COVİTLİ İKEN OFİSE UĞRAMAK

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
63
29
Arkadaşlar merhaba,

şantiyelerimde çalışan bir personel covit-19 testi pozitif çıktığı için dün1 haftalık rapor almış ve bugün de maaş günü avans almaya geldi ofise covitli covitli maske filan takmış ama bu yaptığı normal mi zaten ben maaş ödemesini dün yaptım avans için ofisteki herkesi riske atıyor bordro filan imzalamak için yanıma geldi birde ofiste misafirimiz de vardı herkesin çoluğu çocuğu var eskiden ne güzel evden çıkılamazdı karantina sürecinde birde ben hiç covit geçirmedim . acayip sinirlendim bu umursamaz tavrına arayıp sormadan pat diye gelmesine 1,5 yaşında çocuğum var kendimi geçtim covit risk

Arkadaşlar merhaba,

şantiyelerimde çalışan bir personel covit-19 testi pozitif çıktığı için dün1 haftalık rapor almış ve bugün de maaş günü avans almaya geldi ofise covitli covitli maske filan takmış ama bu yaptığı normal mi zaten ben maaş ödemesini dün yaptım avans için ofisteki herkesi riske atıyor bordro filan imzalamak için yanıma geldi birde ofiste misafirimiz de vardı herkesin çoluğu çocuğu var eskiden ne güzel evden çıkılamazdı karantina sürecinde birde ben hiç covit geçirmedim . acayip sinirlendim bu umursamaz tavrına arayıp sormadan pat diye gelmesine 1,5 yaşında çocuğum var kendimi geçtim covit risk
Odanıza girdiği zaman neden uyarmadınız yada maske takmadınız. Valla bu işlerin ayıbı yok kimse kusura bakmasın. Ben hala asansörlerde takıyorum maskmi mesela

Odanıza girdiği zaman neden uyarmadınız yada maske takmadınız. Valla bu işlerin ayıbı yok kimse kusura bakmasın. Ben hala asansörlerde takıyorum maskmi mesela

evet bende takıyorum.
özellikle toplu taşıma, kalabalık yerlerde v.s.
uzaylı gibi bakıyorlar takınca
yakında maske yasağı başlar
tahminim Ekim başı

Santiyelerimiz derken..
Nasıl bir zenginlikse bu 🤗
İnşallah bize de nasip olur.
Size göre yanlış,ona göre doğru..
Maske taktım ve önlemimi aldım diyor çalışanıniz.
Giriş yaptığı anda gerekli uyarilar yapacaktiniz.
Güvenliğe bilgisi verilecekti.

Odanıza girdiği zaman neden uyatmadınız yada maske takmadınız. Valla bu işlerin ayını yok kimse kusura bakmasın. Ben hala asansörlerde takıyoru m mesela
işte şoka girdim abi sen covit değil misin ne işin var burda dedim öyleyim de maske taktım diyo yalnız değildim mühendis arkadaş vardı oda kızın çocuğu var şu masada dur belgeleri ben vereyim dedi yani belgelere dokundu ve o belgelere başka arkadaşlar imza atacak en az 10 kişi daha dokunacak bugün herkesi riske atmaya hakkı yoktu

Santiyelerimiz derken..
Nasıl bir zenginlikse bu 🤗
İnşallah bize de nasip olur.
Size göre yanlış,ona göre doğru..
Maske taktım ve önlemimi aldım diyor çalışanıniz.
Siz giriş yaptığı anda gerekli uyarıyı yapacaktiniz.
yok şantiyelerimiz derken çalıştığım firmanın şantiyesi bende personelim

Böyle insanlar olduğu sürece covid asla bitmeyecek malesef. İkinizde maskeliyseniz bulasmamıştır inşallah dezenfekte edin ofisi

Böyle insanlar olduğu sürece covid asla bitmeyecek malesef. İkinizde maskeliyseniz bulasmamıştır inşallah dezenfekte edin ofisi
bizde maske yoktu covitli olanda vardı ofiste maske yoktu yasak kalkınca almadık bir daha belgelere dokunduğum için dezenfektan kullandım gelen diğer personellerde belgeleri imzalayınca onlara da kullanmasını isteyeceğim dezenfektan

Allah bilir toplu taşımayla da gelmiştir. Sizin odada yine bir süre bulunmuştur. Havasız toplu taşımadakiler napsın? Bir de bulaşıcılığın yoğun olduğu ilk günler. Ben herhalde deliye döner, sağlık bakanlığına şikayet etmemek için kendimi zor tutardım.

bizde maske yoktu covitli olanda vardı ofiste maske yoktu yasak kalkınca almadık bir daha belgelere dokunduğum için dezenfektan kullandım gelen diğer personellerde belgeleri imzalayınca onlara da kullanmasını isteyeceğim dezenfektan
Maskeliyse ortalıga öksürüp hapsırıp tıksırmadıysa karsılıklı yakın mesafe uzun süre konusmadıysa bulasmaz diye düşünüyorum dokunduğu yerleride dezenfekte ettiyse sorun olmaz . Zaten önemli olan hasta kişinin maske takması

uyardım aslında adam da imzayı atayım çıkayım hemen derdindeydi o kadar söylendim oralı bile olmadı işte en son mühendis arkadaş belgelerini verdi direk
Biz maske kullanmaya çoktan başladık vaka sayıları git gide artıyor.
Sizde kullanmalısınız iş arkadaşlarınız da

Allah bilir toplu taşımayla da gelmiştir. Sizin odada yine bir süre bulunmuştur. Havasız toplu taşımadakiler napsın? Bir de bulaşıcılığın yoğun olduğu ilk günler. Ben herhalde deliye döner, sağlık bakanlığına şikayet etmemek için kendimi zor tutardım.
şuan bende şikayet mi etsem diyorum ama işte karantina diye bişey kalmadı ki uğraştığına değmez diyor hes kodu filan kalktı artık diyorlar

Maskeliyse ortalıga öksürüp hapsırıp tıksırmadıysa karsılıklı yakın mesafe uzun süre konusmadıysa bulasmaz diye düşünüyorum dokunduğu yerleride dezenfekte ettiyse sorun olmaz . Zaten önemli olan hasta kişinin maske takması
yok o tarz birşey olmadı çok konuşmadı da zaten

Back
X