Hastanenin kreşi yok mu yada çalışanlarının çoğunlukla gönderdiği kreşİyi akşamlar hanımlar,büyük bi ildeki pandemi hastanesinde çalışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay önce geçtim başka bi hastanedeydim daha önce yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana çalıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem için endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,çocuğu al çocuğu ver şeklindeyiz,mümkün olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye çok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş düşünsem şu aşamada diğer insanlara göre daha riskli olduğumuz için olur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım çok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
Hastanenin kreşi yok..kiminin kardeşi bakıyor kimi görümcesini çağırmış çevremdekiler..Kreşe gönderende var tabi de belli bi yer yok herkes şartlarına göre istediğine göndermiş..Ben arada kaldım biraz..Hastanenin kreşi yok mu yada çalışanlarının çoğunlukla gönderdiği kreş
Zor bir durum gerçekten insan kim için endişeHastanenin kreşi yok..kiminin kardeşi bakıyor kimi görümcesini çağırmış çevremdekiler..Kreşe gönderende var tabi de belli bi yer yok herkes şartlarına göre istediğine göndermiş..Ben arada kaldım biraz..
Şu aşamada yatılı sürekli kalma durumu olamayacak gibi oğlum akşamı zor eden bi çocuk,annem için de zor olur..sanırım tedbirimizi alıp,Allaha sığınıp bu şekil devam edeceğim..düşün düşün bi çözüm bulamadımMaalesef sağlık çalışanlarının en büyük sıkıntılarından biridir bu kreş meselesi. Çok az hastanede kreş var ve insanlar 2 sene önceden ön kayıt yaptırıp kura ile yolluyor çocuklarını.
Konu sahibi, endişende çok haklısın. Zor olacak ama çocuğun ananede yatıya kalacak. Bahar gelip vaka sayıları düşene kadar.. Herkes bu şekilde çalıştı maalesef. Tedbirlere uymayıp seni zorda bırakan tüm insanlardan hakkını elbet alacaksın bir gün. Allah senden razı olsun.
Tabi birbirimizi düşünmek zorundayız yoksa kurtulamayız bu hastalıktanolur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...
emin olun su dusunce bu halkin %70 de yok oyuzden kasmayin kendinizi.
iste herkes tatil yapip kisir gunleri yapip avm avm gezip her yere girip cikiyorkenTabi birbirimizi düşünmek zorundayız yoksa kurtulamayız bu hastalıktan
Umarım biran önce atlatırız bu durumuiste herkes tatil yapip kisir gunleri yapip avm avm gezip her yere girip cikiyorken
sizin mecburiyetten cocugunuzu kreşe gondermeniz en doğal hakkiniz bence
hatta şu sürecte en cok sizin hakkiniz.
[/QUOTE
İyi akşamlar hanımlar,büyük bi ildeki pandemi hastanesinde çalışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay önce geçtim başka bi hastanedeydim daha önce yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana çalıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem için endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,çocuğu al çocuğu ver şeklindeyiz,mümkün olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye çok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş düşünsem şu aşamada diğer insanlara göre daha riskli olduğumuz için olur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım çok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
Korktuğum başıma geldi annem babam korona oldu,benden geçmedi ama bende bi şey yok..Evdeler ama ağır geçiriyorlar ruhen çok kötüyüm izin de alamıyorum ben negatif olduğum için izin yok bana,bu halde nasıl çalışacağım aklım ailemde dualarınızı eksik etmeyin..
Ah ki ah.. çok geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar,büyük bi ildeki pandemi hastanesinde çalışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay önce geçtim başka bi hastanedeydim daha önce yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana çalıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem için endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,çocuğu al çocuğu ver şeklindeyiz,mümkün olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye çok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş düşünsem şu aşamada diğer insanlara göre daha riskli olduğumuz için olur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım çok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
Korktuğum başıma geldi annem babam korona oldu,benden geçmedi ama bende bi şey yok..Evdeler ama ağır geçiriyorlar ruhen çok kötüyüm izin de alamıyorum ben negatif olduğum için izin yok bana,bu halde nasıl çalışacağım aklım ailemde dualarınızı eksik etmeyin..
Eşim çocuğa bakıyor o konuda sıkıntı yok,ben ailemle ilgilenebilmek için istiyordum bilmiyorum ya çok stresliyim çok sağolunAh ki ah.. çok geçmiş olsun
Bir an önce iyileşirler inşallah.
Eşinizin şartları nasıl?
o izin alsa?
Allah şifa versin anne ve babanıza inşallah. Çok zor, Allah kolaylık ve sabır versin size de. Hakkınızı helal edin, bizim için bu kadar fedakar davranıp, riske gidiyorsunuz.İyi akşamlar hanımlar,büyük bi ildeki pandemi hastanesinde çalışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay önce geçtim başka bi hastanedeydim daha önce yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana çalıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem için endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,çocuğu al çocuğu ver şeklindeyiz,mümkün olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye çok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş düşünsem şu aşamada diğer insanlara göre daha riskli olduğumuz için olur da kaparsam oğlum diğer çocuklara taşımasın diye onu da düşünemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım çok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?