COVİTLİ İKEN OFİSE UĞRAMAK

O imzaladığı kalemi atsaydınız ,yazık diğerlerine bişey olmasın ,ofisi de değdiği yerleri çamaşır suyuyla silip havalandırırsanız bişey olmaz ,zaten öksürüp aksırmadıysa bulaşmaz bence

siz de ne olursa olsun maskenizi takın ,kapınca hemen belirti vermediği için belki yanınızdaki de hastaydı ? Yani karşıdaki önlem almasa da biz almalıyız ,ben hala maske takıyorum ,tek kullanımlık eldiven kullanıyorum market ve alışverişlerde

Yeni sistemde eger aşıların tamsa ve son dört ay içinde covid geçirdiysen karantina yok. Geçen ay önce ben covid oldum 7.günümde karantinamin bittiği günde eşimin sonucu cikti o pozitifti ve arayan doktor benim karantinamin olmadığını soyledi .7. günün sonunda test yaptırmanıza gerek yok karantinaniz bitiyor diye bilgi veriyor saglik görevlileri. Ben her ihtimale karşı testimi yaptırdım tabiki.Yani büyük ihtimal adamın dediği doğrudur.

gelen kişi pozitifim ama karantinada değilim diyo bu sistem iyice kafamı kurcaladı birde 1 hafta geçirmiş sonunda tekrar test yapmış tekrar pozitif olduğu için dün tekrar 1 hafta rapor vermişler karantinada değilim diyo ısrarla
O durum benim de başıma geldi. Eşim pozitif çıktı 27 temmuzda. Onla aynı zamanda ben de hasta oldum. Ağır da geçirdim. İyileştim. Eşimin karantinası bitti ben zaten karantinaya alınmadım resmi olarak. Ama hasta olduğum için ben de karantinaya soktum kendimi. Bugün bi iş için test verdim pozitif çıktım. Hastalık falan yok oysa. 14 günden sonra test negatife dönüyor sanırım.

O durum benim de başıma geldi. Eşim pozitif çıktı 27 temmuzda. Onla aynı zamanda ben de hasta oldum. Ağır da geçirdim. İyileştim. Eşimin karantinası bitti ben zaten karantinaya alınmadım resmi olarak. Ama hasta olduğum için ben de karantinaya soktum kendimi. Bugün bi iş için test verdim pozitif çıktım. Hastalık falan yok oysa. 14 günden sonra test negatife dönüyor sanırım.
Siz kuaföre giden üyesiniz birde diğer grupta belirtiler bitti negatife döndük vs diyordunuz bravo 👏

Son düzenleme:
Siz kuaföre giden üyesiniz birde diğer grupta belirtiler bitti negatife döndük vs diyordunuz bravo 👏
Belirtiler bitti benden iyi mi bileceksiniz? Hücrelerimden biri misiniz? Çok bilmiş hanımefendi. Ben kendim gidip test yaptırdım normalde o bile yapılmıyor! Negatife döndüm yazdıysam bulun gösterin bi yerinizden uydurmayın. Pozitif çıkmam bulaştırıcılık olduğu anlamına gelmiyor. Eşim işe ve çocuğum kreşe gidiyor şu an mesela. Buna ne diyeceksiniz?

Belirtiler bitti benden iyi mi bileceksiniz? Hücrelerimden biri misiniz? Çok bilmiş hanımefendi. Ben kendim gidip test yaptırdım normalde o bile yapılmıyor! Negatife döndüm yazdıysam bulun gösterin bi yerinizden uydurmayın. Pozitif çıkmam bulaştırıcılık olduğu anlamına gelmiyor. Eşim işe ve çocuğum kreşe gidiyor şu an mesela. Buna ne diyeceksiniz?
Belirtiler bitince negatife döndüğünü mü anlıyorsun ? Bu kadar cahillik pesss

Belirtiler bitince negatife döndüğünü mü anlıyorsun ? Bu kadar cahillik ps

E Esila09 sana sallayan arkadaşa bak 😂👏

Bu arada şunu da ekleyeyim TSK da öyle aklıma göre ben bi gidip test vereyim diyemiyorsun . Tugay sana sevk veriyor ve testi öyle alıyorlar sevk vermezse test vs yok . Adam işten eve gelemiyor ki karantinaya girsin hasta yatsın Covid ilk patladığı zaman 14 gün karantina varken temaslılar dahil eşimin yan masasındaki adam pozitif çıktı . Temaslı karantinasına filan bile giremediler hayat kaldığı yerden devam etti . Ben test verdim oğlum verdi . Oğlum pozitif ben negatif çıktım ama belli yani pozitiftim 6 gündür evdeyim negatif çıktım diye evden çıkmadım zaten ateşim çıktı hastayım

Hayır sağlık bakanlığı RİSKSİZ yazıyor. Karantinan bitti diyor 7 gün sonra ordan anlıyorum. Cahillik benimkiyse sizin ki gerizekalılık belli.

Suçunuzu kapatmak için hakaret etmenize gerek yok düzgünce arkasında durabilirsiniz ben kimseyi önemsemem saç kestirmek aşırı önemli çünkü dünya etrafimda dönüyor diyebilirsiniz

Yanlış yapmış yapmasına da zaten böyle kuralların sürdürülebilir olması için pandemi politikasının bu şekilde olması lazım. Bireysel vicdana ve çabaya bırakılırsa sonucun bu olması normal :)
Uçak, toplu taşıma, restoran, avm artık herkes her yerde covidli dolaşıyor zaten. Eğer kendinizi her yerden soyutlamıyorsanız bu kadar takılmamaya çalışın. Gunde kaç pozitifle temas halindeyiz kim bilir :)
Desteklemiyorum, yanlış yapmış yapan, ama gerçekçi olursak durum bu…

Suçunuzu kapatmak için hakaret etmenize gerek yok düzgünce arkasında durabilirsiniz ben kimseyi önemsemem saç kestirmek aşırı önemli çünkü dünya etrafimda dönüyor diyebilirsiniz
Siz deli misiniz? Ne suçu ya? Adam mı öldürmüşüm? Yasak varken girmemem gereken yere mi girmişim? Maskesiz mi dolaşmışım? Gidip ağzım burnum akarken, ateşim varken birine mi üflemişim? Saçımı yaptırıp düğüne mi gitmişim? Günahıma girin siz daha. Allaha havale ediyorum ikinizi. Eğer hakkıma girdiyseniz ki girdiniz iki yakanız bir araya gelmesin. Yeter artık. Konu kapanmış gelip başka konudaki yorumumu bulup sataşıyorsunuz. Ben tamamen kendi hür irademle karantina sürem bitmesine rağmen test verdim. Telefonda doktorla konuştum. 7 gün sonra test yapmadan normal hayatınıza dönebilirsiz dendi. Çocuğum benden sonra hasta oldu iyileşti. Ama kreşe gidiyor. Öğretmenlerin haberi var herkes gelsin bulaştırıcılık yok diyorken siz ikiniz bir olmuş virüsün 11. Gününde olan bana yok pozitifsin bla bla. Şu an test yapsam negatife dönmüş bile olabilir. Ben yasal hakkımda gittim kuaföre. Karantina 14 gün olsa 14 gün evde dururdum. 7 gündü 7 gün evde durdum. Teste yansıması belli ki 14 günü buluyor. Ki devlet bile bunu bile bile gez dolaş işe git diyor. Gelmiş bana tsk yapmadı da test bikmem ne diyor hanımefendi. Bana da sağlık bakanlığı sorun yok dedi diyorum,bu sefer püüü cahil diyorsunuz. Derdiniz ne sizin? Mutlu mu değilsiniz hayatınızdan da bana sarıyorsunuz? Ben bi olayı 5 kez izah etmeme rağmen karşımdaki ısrarla anlamıyorsa gerizekalıdır var mı daha ötesi? Bu son cevaptı. Muhatap olmayın benimle.

Bu arada şunu da ekleyeyim TSK da öyle aklıma göre ben bi gidip test vereyim diyemiyorsun . Tugay sana sevk veriyor ve testi öyle alıyorlar sevk vermezse test vs yok . Adam işten eve gelemiyor ki karantinaya girsin hasta yatsın Covid ilk patladığı zaman 14 gün karantina varken temaslılar dahil eşimin yan masasındaki adam pozitif çıktı . Temaslı karantinasına filan bile giremediler hayat kaldığı yerden devam etti . Ben test verdim oğlum verdi . Oğlum pozitif ben negatif çıktım ama belli yani pozitiftim 6 gündür evdeyim negatif çıktım diye evden çıkmadım zaten ateşim çıktı hastayım
Bana bu kadar nutuk attınız daha 8 gün evden çıkmamalısınız. Çünkü hala POZİTİF olmuş oluyorsunuz. Öbür kadına da yazdım. Son mesajım bu. Muhatap olmayın benimle.

Bana bu kadar nutuk attınız daha 8 gün evden çıkmamalısınız. Çünkü hala POZİTİF olmuş oluyorsunuz. Öbür kadına da yazdım. Son mesajım bu. Muhatap olmayın benimle.
Sana evden çıkma diyen yok . Sana karantina biter bitmez ne olduğun belli olmadan koşa koşa kuaföre neden gittin deniyor ama bunu anlayacak durumda değilsin covid birşeyleri götürmüş sende . Birde utanmadan hakaret ediyorsun 👋 şikayet ettim zaten alıntı yapma bitti gitti

Bizde yeni covit atlattık. Eskisi gibi değil. 7 gün karantina mecburiyeti var. 7 günden sonra bulaşıcılık bitiyor diyorlar. Kimisinde test aylarca negatife dönmüyormuş.
Karantina ihlalinin cezası var. 4 bin küsür olması lazım. Şikayet etseydiniz keşke. Böyle sorumsuzluk yok.

Valla insanlara kizamiyorum artik. Devlet isin ucunu bırakıp kendi kişisel onlemlerinizi alin derse covidli biri dışarı da çıkar, toplu tasimaya da biner, ise de gider. Nasılsa bana dokunmayan yilan bin yasasin kafasindayiz.

Keşke sizde maske olsaymış. En azından iki tarafta maskeli olunca ihtimal çok düşüyor. Kimin pozitif kimin negatif olduğunu anlamak mümkün değil. Sürekli tetikte olmak lazım.

Back
X