha idareli uygulanması gerekmez mi🤔 sonuçta ilaclar eczanede satılmıyor. Test yapılmadığı iicn ilacını da alamıyormus kadıncağız.
Ben inanın hiçbir şey anlamadım bu işten.
Bugün muayene eden doktora dün akşam acilden çıkarıldığımı, diğerine hiç alınmadığımı söylediğim an suratımı bozuldu, üzüldü.
Ben daha söylemeden tomografi diye ne kadar test varsa hepsini istiyorum, kabul mü diye sordu.

Şimdi her mesleğin iyisi kötüsü olduğundan, takip edeninden tedavi sağlayıcısına kadar karşılaşıyoruz işte.
2 3 saat önce devlet hastanesinde birkaç dk içinde test verdi görümcem ve ailesi, ben dün gece kapı kapı gezdim.

Artık anlamak için uğraşmak da boşa bir çaba herhalde.

Şaka gibi memleket. Bize imzalatildi. Testiniz negatif de çıksa karantinadasiniz diye de uyarıldık. Testler güvenli olmayabilir ya da daha sonra pozitife dönebilir diye devletin aldığı genel bir karar olarak biliyorum.
Biz bunu temaslı ama negatif verenler olarak zorunlu karantina biliyorduk.
Demek sebebi buymuş.
Kimse bilgilendirmedi gerçekten, sonuç pozitif ise mi acaba sisteme düşüyor özel olunca?

Var.
Hepsi orta aralıkta sonuçları.
Demek sebebi buymuş.
Kimse bilgilendirmedi gerçekten, sonuç pozitif ise mi acaba sisteme düşüyor özel olunca?
sen bile bu kadar zorlandın kafan karıştı 2 gündür.e eğitimsiz insanlar ne yapsın nasıl takip etsinler prosedürleri.yazık valla ya insanlara .atomu parçalamak gibi olmuş durum artık

Demek sebebi buymuş.
Devlet hastanesinde sürüntü verdim ben orada söylediler. Ama özel de olsa fark etmez heralde uygulama. Bilemedim açıkçası.

sen bile bu kadar zorlandın kafan karıştı 2 gündür.e eğitimsiz insanlar ne yapsın nasıl takip etsinler prosedürleri.yazık valla ya insanlara .atomu parçalamak gibi olmuş durum artık
Valla karıştı.
Şuan hem hasta hem de şüpheli olarak bildiğim 6 yakın akrabamız var evlerindeler ve her birine ayrı prosedür uygulanıyor.
Onlar bize soruyor, biz onlara.
Temaslı çıkan beni arıyor ne yapacağız diye, ben burada okuduklarımı söylüyorum falan filan.
Çarşı pazar karıştı😂

Back
X