- 25 Ekim 2018
- 2.781
- 2.772
- 133
- Konu Sahibi beyazprensess
Kızlar merhabalar bu saatte konu açacak kadar kafaya taktığım bi konu var fikirlerinizi almak istedim akıl akıldan üstündür..
Erkek arkadaşım la ayrı şehirlerde yasıyoruz pandemiden dolayı neredeyse 5 ay boyunca görüşmedik ve bu ay görüşelim diyoruz kendisi eskişehirde şuan. Dikkat ediyor hiç belirtisi de olmadi ancak ben çok tedirginim ya covid varsa çünkü işi gereği insanlarla temas halinde çok yakın değil ancak arada arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. Otobüsle değil özel aracıyla gelecek yani o riski alamadık ancak yinede tedirginim çünkü annem ve babamın kronik hastalığı var..
diğer yandan da çok özledik birbirimizi, iyi gelecekti bu bize
bir daha ne zaman görüşeceğimiz de meçhul ikinci dalga muhabbeti de varya
sizce ne yapmalıyım buluşmayı ertelemeli miyim ? Gelmeden önce test yaptırmasını mı rica etsem 
Erkek arkadaşım la ayrı şehirlerde yasıyoruz pandemiden dolayı neredeyse 5 ay boyunca görüşmedik ve bu ay görüşelim diyoruz kendisi eskişehirde şuan. Dikkat ediyor hiç belirtisi de olmadi ancak ben çok tedirginim ya covid varsa çünkü işi gereği insanlarla temas halinde çok yakın değil ancak arada arkadaşlarıyla falanda görüşüyor. Otobüsle değil özel aracıyla gelecek yani o riski alamadık ancak yinede tedirginim çünkü annem ve babamın kronik hastalığı var..

diğer yandan da çok özledik birbirimizi, iyi gelecekti bu bize