COVİTLİ İKEN OFİSE UĞRAMAK

şuan bende şikayet mi etsem diyorum ama işte karantina diye bişey kalmadı ki uğraştığına değmez diyor hes kodu filan kalktı artık diyorlar
Hes kodu kalksa da 7 gün karantina var. Geçen günlerde yakalandım ben de. Beni arayıp bilgilendirdiler. İzole oldum o süreçte. Hes uygulamasında görünüyordum riskli olarak. Hastaneden yüzyüze muayene için randevu almama bile izin vermedi sistem. Görüntülü seçeneği açıldı sunuldu bana vs. Ama diğer günler kimse beni arayıp denetlemedi. Hes uygulamasında durumum riskli değile dönüşünce sonlandırdım.

İçeri almazdım, girdiğini gördüğüm anda ofisten çıkarırdım
ya keşke de işte yanımda da misafir olunca donup kaldım bende acayip sinir oldum bir kişi daha var kovitli onun da 4. günüymüş inş o gelmez dedim söyleyin gelmesin diye diğer personelleri uyardım artık

Hes kodu kalksa da 7 gün karantina var. Geçen günlerde yakalandım ben de. Beni arayıp bilgilendirdiler. İzole oldum o süreçte. Hes uygulamasında görünüyordum riskli olarak. Hastaneden yüzyüze muayene için randevu almama bile izin vermedi sistem. Görüntülü seçeneği açıldı sunuldu bana vs. Ama diğer günler kimse beni arayıp denetlemedi. Hes uygulamasında durumum riskli değile dönüşünce sonlandırdım.
gelen kişi pozitifim ama karantinada değilim diyo bu sistem iyice kafamı kurcaladı birde 1 hafta geçirmiş sonunda tekrar test yapmış tekrar pozitif olduğu için dün tekrar 1 hafta rapor vermişler karantinada değilim diyo ısrarla

ya ahahaha o bu değilde gri gandalfa ne ettin öyle

Geçen hafta covid testi vermeye gittiğimde sıra bekleyenlerin içinde bir tek ben maskeliydim arkadaşlar. Düşünün manzaranın halini.

gelen kişi pozitifim ama karantinada değilim diyo bu sistem iyice kafamı kurcaladı birde 1 hafta geçirmiş sonunda tekrar test yapmış tekrar pozitif olduğu için dün tekrar 1 hafta rapor vermişler karantinada değilim diyo ısrarla
Kişinin hes uygulamasından bakıp da anca görünür sanırım. Bulaşıcılığı azalmıştır ama.

Geçen hafta covid testi vermeye gittiğimde sıra bekleyenlerin içinde bir tek ben maskeliydim arkadaşlar. Düşünün manzaranın halini.
zaten şuan ölümcül bir vaka değilsek hastaneye gitmek bile riskli hasta değilsek bile hasta olup eve döneriz :(

Arkadaşlar merhaba,

şantiyelerimde çalışan bir personel covit-19 testi pozitif çıktığı için dün1 haftalık rapor almış ve bugün de maaş günü avans almaya geldi ofise covitli covitli maske filan takmış ama bu yaptığı normal mi zaten ben maaş ödemesini dün yaptım avans için ofisteki herkesi riske atıyor bordro filan imzalamak için yanıma geldi birde ofiste misafirimiz de vardı herkesin çoluğu çocuğu var eskiden ne güzel evden çıkılamazdı karantina sürecinde birde ben hiç covit geçirmedim . acayip sinirlendim bu umursamaz tavrına arayıp sormadan pat diye gelmesine 1,5 yaşında çocuğum var kendimi geçtim covit risk
of sinir oluyorum böyle şeylere benim de çalıştığım yerin güvenliği covid covid bahçede maskesiz dolaşıyordu bir de öksüre öksüre valla görmeyen inanmaz böyle dediğime o kadar akıl kârı değil bütün gün hava almaya çıkamamıştım onun yüzünden, kendi önemsemiyor hafif geçiriyor diye belki bağışıklığı düşük birine bulaştırıp ölümüne sebep olacak... O kadar öfkelenmiştim ki, hala unutmuyorum.

of sinir oluyorum böyle şeylere benim de çalıştığım yerin güvenliği covid covid bahçede maskesiz dolaşıyordu bir de öksüre öksüre valla görmeyen inanmaz böyle dediğime o kadar akıl kârı değil bütün gün hava almaya çıkamamıştım onun yüzünden, kendi önemsemiyor hafif geçiriyor diye belki bağışıklığı düşük birine bulaştırıp ölümüne sebep olacak... O kadar öfkelenmiştim ki, hala unutmuyorum.
Şaka mı? İnanmak istemiyorum offf

cahil işte ben olsam dokunduğu kağıda kaleme kolanya veya dezenfektan sıkardım

ben takmıyorum maske ama kovit olduğunu bildiğim ve raporu önümde olan birininde odaya dalması çok tuhaf
e senin ne ayrıcalığın var maske takmıyorsun? belki sen taşıyıcısın nerden ne zaman kapıldığı belli olmuyor? ya da o adam değil de belki başkasından kapacaksın covid değil sandığın?
Sanki kendin sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi yazmışsın da adam maske de takmış zaten saatlerce durup bordroları yalamamış. kağıtlara dokunmayla da bulaşmaz zaten. Ellerimizi ağzımıza normal olarak hele ki yıkamadan sokmamamız gerek.
Ben de kendine nedense çok güvenip maske takmayanlara sinir oluyorum

doğru söylüyor karantinada değil sistemde. 1 haftası geçmiş zaten bulaşılığın olmadığı kabul edilen dönemde su an.

e senin ne ayrıcalığın var maske takmıyorsun? belki sen taşıyıcısın nerden ne zaman kapıldığı belli olmuyor? ya da o adam değil de belki başkasından kapacaksın covid değil sandığın?
Sanki kendin sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi yazmışsın da adam maske de takmış zaten saatlerce durup bordroları yalamamış. kağıtlara dokunmayla da bulaşmaz zaten. Ellerimizi ağzımıza normal olarak hele ki yıkamadan sokmamamız gerek.
Ben de kendine nedense çok güvenip maske takmayanlara sinir oluyorum
biz hala maskeli geziyoruz ama kimseyi maskeli görmüyorum şehrimdeki tek maskeli ben ve ailem sanırım :(

biz hala maskeli geziyoruz ama kimseyi maskeli görmüyorum şehrimdeki tek maskeli ben ve ailem sanırım :KK43:

Aynı şekilde.. ☹️ Bende geçtiğimiz aylarda takmadım ne yalan söyleyeyim. Ama vakalar artınca başladık yine. Babam yaşlı kayınpeder yaşlı. Örnek olalım onlara diye de takıyoruz eşimle. ☹️

biz hala maskeli geziyoruz ama kimseyi maskeli görmüyorum şehrimdeki tek maskeli ben ve ailem sanırım :KK43:
valla ben de takıyorum hem de hala sık sık değiştiriyorum ilk günkü heycanımla. bütün gün maskeyle kapalı ofiste çalışıyorum.
bir ara rahatlar gibi oldum ama içim rahat etmedi huy olmuş bende artık geri başladım.

7 gun karantina olmak zorunda hala. Ama Hes kodu vs kaldırıldığı ve takip olmadığı için herkes saldi iyice.
Ben sert sekilde uyarirdim.

Aynı şekilde.. ☹️ Bende geçtiğimiz aylarda takmadım ne yalan söyleyeyim. Ama vakalar artınca başladık yine. Babam yaşlı kayınpeder yaşlı. Örnek olalım onlara diye de takıyoruz eşimle. ☹️
Kurallara göre hareket ediyorum. Hastane dışında takmıyorum. Covid karantinam bitince birkaç gün dışarıda da taktım. Löp löp antikorlarım varken yasak gelene ve hasta olana kadar takmam daha.

Back
X