Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yada3 ay bekleİlk defa covid oldum opu sürecimdeyken kafam allak bullak oldu yardımcı olursanız çok sevinirim
Yok hayır opu öncesi covid oldum iptal oldu. Doktor adetinizle gelirsiniz demişti ama ben iki üç ay ara vermeye karar verdim.Ama kesinlikle doktorunuzla görüşün onun fikri daha çok önemli
Anlaşamadık bir türlüDaha siz opu işlemine gelmemişsiniz ki. Daha başlamamışsınız tedaviye. Çünkü opu dediğimiz ilaçları kullanıp yanıt alıp yumurta toplamaya gelmek demektir. İyi bari daha başlamamışsınız. Dinlenin ve bol vitamin alın. Geçmiş olsun
Kısa ve karmaşık yazınca ne anlatmak istediğinizi tam anlayamadım açıkcasıAnlaşamadık bir türlü( opu sürecine gelmiştim nerdeyse 11 gün kadar ilaç kullanmıştım iki güm sonra opu olacaktı o sırada hasta oldum test verdim ve covid çıktım. Ovitrelle olacaktım olmadım iptal edildi geri kalan süreç. Doktorum da bir on güne adet olursunuz o zamana iyileşirsiniz de gelirsiniz yeniden başlarız dedi ama ben ara vereceğim galiba covid etkiliyormuş çünkü bir süre. Şimdi anlatabilmişimdir umarım uzunca yazdım