- 14 Ekim 2016
- 7.136
- 48.135
- 548
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Başlığı okuyunca tıklayıp tıklamamakta salise düşündüm girmesem mi bulaşır mı ki diye20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Alt katımda eltim kocası pozitif 3 çocuğu var test yapılmadı gelmedi kimse arıyorlar market VS için kimse gelmiyor yönlendirme yok. Markete oğlu gidiyor mecbur Ekmek dahi yok evde 5 kişi yaşıyor çıldıracağım ya
Doğal propolisi nereden bulabiliriz acaba ?Propolis kullanin dogal olanindan.Bi tanidigim astim hastasi oldugu halde onunla atlatti.Propolisi arilarin yuvalarini mikroplardan korumak icin yaptiklarini dusununce cok mantikli.
Evdemi tedavi görüyorsun. Kızın kaç yaşında. Benimde en büyük korkum bu bebeğim çok küçük çünkü. İnsanlar dalga gecio benimle topluma girmiyorum diye. Allah tez zamanda şifa versin. Kızından ayrı olduğun için uzun gelmiş bu süre aslında çok normal. Herşey duzelcek inşallah.20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Kızım 3,5 yaşında evdeyim evet ilaç tedavisi ardından tekrar pozitifEvdemi tedavi görüyorsun. Kızın kaç yaşında. Benimde en büyük korkum bu bebeğim çok küçük çünkü. İnsanlar dalga gecio benimle topluma girmiyorum diye. Allah tez zamanda şifa versin. Kızından ayrı olduğun için uzun gelmiş bu süre aslında çok normal. Herşey duzelcek inşallah.
Kaynım ateşler içinde yanıyor istifra ediyor hastaneye getirmeyin diyorlar çocuğunda boğaz ağrısı var yinede test yapılmıyorŞaşırıyorum böyle okuyunca. Benim bir yakınım da oldu tüm aile. Sadece küçük bebeğe test yapılmadı geri kalan aile üyelerine yaptilar. Hepsinin sonucu pozitif maalesef. Acaba belirti varsa yapıyorlar yoksa yapmıyorlar mi?
Çok geçmiş olsun. Umarım canınız yanmadan geçiriyorsunuzdur. Yönlendirme evet olmuyor yakın birileri kapı önüne alışverişini yapip bırakacak maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?