- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Allah acil sifalar versin, insallah en yakin zamanda atlatir teyzemiz.Benim annem bir haftadir yogun bakimda arkadaslar.astimi da oldugu icin virus akcigerlerine yerlesmis zatürreye cevirmis direk.dualariniza ihtiyacim varbu arada annemde ilk belirtiler ciktiginda hastaneye goturduk test negatif cikti eve yolladilar.evde durumu yice agirlasti.tekrar hastaneye goturunce de yogun bakima aldilar.lutfen dikkat edin.biz bu hastaligi ciddiye almadik taa ki basimiza gelene kadar.vakalar artti hastaneler artik hasta seçmeye basladi.lutfen dikkat edin.
Allah'ım güzel haberler duyursun inşallahKimde virus olduguni artik anlayamiyoruz bile.sagolun annem iyilessin sagligina kavussun diye her gun bi umutla doktorlardan gelecek guzel haberi bekliyoruz
Amin sagolun insallahAllah acil sifalar versin, insallah en yakin zamanda atlatir teyzemiz.
Rabbim şifa versin20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Amin inşallahRabbim şifa versin. inşallah tez vakitte atlatırsınız.
20 gundur hastane de misiniz?20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Vebali bu kızı eve gönderenlerin olsun. Yazık yetkililerimiz sadece gövde gösterisi yapıyor asla ciddiye almıyoruz şu illetiÖncelikle çok geçmiş olsun ,şifanız bol olsun
Bende asla o televizyonda gördüğümüz tabloya inanmıyorum.Benim bi yakınım geçirdi ,önce kızdan sonra sonra annesine bulaştı.İkisine de çubuk test yapılmadı.Ciğer filmi çekildi kızdan annesine bulaştığı halde kıza eve git temiz dediler ,annesi hastanede yatıyor kendi istedi yoksa eve göndereceklerdi.Kadının eşi ve oğluna asla test yapılmadı onlar da dükkan açtı oturdu karantina bile olmadı yani.Kızı başka bi hastaneye daha gitti Çubuklu test için ,Yine yapılmadı ilaç verip eve yollamışlar .Şimdi bu kız mecbur otobüs kullandı markete gitti başka insanlarla teması oldu ? Sadece biz insanlarda değil sorumluluk.Böyle asla bu işin sonu gelmez.Kendini koruyanlarında canına sebep olacaklar el birliği ile ..Rabbim hayır etsin ..
Yok evdeyim ev karantinası20 gundur hastane de misiniz?
Bilmediğim den sorucam, neden eve gönderdilr hastane de belki acil müdahele vs daha çabuk iyilrşebilirdinizYok evdeyim ev karantinası
Bilmiyorum ki hastanede tutmuyor lar olduğum bölümde 10 kişi pozitif tik hepimizi eve yolladılar hemdeBilmediğim den sorucam, neden eve gönderdilr hastane de belki acil müdahele vs daha çabuk iyilrşebilirdiniz
Ne yapsam yaranamiyorum burdakilereGerçekten umutsuz vakasın
Ortada ciddi bir durum var o şaka normal olmamış.Ne yapsam yaranamiyorum burdakilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?