Covid testine ulaşmak için verilen savaş!!!

Canım negatif olmasına çok sevindim, burda pek çom sağlıkçı arkadaş var daha iyi yönlendirebilirler ancak benim takibini yaptığım bazı çalışanlarda da daha önce başıma gelen durumu paylaşmak istedim. Laboratuvar ve hastanede görevli hekimlerden aldığım bilgiye göre hastalık ciğere inmişsse pcrda çıkmayabilir diyolar. Antikor testiyle tespit edilebilirmiş böyle bir durumda. Bazen 4-5 kere pcr testi negatif çıkan hastayı doktorlar semptomlarından ötürü hastanede tedavi edebiliyorlarmış. İnan canınıı hiiiç sıkmak istemem sıktıysam özür dilerim canım benim. Aman diyim tedbiri elden bırakma 🙏🏼
Aynen annemin de belirtileri cumartesi başladı. 2 defa sürüntü alındı negatif çıktı. Akciğerde şüpheli bölgeler varmış. Halsiz ve ateşi devam ediyor. Yine parol içirdim, bugün sadece sıvı gıdaları zorla alıyor. İştahı azaldı. 6. günü bekliyorum umarım pozitif çıkar da ilaçları alırım müdahale ederler en azından. Çok üzgünüm elimden bir şey gelmiyor.

Hayır test yapılır yapılmaz karantinada sayılıyorsunuz. Hatta negatif çıkarsa bile karantina da olmanız gerekiyor. Test öncesi bir kagit imzalatiyorlad orada yazıyor bu bilgiler.. hatta cezası var 3bin TL

İki kez test yaptırdım hatta birini bugün yaptırdım kimse birşey imzalatmadi. Test sonucum çıkar çıkmaz sonuç negatifse işe gideceğim.

Merhabalar.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bana şu testi yaptıranlar bir yardımcı olabilir mi, özellikle Ankara’da?

Bu prosedür nasıl ilerliyor?
Bu akşam 4 özel hastane gezdim, yapmıyorlar arkadaş!
Test kiti biten, doktor gerek görmezse yapmayan, belli covidsiniz ama devlete gidin diyenlerle dolu ortalık.

Gidelim devlete de kuyruk hastane bahçesinde, orada yük olmak yerine imkanı olan herkes meşguliyeti azaltmak adına her yerde var yaptırsın deniyor, sonuç ortada!
Gittim, test yok.
Gittim randevusuz yapmıyoruz.
Gittim, doktor gerekli gördü ama test yok bahanesi.
Ve sonuncusu zaten poliklinik randevusu gerektiğini, onun da belirli günlerde olduğunu söyledi.
Şaka mı bu?
Hastayım, test olamıyorum.
Tedavimin başlaması lazım, tedaviye ulaşılacak etaplara ulaşamıyorum ki daha!!!

Bana bilen birileri yardımcı olsun, lütfen!
Yarın öğleden sonraya randevu aldım ama yine test mest bitti derlerse, b planım olması adına çok önemli benim için bu bilgiler.

Testim negatif sonuç verdi, tomografi raporu bekliyorum ama durumum aynı.
Değişik ağrılarım ve ateşim mevcut.
2 gündür göğsüm ağrırken bugün böbrek ve bel bölgesinde şiddetli ağrım var.
Geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsınız

Alt, sgpt yazan yüksek, wbc yüksek , neut# yüksek.
Pdw düşük, eos% düşük.
Wbc beyaz kan hucreleri yani vucudunuzda enfeksiyon olabilir gerçi crp normal demissiniz muhtemelen alerjik ya da immun sistemde hassasiyetiniz var
Sgpt alt karaciger enzimleri...
Digerleri hemogram zaten vucudunuz savunmada
Doktor değilim yıllardır kan testi verip kendi tahlillerini okumayı öğrenen bir vatandasim :)
Geçmiş olsun tekrardan

Pcr Test sonucum negatif.
Kanda görünmüyor.
Raporlama tomografide henüz yok ama doktor covid belirtisi görmedim dedi.
I am legend😂😂😂

Tabi bu kan değerlerimin düzgün olduğu anlamına gelmiyor.
Birkaç değeri araştırdım, karaciğer ve böbrekle alakalı sıkıntılar.
Bunlar zaman zaman olurdu, tüm ağrılarım bu organların fonksiyon bozukluğundanmış demek.
Şuan bile böbrek ağrısı çekiyorum ama negatifim😂😂😂
Cok sevindim negatif olmanıza
Yukarida da yorumda yazdim degerlerle alakali
Benim de crp hep yüksektir yani vücudumdan atamadığım bir enfeksiyon var bugun de bogaz agrim var mesela
Kansizlik, D vitamini/B12 vitamini eksikleri ve kanda enfeksiyon = devamli süren hastalıklar... özellikle böbrek ve karacigerde sorun varsa cabuk yorulmaniz, nefes darlığı yaşamaniz normal en azindan ben bunlari normal hayatımda da yaşıyorum o yüzden covid miyim diye hic yormadim 😃
Size kan değerlerinizle ilgili olarak bir sey söylendi ya da tedavi uygulandı mi?

eşim hiçbir hastalığına devlet hastanesine gitmez ama covid şüphesiyle gitti o da çok memnun kalmış çok ilgilendiler diyor da diyor .kronik hasta olduğu için de olabilir bilmiyorum
Hayır test yapılır yapılmaz karantinada sayılıyorsunuz. Hatta negatif çıkarsa bile karantina da olmanız gerekiyor. Test öncesi bir kagit imzalatiyorlad orada yazıyor bu bilgiler.. hatta cezası var 3bin TL
Sağlık çalışanlarını kapsamıyor bu maalesef.

Testi bu sekilde zor hatta genelde yapmadiklarini duydum. Ama onun disinda bilgi veremiyorum. Gecmis olsun negatif mi cıktı

film delisi nasılsın kesin negatif mi sonuçların merak ettim seni.dün kızım evde düştü gözlüğü kırılıp gözün tam üstüne kaşına saplandı saat 6 gibi.koştur koştur çayyolu güven e götürdük maalesef çok derinmiş yapıştırma olmadı dikiş attılar iz kalı dedi doktor canım sıkıldı cumaya kontrole gideceğiz tekrar.dertsiz başıma gene dert açıldı kurtulamadım hastanelerden gene :kızgın:

Son düzenleme:
filmdelisi filmdelisi seni merak ettim. Nasilsin?
Bu arada covid testin sanirim negatif cikmis cok sevindim. Tum sayfalari okuyamadim ama testi nerede yaptirdin diye sorsam? Kan degerlerin icin ama bir doktora git bence ihmal etme. Cok gecmis olsun.

filmdelisi filmdelisi seni merak ettim. Nasilsin?
Bu arada covid testin sanirim negatif cikmis cok sevindim. Tum sayfalari okuyamadim ama testi nerede yaptirdin diye sorsam? Kan degerlerin icin ama bir doktora git bence ihmal etme. Cok gecmis olsun.
Merhaba, çok teşekkür ederim.

Medikal park batıkent şubesinde oldum, bir doktora muayene alıp gittim.
Muayenesiz test yapıp yapmadıkları muamma, telefonda doktor onayı gerek dediler ama ben beklerken sadece test için gelip orada ödeme yapanlar çoğunluktaydı.

Valla iyiyim desem yalan olur, birkaç saat arayla farklı yerlerim zonkluyor.
Test negatif ama tomografi raporunu bekliyorum, hala çıkmadı.
Negatif olup tomografide görünen çok vaka var diye hala aynı önlemle devam ediyorum, bakalım:)

Cok sevindim negatif olmanıza
Yukarida da yorumda yazdim degerlerle alakali
Benim de crp hep yüksektir yani vücudumdan atamadığım bir enfeksiyon var bugun de bogaz agrim var mesela
Kansizlik, D vitamini/B12 vitamini eksikleri ve kanda enfeksiyon = devamli süren hastalıklar... özellikle böbrek ve karacigerde sorun varsa cabuk yorulmaniz, nefes darlığı yaşamaniz normal en azindan ben bunlari normal hayatımda da yaşıyorum o yüzden covid miyim diye hic yormadim 😃
Size kan değerlerinizle ilgili olarak bir sey söylendi ya da tedavi uygulandı mi?
Maalesef, yarın rapor çıkınca doktoru arayacağım ve covide dair bir şüphe görmezse kontrol randevusuna gideceğim.
Normal bir şey değil çünkü yaşadığım.
Çok hasta olurum, kendimi bilirim ama 3 saat böbreğim, 5 saat omuzlarım, sonra belim falan ağrıyor, koluma geçiyor.
Anormallik var.
Covid şüphesi olduğu için yaklaşmıyor doktorlar.
Testim negatif artık muayene edebilirsin diye sedyeye atmayı planlıyorum kendimi😂

Merhaba, çok teşekkür ederim.

Medikal park batıkent şubesinde oldum, bir doktora muayene alıp gittim.
Muayenesiz test yapıp yapmadıkları muamma, telefonda doktor onayı gerek dediler ama ben beklerken sadece test için gelip orada ödeme yapanlar çoğunluktaydı.

Valla iyiyim desem yalan olur, birkaç saat arayla farklı yerlerim zonkluyor.
Test negatif ama tomografi raporunu bekliyorum, hala çıkmadı.
Negatif olup tomografide görünen çok vaka var diye hala aynı önlemle devam ediyorum, bakalım:)
Testi negatif cikip coroba olan varmis evet. Umarim korktugun gibi degildir. Gecmis olsun. Ara ara bilgilendirirsen cok sevinirim.

film delisi nasılsın kesin negatif mi sonuçların merak ettim seni.dün kızım evde düştü gözlüğü kırılıp gözün tam üstüne kaşına saplandı saat 6 gibi.koştur koştur çayyolu güven e götürdük maalesef çok derinmiş yapıştırma olmadı dikiş attılar iz kalı dedi doktor canım sıkıldı cumaya kontrole gideceğiz tekrar.dertsiz başıma gene dert açıldı kurtulamadım hastanelerden gene :kızgın:
Off çok geçmiş olsun.
İz hiç önemli değil, biran önce iyileşsin de.
Onlar büyüyene kadar ne lazerler ne tedavi yöntemleri olacak, canınızı sıkmayın.
Bayağı derinmiş ki dikiş atılmış, çok üzüldüm ya.

Ben daha kötüyüm ceycey, hala rapor bekliyorum.
E nabız muhteşem bir sistemmiş, oradan açıp açıp ciğerime bakıyorum😂
Hastane sistemine dadandım, 20 dk aralıklarla girip rapor var mı yok mu kontrol ediyorum.
Belki sistem çöker de pes ederler, yazarlar😂

Off çok geçmiş olsun.
İz hiç önemli değil, biran önce iyileşsin de.
Onlar büyüyene kadar ne lazerler ne tedavi yöntemleri olacak, canınızı sıkmayın.
Bayağı derinmiş ki dikiş atılmış, çok üzüldüm ya.

Ben daha kötüyüm ceycey, hala rapor bekliyorum.
E nabız muhteşem bir sistemmiş, oradan açıp açıp ciğerime bakıyorum😂
Hastane sistemine dadandım, 20 dk aralıklarla girip rapor var mı yok mu kontrol ediyorum.
Belki sistem çöker de pes ederler, yazarlar😂
yılan hikayesine döndü senin teşhis bir an önce tomografi sonucun çıksa da kurtulsan belirsizlik insanı daha çok hasta ediyor psikolojik olarak

yılan hikayesine döndü senin teşhis bir an önce tomografi sonucun çıksa da kurtulsan belirsizlik insanı daha çok hasta ediyor psikolojik olarak
Yok ya bu yaşadığım normal bir şey değil, tüm gün kollarımı kullanamadım mesela.
Akşama kadar bir tek su içebildim, akşam 8 den sonra gözüm açıldı kendime geldim, şimdi de belime geçti aynı şeyler😂
Şaka gibi, içim mü çürüdü nedir😂

Ceycey güvenin politikasını soracağım, mecburen acilden girdiniz, nasıl bir yol izlediler işlemler için?

Yok ya bu yaşadığım normal bir şey değil, tüm gün kollarımı kullanamadım mesela.
Akşama kadar bir tek su içebildim, akşam 8 den sonra gözüm açıldı kendime geldim, şimdi de belime geçti aynı şeyler😂
Şaka gibi, içim mü çürüdü nedir😂

Ceycey güvenin politikasını soracağım, mecburen acilden girdiniz, nasıl bir yol izlediler işlemler için?
biz çalıştığımız kurumdan bir vakfa bağlıyız yüzde yüz ücretsiz bize o yüzden güven hastanesi.zaten acil doktoru müdahale etti saat 7 olduğu için .sadece bir beyan istediler o da çocuk nasıl düştü diye haklı olarak.çocuğa aileler de zarar verebiliyor şüphe olursa polise bildirecekler.bu uygulamaya sevindim.umarım her hastanede vardır

biz çalıştığımız kurumdan bir vakfa bağlıyız yüzde yüz ücretsiz bize o yüzden güven hastanesi.zaten acil doktoru müdahale etti saat 7 olduğu için .sadece bir beyan istediler o da çocuk nasıl düştü diye haklı olarak.çocuğa aileler de zarar verebiliyor şüphe olursa polise bildirecekler.bu uygulamaya sevindim.umarım her hastanede vardır
Enteresan.
Güven sağlık sigortalarında bile mutlaka ödeme payı çıkarıyor çünkü.

Bakan hekim şüpheli bir durum görüyorsa bildiriyor, daha önce benim oğlanın iç dudağı yarıldığında bana da acilde defalarca anlattırıp, kağıt imzalattılar.
O panikten okumamıştım bile, sorumluluğu alıyorum tarzında bir şey diye aklımda kalmış ama değilmiş demek.

Maalesef, yarın rapor çıkınca doktoru arayacağım ve covide dair bir şüphe görmezse kontrol randevusuna gideceğim.
Normal bir şey değil çünkü yaşadığım.
Çok hasta olurum, kendimi bilirim ama 3 saat böbreğim, 5 saat omuzlarım, sonra belim falan ağrıyor, koluma geçiyor.
Anormallik var.
Covid şüphesi olduğu için yaklaşmıyor doktorlar.
Testim negatif artık muayene edebilirsin diye sedyeye atmayı planlıyorum kendimi😂
Vücutta enfeksiyon yüksekse agrilar olabiliyor
Benim crp yuksekse el bileklerim ağrır, eklem ve kas agrilari da olur doktor romatizmadan şüphelendi bir sey çıkmadı halbuki bir antibiyotik verse geçecek belki ama vermedi. Yani vücut hastayken farkli semptomlar gösterebilir sizde böbrek degerleri nasil? Karaciğeri yazmışsiniz ama böbrek degerlerini belirtmediginiz icin bir sey diyemedim. Belki idrar yolu enfeksiyonu ya da böbreklerle ilgili bir durum da olabilir. Bel ve kasık ağrısında bile böbrekler etkili olabiliyor.
Umarım olumsuz bir durum yoktur ve covid değilsinizdir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Back
X