Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yok kızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
4.kez pozitif deli oluyorum karantina dan artık güzelim yaz 4 duvar arasında geçiyor. Şöyle bahçeli evim de yok balkona çıksam karşı apartmanın balkonu boğuluyorum artık geçmiyor zaman 6 ağustosa kadar karantina sonrası ne olacak bilmiyorum .
Allahım tüm hastalara şifa versin

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Umuyorum ağrısız sızısız geçiriyorsunuzdur. Bir dahaki teste kadar sabredin, inşallah o negatif çıkar da kavuşursunuz kızınıza.
Moralinizi yüksek tutun, geçip gidecek.
Allah razı olsun

Bu hastalıkta en iyi şeyin istirahat olduğu söyleniyor uykunuzdan feragat etmeyin dinlenin lütfen

Benim de ablam ve eniştem pozitif evde tedavi görüyorlardı çocuklar için test yapmadılar gerek yok dediler. Dediğiniz gibi market vs ihtiyaçları için hiçbir yönlendirme yardım olmadı.

Benim de ablam ve eniştem pozitif evde tedavi görüyorlardı çocuklar için test yapmadılar gerek yok dediler. Dediğiniz gibi market vs ihtiyaçları için hiçbir yönlendirme yardım olmadı.
Önlem yok gerçekten yok öyle televizyondaki gibi değil işler

Önlem yok gerçekten yok öyle televizyondaki gibi değil işler
Asla değil asla Ablam eniştem test sonucu çıkmadan eve gönderildi mecburen toplu ulaşımı kullandı 14 gün karantinaları varken 1 haftanın sonunda sağlık ocağına çağırıldılar zorla rapor yenilemesi için daha ne saçmalıklar...

Sanırım hepimize bulaşacak bu gidişle.

Propolis kullanin dogal olanindan.Bi tanidigim astim hastasi oldugu halde onunla atlatti.Propolisi arilarin yuvalarini mikroplardan korumak icin yaptiklarini dusununce cok mantikli.

Allah tez sifa versin..ama bende yorumlara katılıyorum.dinlenmelisiniz.ama alt kattakiler iyilesmeden nasil olacak.Hepiniz kisa zamanda iyilesirsiniz insAllah.saglikli beslenmeniz bol sıvı alip dinlenmeniz gerekiyor.imkaniniz varsa tavuk çorbası için.grip gibi diyorlar ya bu hastaliga.doktor bir arkadasim tavuk çorbasının gripte direk sifa kaynagi olduunu soylemisti.belki bunda da işe yarar.gecmis olsun tekrardan Allah tez zamanda yavrunuza kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…