Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Devlet hastanesinde sürüntü verdim ben orada söylediler. Ama özel de olsa fark etmez heralde uygulama. Bilemedim açıkçası.
Şuan düşündükçe aklıma geliyor, devlet hastanesinde test veren yakınlarımızın takibi daha sıkı denetim ve ilgiyle yapılıyor.
Tabii bu yargıya ulaşmak için çok az bir örneğim var ama düşündükçe, her gün kontrol edildiklerini, ihtiyaç ve durumlarının sorulduğunu anımsadım.

Özelde veren aile pozitif, 2 gündür bel ağrısı için ambulans, hastane aradı ama gelen olmadı.
Bel ağrısından hasta yerinden kalkıp lavaboya gidemiyor, karantinadalar ama uğrayan olmadı.

Eşimde bunlar yüksekti. İkisi de covid belirtisi. Ayrıca tomografide açık açık buzlu cam görünümü diye yazmışlardi. Siz negatifsiniz ya bence :)
Anladım.
Umarım öyledir, gerçi psikolojik olarak hazırlandım şoku atlattım kk sayesinde ama tabii haklı olarak istemiyorum pozitif olmayı.
6 aydır tüm emeğimin heba olmasına gönlüm razı değil.

Şuan düşündükçe aklıma geliyor, devlet hastanesinde test veren yakınlarımızın takibi daha sıkı denetim ve ilgiyle yapılıyor.
Tabii bu yargıya ulaşmak için çok az bir örneğim var ama düşündükçe, her gün kontrol edildiklerini, ihtiyaç ve durumlarının sorulduğunu anımsadım.

Özelde veren aile pozitif, 2 gündür bel ağrısı için ambulans, hastane aradı ama gelen olmadı.
Bel ağrısından hasta yerinden kalkıp lavaboya gidemiyor, karantinadalar ama uğrayan olmadı.
Valla ben de 3 kere aramıştım. 40 derece ateş ile ağladım ağrıdan. Parol için tavsiyesi aldım. Ağlaya ağlaya uyudum. Ambulans gelmiyor. Solunum sıkıntısı yoksa. Tek sordukları o oluyor. Makineye bağlamak gerekirse o zaman geliyorlar. Ama diğer söylediklerninz %100 doğru bizim mesela aynı günün akşamı çıktı sonuçlarımiz özelde yaptiran kardesim eşi ile 1 hafta bekledi sonucu.

Sıkayet edınce bırde benı arayıp sonucunuz noldu dıyor dedım bende haber alamıyorum 😂😂😂 sizce ne oldu ? Ses yok o gunden berı zaten dr arklar var negatıf sonucların yanlıslık payı yuksek dıyor
Hastalığın kuluçka süresi uzun, karantina bu sebeple 14 gün idi.
Elbet başında yapılan testle ve 1 hafta sonra yapılan aynı çıkmıyor.
Daha da vahimi, covid direkt alt solunuma saldırdıysa da pcr negatif veriyor.

Ben çok nötr test duydum😂
Benimki de nötr olmasın diye sandalyeye oturup sırtımı duvara yasladım, kaçacak alanım olmadığından Allah ne verdiyse girdi hemşire hanım😂

Valla ben de 3 kere aramıştım. 40 derece ateş ile ağladım ağrıdan. Parol için tavsiyesi aldım. Ağlaya ağlaya uyudum. Ambulans gelmiyor. Solunum sıkıntısı yoksa. Tek sordukları o oluyor. Makineye bağlamak gerekirse o zaman geliyorlar. Ama diğer söylediklerninz %100 doğru bizim mesela aynı günün akşamı çıktı sonuçlarımiz özelde yaptiran kardesim eşi ile 1 hafta bekledi sonucu.
Off içim titredi.
Hayatınızın en zor günleri onlar olarak kalsın inşallah.
Sağlık çalışanları da bıktı, az önce keçiören devlet hastanesi videosunu izledim, hasta yakınları hastane basmış...

Yani toplum olarak artık etkiye tepki görüyoruz, kurunun yanında biz de yanıyoruz.

Ben de aynı durumdaydım. Sonra yeni test kitlerinin gece 12'de geldiğini öğrendik. O saatte devlet hastanesine gittik güç bela testlerimizi yaptık. O saatte kalabalık yoktu ama her yerde sistem böyle mi bilmiyorum.

uyku vaktii.kuzum umarım sonuç negatifdir ben öyle olduğuna inanıyorum zaten.yarın negatifliğini kutlayacağız sitece.herkese iyi geceler ve sağlıklı günlerrrr:KK200:

Hastalığın kuluçka süresi uzun, karantina bu sebeple 14 gün idi.
Elbet başında yapılan testle ve 1 hafta sonra yapılan aynı çıkmıyor.
Daha da vahimi, covid direkt alt solunuma saldırdıysa da pcr negatif veriyor.

Ben çok nötr test duydum😂
Benimki de nötr olmasın diye sandalyeye oturup sırtımı duvara yasladım, kaçacak alanım olmadığından Allah ne verdiyse girdi hemşire hanım😂
Valla acıma üzüldüm öyleki kanadı burnum kolayda değilki napayım daha yaptırmam kanla bulsunlar 😂

Valla acıma üzüldüm öyleki kanadı burnum kolayda değilki napayım daha yaptırmam kanla bulsunlar 😂
Benim kolay geçti test.
Boğazda zorlandım, boğuldum hatta.
Bademciklerim yapısal olarak büyük, öksürünce hep boğulurum zaten.
Bayağı süre tıkanıp nefes alamadım ama burunda hiçbir şey hissetmedim😂

Bu arada beni aradılar sağlık ocağından, durumumu temaslıları sordular.
Daha testimin sonucu belli değilken bilgi almak istemişler.
Sevindim bu duruma, sisteme düşmüş demek test yaptırdığım.

Pcr Test sonucum negatif.
Kanda görünmüyor.
Raporlama tomografide henüz yok ama doktor covid belirtisi görmedim dedi.
I am legend😂😂😂

Tabi bu kan değerlerimin düzgün olduğu anlamına gelmiyor.
Birkaç değeri araştırdım, karaciğer ve böbrekle alakalı sıkıntılar.
Bunlar zaman zaman olurdu, tüm ağrılarım bu organların fonksiyon bozukluğundanmış demek.
Şuan bile böbrek ağrısı çekiyorum ama negatifim😂😂😂

Ben inanın hiçbir şey anlamadım bu işten.
Bugün muayene eden doktora dün akşam acilden çıkarıldığımı, diğerine hiç alınmadığımı söylediğim an suratımı bozuldu, üzüldü.
Ben daha söylemeden tomografi diye ne kadar test varsa hepsini istiyorum, kabul mü diye sordu.

Şimdi her mesleğin iyisi kötüsü olduğundan, takip edeninden tedavi sağlayıcısına kadar karşılaşıyoruz işte.
2 3 saat önce devlet hastanesinde birkaç dk içinde test verdi görümcem ve ailesi, ben dün gece kapı kapı gezdim.

Artık anlamak için uğraşmak da boşa bir çaba herhalde.

Hangi hastane ?

Back
X