Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Merhabalar.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?

Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.

Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!

Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.

Ben iki hafta önce Ankara şehir hastanesinde yaptırdım 9da gittim hastaneye 11de dönmüştüm. Öyle aman aman bir kalabalık yoktu. Hemen test yaptılar ertesi gün çıktı sonuç.

Ankaraya ozel olabilir mi bu durum? Ablam gece ateslenip, bas agrisi vs de olunca doktora gittti sabahtan, once kan testi falan yapildi. Kan degerlerinin bazilari dusuk cikinca korona testi yapildi. Once cigerlere bakildi sonrada sürüntü alindi. Hepsi toplamda 4-5 saatte oldu Istanbulda hemde eski gata hastanesinde. Bilmiyorum etrafimizda da baya test yaptiran oldu. Iclerinden en az 10 tanesi de korona cikti ama hic zorluk yasamadilar.

Kizlar bilgilendirmek icin yazayim dedm esim sabah basaksehir devlet hastanesine gidip test vermis sknti olmamis sanirim ugras verseydi anlatirdi ama aksam yine de sorarim smdi sonuc bekliyoruz bakalm ne zaman cikacak

filmdelisi filmdelisi eski sayfalara bakamadm sonuc ciktimi

Kizlar bilgilendirmek icin yazayim dedm esim sabah basaksehir devlet hastanesine gidip test vermis sknti olmamis sanirim ugras verseydi anlatirdi ama aksam yine de sorarim smdi sonuc bekliyoruz bakalm ne zaman cikacak

filmdelisi filmdelisi eski sayfalara bakamadm sonuc ciktimi
Size de çok geçmiş olsun.
Umarım olumsuz bir sonuç almazsınız, gerçi pcr testine inancım kalmadı.
Korona hastalığı tomografide olan tanıdığımız, 4 gündür tedavi görüyor ve pcr bugün çıktı, sonuç negatif.

Benim sonucum da negatif çıktı.
Tomografi raporunu bekliyorum ama doktor baktığında bir şey göremedi.
Ateşim ve ağrılarım devam ediyor.
Hatta az önce ateşim 38,5 çıktı, farkında değildim.
Vücutta bir şey var da hadi hayırlısı...

Korona hastalığı tomografide olan tanıdığımız, 4 gündür tedavi görüyor ve pcr bugün çıktı, sonuç negatif.

Bu sira mevsimsel gripte cok yaygn belkide oyle birseydir yahut kanda iltihap mikrop degerlernze bakldi sanirm ama testin negatif olmasna sevndim

Insallah esiminde negatif cikar baska bi belirti vs bsey gormedklerinden tomografiye yonlendirmemisler demekki esimi valla bilemiyorum bisuru yazan olms hep farkli farkli uygulamalar kmse net bisey blmiyor hayirlisi hepimiz hakknda

Merhaba, cevapları okuyamadım ancak biz Ankara’da Memorial ile çalışıyoruz. Semptomsuz olarak testi yapıyor. Henüz görüşmediyseniz belki faydası olur. Geçmiş olsun 🙏🏼
Memorial poliklinik saatleri içerisinde yaptığını söylemişti.
Çok teşekkür ederim, sonucum bile çıktı.

Bu sira mevsimsel gripte cok yaygn belkide oyle birseydir yahut kanda iltihap mikrop degerlernze bakldi sanirm ama testin negatif olmasna sevndim

Insallah esiminde negatif cikar baska bi belirti vs bsey gormedklerinden tomografiye yonlendirmemisler demekki esimi valla bilemiyorum bisuru yazan olms hep farkli farkli uygulamalar kmse net bisey blmiyor hayirlisi hepimiz hakknda
Kendi kendime değerleri inceledim, doktorculuk oynuyorum resmen😂
Böbrek, karaciğer ya da safrada bir sıkıntı var.
Onlarla alakalı değerler ya düşük ya yüksek.
2 ay önce aşırı bir böbrek ağrısı çektim 2 gün ama pandemi diye gitmemiştim.
Daha önceden de bildiğim için kendi kendime idare etmiştim ama ertelemek başıma iş açtı sanırım.

Geçmiş olsun
Tedaviye test olmasa da baslayamiyor musunuz? Keske gerekli ilaclari saglik ocağından da yazdirabilseniz
Teshis var tedavi icin prosedür çok!
Ankaranin halini buradaki konulardan öğrendim haber bile izlemezdim, izlediğimde de Ankaranin sıkıntılı oldugu söyleniyor/ima ediliyor zaten.
Umarim en kısa sürede atlatirsiniz.

Kendi kendime değerleri inceledim, doktorculuk oynuyorum resmen😂
Böbrek, karaciğer ya da safrada bir sıkıntı var.
Onlarla alakalı değerler ya düşük ya yüksek.
2 ay önce aşırı bir böbrek ağrısı çektim 2 gün ama pandemi diye gitmemiştim.
Daha önceden de bildiğim için kendi kendime idare etmiştim ama ertelemek başıma iş açtı sanırım.
Olabilir saglik ihmale gelmiyor gercekten ihmalde degil mecburiyet gibi birazda pandemiden dolayi gitmiyoruz gitmek istemiyoruz hastaneye ama ilerisinde dha sknti oluyor insallah ciddi bir sorun yoktur kolayca bi tedaviyle saglgnza kavusursunuz ☺

Sağlık çalışanlarına testleri bulundukları kurumlar düzenli aralıklarla yapmıyorlar mı?
Çok vahim bir şey bu, ne diyeyim ki.

Hangi şehirdesiniz?
Tabiki de yapılmıyor :) ne munasebet yapılsın. Hatta personele özellikle yapılmıyor bizim hastane de çünki herkes patır patır dökülünce eleman kalmıcak diye. Üstüne üstlük coronayız ayakta atlatıyosan gel çalış deniliyor. Ha bizim hastanede ki uzman hekimler personele test yapılması illa gerekiyorsa önce Bi idareyi arayıp yapalım mı onayı alıyorlar. İçler acısı durumumuz.

Tabiki de yapılmıyor :) ne munasebet yapılsın. Hatta personele özellikle yapılmıyor bizim hastane de çünki herkes patır patır dökülünce eleman kalmıcak diye. Üstüne üstlük coronayız ayakta atlatıyosan gel çalış deniliyor. Ha bizim hastanede ki uzman hekimler personele test yapılması illa gerekiyorsa önce Bi idareyi arayıp yapalım mı onayı alıyorlar. İçler acısı durumumuz.
Devlet mi özel hastanede mi çalışıyorsunuz?
Diğer meslektaşlarınızla başka politika uygulayan yerleri duyuyor musunuz hiç?
Eğer genel olarak böyleyse gerçekten rezalet.
Siz hasta iken, hasta tedavisini nasıl uygulayacaksınız ki!
Hem sizin canınızı hem hastanınkini nasıl, hangi etik ilkelerle tehlikeye atıyorlar!!!

Devlet mi özel hastanede mi çalışıyorsunuz?
Diğer meslektaşlarınızla başka politika uygulayan yerleri duyuyor musunuz hiç?
Eğer genel olarak böyleyse gerçekten rezalet.
Siz hasta iken, hasta tedavisini nasıl uygulayacaksınız ki!
Hem sizin canınızı hem hastanınkini nasıl, hangi etik ilkelerle tehlikeye atıyorlar!!!
Kamu personeliyim. Kurumum devlet hastanesi. Vallahi durum bu ya. Artık akışına bıraktık sıramızı bekliyoruz cidden.

Korona hastalığı tomografide olan tanıdığımız, 4 gündür tedavi görüyor

Canım negatif olmasına çok sevindim, burda pek çom sağlıkçı arkadaş var daha iyi yönlendirebilirler ancak benim takibini yaptığım bazı çalışanlarda da daha önce başıma gelen durumu paylaşmak istedim. Laboratuvar ve hastanede görevli hekimlerden aldığım bilgiye göre hastalık ciğere inmişsse pcrda çıkmayabilir diyolar. Antikor testiyle tespit edilebilirmiş böyle bir durumda. Bazen 4-5 kere pcr testi negatif çıkan hastayı doktorlar semptomlarından ötürü hastanede tedavi edebiliyorlarmış. İnan canınıı hiiiç sıkmak istemem sıktıysam özür dilerim canım benim. Aman diyim tedbiri elden bırakma 🙏🏼

Aslında arkadaşım ve annesi de öyle gitmişler geçen hafta, kanda bir değer fazla çıkmış sadece, enfeksiyon var vücudunuzda demişler. Testler negatif, ciğerde de bir şey görünmemiş. Belki öyle bir şeydir.

Back
X