- 26 Şubat 2019
- 4.651
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Doğal propolisi nereden bulabiliriz acaba ?
Allah şifa versin kardeşim umudunu yitirme20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Teşekkür ederim bakayım bende trendyoldan o zamanTrendyoldan temin ediyorum ben. Ordaki ürünlere yapılan yorumlardan referans alarak secim yapabilirsiniz, ben o şekilde temin ediyorum. Bu arada tadı çok çirkin; ben cay bardaginin 3'te 1ini su ile doldurup içine 5 damla damlatarak tüketiyorum. O sekilde tadi biraz olsun hafiflemiş oluyor. aynı şekilde arı sütü, bal, polen karışımı olanı da var. Ondan da alabilirsiniz. Ben ikisinden de kullanıyorum düzenli olarak.
Evet düşük takviye almadım yazmadı doktorD vitamini seviyeniz düşük mü ? Son zamanlarda tüm doktorlar bunu söylüyorlar, değerlerinize baktırıp takviye alırsanız daha kolay toparlarsınız belki. Şifalar diliyorum.
Muhakkak alın hatta internetten araştırın iyi bi marka sipariş verin. C vitamini ve d vitaminini aksatmayın.Evet düşük takviye almadım yazmadı doktor
3. Test pozitif 4 test pozitif negatif olamıyorum,20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Koku tat alamıyorum kolonyanın bile kokusu yokkızımı özlüyorum 20 gündür tekim Allah şifa versin herkese geçti sanıyordum geçmemiş yine şimdi ne olacak bilmiyorum 1 kutu ilaç bitti gitmedi bu illet içimden
Artık doktorlar şaşkın negatif olamıyorum20 haziranda pozitif çıkan testim verilen ilacı serumları kullanmama rağmen yapılan 2. Testin sonucunu şimdi yine pozitif olarak gördüm.
Zor bir virüs ama siz daha güçlüsünüz. Bol bol dinlenip yapılması gerekenleri yerine getirin. Hala ev izolasyonunda olduğunuza göre nefeste bir sıkıntınız yok. Güçlü olup bol bol dua edin umarım en yakın zamanda atlatırsın. Bağışıklığın güçlü olması çok önemli moralinizi yüksek tutup bağışıklığı güçlendirecek besinler alınArtık doktorlar şaşkın negatif olamıyorum
3. Test pozitif 4 test pozitif negatif olamıyorum,
Şaka mısın sen ya ne zırvalıyorsun ?Git burdan
Bize de bulastiracan
Şaka yaptim şakaaŞaka mısın sen ya ne zırvalıyorsun ?
YuhhhhhhGit burdan
Bize de bulastiracan
Ne şakası allahaşkına ..korkarım virüs senin beynine bulaşmışŞaka yaptim şakaa
Herseyi ciddiye almayin yahu
Konu sahibi cok gecmis olsun kuzucum ya tez zamanda atlatmani umit ediyorum cani gonulden
Saka yaptim abarttınızYuhhhhhh
Sence şuan şaka yapılacak bir ortam mı ve konu sahibi şakayı kaldıracak gibi mi ?Şaka yaptim şakaa
Konu sahibi cok gecmis olsun kuzucum ya tez zamanda atlatmani umit ediyorum cani gonulden
böyle ciddi konularda sulu şakalar yapılmazŞaka yaptim şakaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?