Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Başlığı okuyunca tıklayıp tıklamamakta salise düşündüm girmesem mi bulaşır mı ki diye

Psikolojisini bile kötü şifa diliyorum .
Gitsek baksak hepimizde çıkar bir şeyler..
Belirtisiz atlatanlardan farkı sizin ki belirti vermiş.

Yavrunuz yüzü suyu hürmetine çabucak iyileşirsiniz inş.

Benim eşimde atlattı,1 hafta yatti hastanede çıktı,bende kızımda evde hastaydik bizede test yapılmadı,bende hemen gelip bize test yapılacağını düşünmüştüm öyle olmadı.antikor testini yaptırıp hastalığı atlatıp yada atlatmadigimi öğrenmek istiyorum

Vaka sayısı diyorlar ya televizyonda o sadece test yapılanlar arasından. Acaba evde geride kalan adamın eşi ve çocukları da sayılıyor mu ?
Cevap belli. O zaman vaka sayısı soylenilenin 3-4 katı olma ihtimali yüksek bu soylenilenler doğrultusunda bu sonuç kaçınılmaz.

gecmis olsun konu sahibi,
benim eski konuma da bakabilirsiniz.

Arkadasim hic bir belirtisi olmadan 40 gun kadar pozitif kaldi ki oncesinde de hastaligi ne zaman kaptigini bilmiyoruz. Cunku hic hastalik belirtisi gostermedi.

Benim bildigim Almanya eger hastalik belirtisi gostermiyorsaniz 14 gunluk karantinanin sonrasinda sizi iyilesmis kabul ediyor ve bulasiciliginizin artik olmadigina kanaat getirip karantinanizi sonlandiriyor. Turkiyede nasil su anda ?

Öncelikle çok geçmiş olsun ,şifanız bol olsun
Bende asla o televizyonda gördüğümüz tabloya inanmıyorum.Benim bi yakınım geçirdi ,önce kızdan sonra sonra annesine bulaştı.İkisine de çubuk test yapılmadı.Ciğer filmi çekildi kızdan annesine bulaştığı halde kıza eve git temiz dediler ,annesi hastanede yatıyor kendi istedi yoksa eve göndereceklerdi.Kadının eşi ve oğluna asla test yapılmadı onlar da dükkan açtı oturdu karantina bile olmadı yani.Kızı başka bi hastaneye daha gitti Çubuklu test için ,Yine yapılmadı ilaç verip eve yollamışlar .Şimdi bu kız mecbur otobüs kullandı markete gitti başka insanlarla teması oldu ? Sadece biz insanlarda değil sorumluluk.Böyle asla bu işin sonu gelmez.Kendini koruyanlarında canına sebep olacaklar el birliği ile ..Rabbim hayır etsin ..

Çok geçmiş olsun, lütfen bol bol dinlenin. Bugünlerde geçecek merak etmeyin
Malesef artik covid 19 un yeteri kadar önemsenmediğini düşünüyorum. Daha 2 gün önce, diş hekimi arkadaşinin yanina misafir olarak giden birinin (yaklaşık tüm gün oradaymis) corona olduğunu öğrenmişler. (Ayni masada yemek yenmiş, sosyal mesafe sifir, maske fln asla yok) Ve bugün hepsi çalışmaya gitti. Evde karantina fln yok yani ayni sekilde devam.. ya diş hekimi ve calisanlari virüsü kaptiysa.. oraya gidecek hastaların ne sucu var?

Şaşırıyorum böyle okuyunca. Benim bir yakınım da oldu tüm aile. Sadece küçük bebeğe test yapılmadı geri kalan aile üyelerine yaptilar. Hepsinin sonucu pozitif maalesef. Acaba belirti varsa yapıyorlar yoksa yapmıyorlar mi?
Çok geçmiş olsun. Umarım canınız yanmadan geçiriyorsunuzdur. Yönlendirme evet olmuyor yakın birileri kapı önüne alışverişini yapip bırakacak maalesef.

Evdemi tedavi görüyorsun. Kızın kaç yaşında. Benimde en büyük korkum bu bebeğim çok küçük çünkü. İnsanlar dalga gecio benimle topluma girmiyorum diye. Allah tez zamanda şifa versin. Kızından ayrı olduğun için uzun gelmiş bu süre aslında çok normal. Herşey duzelcek inşallah.

Belirti yoksa test yapilmiyor zaten benim bildigim. Esimin calisanlarindan birinde cikmis,adami evine gonderdiler ucretli izne. Ailesine test yapilmadi,isyerinde beraber calistigi insanlara da test yapilmadi. Saglik ekipleri ilk gun adami evde ziyaret etmis ilac vermisler. O kadar. Adam normale yakin sekilde sadece bogaz agrisiyla evde oturuyormus. Esi alisverise falan gidiyor mecbur ne yapsin? Saldilar iyice nasil olsa hak dikkat etmiyor diye dusunuyor yetkililer bence

Kızım 3,5 yaşında evdeyim evet ilaç tedavisi ardından tekrar pozitif

Kaynım ateşler içinde yanıyor istifra ediyor hastaneye getirmeyin diyorlar çocuğunda boğaz ağrısı var yinede test yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…