Covid ve tüp bebek

bebekoo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
73
167
13
Covid olan arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlamak için ne kadar beklediniz yumurta sayınız ve kaliteniz etkilendi mi acaba

İlk defa covid oldum opu sürecimdeyken kafam allak bullak oldu yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba bende başlamadan önce covid oldum doktorum 1 ay pas geçiyoruz dedi ama ben çok ağır atlattigim için 5 ay sonra gidebildim. Yumurta sayımda ya da kalitesinde hiçbir sorun olmadı içiniz rahat olsun

Yumurta sayınız ve kalitesini etkilediğini düşünmüyorum. Doktorunuz ne diyor bu konuda onu dinleyin daha çok. Stres yapmayın bence stres çok daha etkili. Güzel düşünün güzel olsun 🌹

Ya canlarım benim çok teşekkür ederim. Ekim kasıma kadar beklesem iyi olur gibi o halde o arada da takviyeye falan mı başlasam acaba var mı bir öneriniz

Opu sürecine gelmişsiniz anladığım kadarıyla. Beklerseniz İlaçları tekrar baştan mı kullanıcaksınız nasıl olacak anlamadım ben🙈
Ama kesinlikle doktorunuzla görüşün onun fikri daha çok önemli

Opu sürecine gelmişsiniz anladığım kadarıyla. Beklerseniz İlaçları tekrar baştan mı kullanıcaksınız nasıl olacak anlamadım ben🙈
Ama kesinlikle doktorunuzla görüşün onun fikri daha çok önemli
Yok hayır opu öncesi covid oldum iptal oldu. Doktor adetinizle gelirsiniz demişti ama ben iki üç ay ara vermeye karar verdim.

Daha siz opu işlemine gelmemişsiniz ki. Daha başlamamışsınız tedaviye. Çünkü opu dediğimiz ilaçları kullanıp yanıt alıp yumurta toplamaya gelmek demektir. İyi bari daha başlamamışsınız. Dinlenin ve bol vitamin alın. Geçmiş olsun

Daha siz opu işlemine gelmemişsiniz ki. Daha başlamamışsınız tedaviye. Çünkü opu dediğimiz ilaçları kullanıp yanıt alıp yumurta toplamaya gelmek demektir. İyi bari daha başlamamışsınız. Dinlenin ve bol vitamin alın. Geçmiş olsun
Anlaşamadık bir türlü:(( opu sürecine gelmiştim nerdeyse 11 gün kadar ilaç kullanmıştım iki güm sonra opu olacaktı o sırada hasta oldum test verdim ve covid çıktım. Ovitrelle olacaktım olmadım iptal edildi geri kalan süreç. Doktorum da bir on güne adet olursunuz o zamana iyileşirsiniz de gelirsiniz yeniden başlarız dedi ama ben ara vereceğim galiba covid etkiliyormuş çünkü bir süre. Şimdi anlatabilmişimdir umarım uzunca yazdım

Anlaşamadık bir türlü:KK43:( opu sürecine gelmiştim nerdeyse 11 gün kadar ilaç kullanmıştım iki güm sonra opu olacaktı o sırada hasta oldum test verdim ve covid çıktım. Ovitrelle olacaktım olmadım iptal edildi geri kalan süreç. Doktorum da bir on güne adet olursunuz o zamana iyileşirsiniz de gelirsiniz yeniden başlarız dedi ama ben ara vereceğim galiba covid etkiliyormuş çünkü bir süre. Şimdi anlatabilmişimdir umarım uzunca yazdım
Kısa ve karmaşık yazınca ne anlatmak istediğinizi tam anlayamadım açıkcası🤦‍♀️
Neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

Back
X