Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Doğal propolisi nereden bulabiliriz acaba ?

Trendyoldan temin ediyorum ben. Ordaki ürünlere yapılan yorumlardan referans alarak secim yapabilirsiniz, ben o şekilde temin ediyorum. Bu arada tadı çok çirkin; ben cay bardaginin 3'te 1ini su ile doldurup içine 5 damla damlatarak tüketiyorum. O sekilde tadi biraz olsun hafiflemiş oluyor. aynı şekilde arı sütü, bal, polen karışımı olanı da var. Ondan da alabilirsiniz. Ben ikisinden de kullanıyorum düzenli olarak.

Allah şifa versin kardeşim umudunu yitirme

Teşekkür ederim bakayım bende trendyoldan o zaman

3. Test pozitif 4 test pozitif negatif olamıyorum,

Artık doktorlar şaşkın negatif olamıyorum

Artık doktorlar şaşkın negatif olamıyorum
Zor bir virüs ama siz daha güçlüsünüz. Bol bol dinlenip yapılması gerekenleri yerine getirin. Hala ev izolasyonunda olduğunuza göre nefeste bir sıkıntınız yok. Güçlü olup bol bol dua edin umarım en yakın zamanda atlatırsın. Bağışıklığın güçlü olması çok önemli moralinizi yüksek tutup bağışıklığı güçlendirecek besinler alın

3. Test pozitif 4 test pozitif negatif olamıyorum,
çok çok geçmiş olsun.. yazdıklarınızı okudum size acil şifalar diliyorum. bir anne olarak da ayriyeten üzüldüm sizin adınıza.
kızınıza hasret kalmanız acı verici.
virüsün ne kadar tehlikeli olduğunu göremiyoruz ne yazık ki. bir gaflete kapıldık gidiyoruz ne olacak halimiz bilmem

Allah şifa versin insalahh heralde ayakta geciriyorsunuz ..sevdiklerinizden uzak kalmak dışında bir sıkıntınız yoksa biraz daha sabir diliyorum dilerim en kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…