- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Alt katımda eltim ve eşinde var ama hiç temas yoktu en yakın bildiğim oNasıl bulaştı bir tahmininiz var mı
İnşallahAcil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Çok geçmiş olsun atlatacaksınız güçlü olunAlt katımda eltim ve eşinde var ama hiç temas yoktu en yakın bildiğim o
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Umuyorum ağrısız sızısız geçiriyorsunuzdur. Bir dahaki teste kadar sabredin, inşallah o negatif çıkar da kavuşursunuz kızınıza.
Moralinizi yüksek tutun, geçip gidecek.
İnşallahAllah şifa versin,elbette atlatacaksınız.Biraz daha sabır
Bu hastalıkta en iyi şeyin istirahat olduğu söyleniyor uykunuzdan feragat etmeyin dinlenin lütfenAlt katımda eltim kocası pozitif 3 çocuğu var test yapılmadı gelmedi kimse arıyorlar market VS için kimse gelmiyor yönlendirme yok. Markete oğlu gidiyor mecbur Ekmek dahi yok evde 5 kişi yaşıyor çıldıracağım ya
Benim de ablam ve eniştem pozitif evde tedavi görüyorlardı çocuklar için test yapmadılar gerek yok dedilerAlt katımda eltim kocası pozitif 3 çocuğu var test yapılmadı gelmedi kimse arıyorlar market VS için kimse gelmiyor yönlendirme yok. Markete oğlu gidiyor mecbur Ekmek dahi yok evde 5 kişi yaşıyor çıldıracağım ya
Uyuyamıyorum kiBu hastalıkta en iyi şeyin istirahat olduğu söyleniyor uykunuzdan feragat etmeyin dinlenin lütfen
Önlem yok gerçekten yokBenim de ablam ve eniştem pozitif evde tedavi görüyorlardı çocuklar için test yapmadılar gerek yok dediler. Dediğiniz gibi market vs ihtiyaçları için hiçbir yönlendirme yardım olmadı.
Asla değil aslaÖnlem yok gerçekten yoköyle televizyondaki gibi değil işler
Sanırım hepimize bulaşacak bu gidişle.Asla değil aslaAblam eniştem test sonucu çıkmadan eve gönderildi mecburen toplu ulaşımı kullandı 14 gün karantinaları varken 1 haftanın sonunda sağlık ocağına çağırıldılar zorla rapor yenilemesi için daha ne saçmalıklar...
Propolis kullanin dogal olanindan.Bi tanidigim astim hastasi oldugu halde onunla atlatti.Propolisi arilarin yuvalarini mikroplardan korumak icin yaptiklarini dusununce cok mantikli.20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?