- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Ya cok saçma gelecek belki ama anlaticam bi fikir istiyorum. Biz 9 senedir birlikteyiz ve son bir bucuk yildir nisanli. Mayistada düğün var. Nişanlım bana evlenme teklifi etmedi ve ben etmesini cok istiyorum. Oda en basindan beri niyetinin bu ztn bu oldugunu konuyu buyutmememi istiyr. Harika bi adamdır. Ole sorunlarımız olmaz pek. Sacma kiskancliklar, daraltmalar, kisitlamalar yok bizim iliskimiz de. Ole tripler kavgalarda olmaz pek. Konusarak hallederiz genelde ama bu konuda cok sert. Dun aksam atistik ve ilk kez tum gun bu durumu uzatti. tamm sacma olabilir bu saatten sonra nr manasi var diceksiniz ama ben istiyorum yahu. Ona bunu onemsedigimi,bnm icin onemli olduğunu söyledim dun gece. Bana senin başkalarına anlatcak hikayen olsun diye mantiksiz buldugum biseyi yapmam dedi. Pesindende teklif etmeye firsatmi biraktigimi soledi...ki sok oldugum buydu. Bende 7sene sevgili oldugumuzu,isteme mevzularinin 3 hfta surdugunu, sözle nisan arasinda 2 ay oldugunu, nisandan bugune bi bucuk yil gectigini istese bal gibide edebileceğini, bunun faturasını bana kesmemesi gerektiğini soledim. Kizdiginj ve kalbimi kirmamak icin telefonu kapamak istediğini soledi ve kapadi. Ki bn konusmak istiyordum. Sonra kizginligin verdiği hirsla nikaha kadar bu teklifi almazsam,nikah dugunde olucak bu sebeple düğünde herkesin önünde ona bunu ettirecegimi ve keyfinin bilecegini yazdim. Normalde sabah mutlaka cvp verirdi ozur dilerdi ne bilim bisey yapardı. O hic bi adim atmadi hic yapmadığım halde bende inatlastim ve bisey yazmadım. Simdi sizce adim atmalimiyim, yoksa buna verdiğim onemi anlasin die bole mi devam etmeliyim? Yani ben mu büyütüyorum, o mu inatlasiyor?
emin olun bu evlenme teklifini ona zorla yaptırdığınız için pişman olacaksınız.Bunun onun isteği olmadığını sırf siz istediniz diye yaptığını ve o bunu yaptığında gayet özensiz olacağını tahmin etmelisiniz.Bu sefer daha cok kırılcksınz.Bu benm düşüncem .adım atıp atmama konusuna gelincede ben olsam atmazdım
Kiz nasil firsat vermemisim 9 sene diorum yahuu:-D hicmu olmamis... pasam sacma buluyormus derdi o bn biliorum bole diyerek bnm üzerime atıyor:-DBu kadar darlarsaniz ne önemli kaldi ki o teklifin.. Bırakın, kendi zaten edeceğini ve sizin fırsat vermediğinizi söylemiş. . Bana abartmissiniz ve inada bindirmissiniz gibi geldi.. herseyi oluruna ve akışına bırakın. .
Hic itelermiyim yafruceylan:-D cancigerim o bnm biz biraber büyüdük. Dokuz sene emek etmişim birakirmiyum.. ama az da bu yana gelsin demi... bnm yolumaa...bence uzatma adımı at, gerılcek bı durum degıl, ilerde bunu neden yaptım dersin o zaman da sen sonucuna katlanırsın.hıc uzatma alo demıllet bu zamanda evlencek koca bulamıo sende buldugunu iteliyosun :))))
Ya i dönemler karisik durumlar oluştu. Ole oldu böle oldu sonuç simdi darliyor... önceden de soledim hep bekledim. Sık da dile getirmem aslinda ama düğüne de 3 ay kaldi yahuu. ..:-DBizimde uzun süreli bir ilişkimiz var bende böyle olmasından hep korkmuşumdur bu sebeple önceden uyardım sen ne zaman teklif edersen ben babama o zaman söyleyeceğim diye keşke sende önceden söyleseydin ama geçmiş artık hala beklemen çok normal her kız ister güzel bir evlilik teklifi almak ama çok sık dile getirme derim bence teklif edecektir :)
Hic itelermiyim yafruceylan:-D cancigerim o bnm biz biraber büyüdük. Dokuz sene emek etmişim birakirmiyum.. ama az da bu yana gelsin demi... bnm yolumaa...
Ayrica rabbim isteyen herkese tez zamanda en brad pittinden bi sevgili nasip etsinn:-D
Ya i dönemler karisik durumlar oluştu. Ole oldu böle oldu sonuç simdi darliyor... önceden de soledim hep bekledim. Sık da dile getirmem aslinda ama düğüne de 3 ay kaldi yahuu. ..:-D
Ya cok saçma gelecek belki ama anlaticam bi fikir istiyorum. Biz 9 senedir birlikteyiz ve son bir bucuk yildir nisanli. Mayistada düğün var. Nişanlım bana evlenme teklifi etmedi ve ben etmesini cok istiyorum. Oda en basindan beri niyetinin bu ztn bu oldugunu konuyu buyutmememi istiyr. Harika bi adamdır. Ole sorunlarımız olmaz pek. Sacma kiskancliklar, daraltmalar, kisitlamalar yok bizim iliskimiz de. Ole tripler kavgalarda olmaz pek. Konusarak hallederiz genelde ama bu konuda cok sert. Dun aksam atistik ve ilk kez tum gun bu durumu uzatti. tamm sacma olabilir bu saatten sonra nr manasi var diceksiniz ama ben istiyorum yahu. Ona bunu onemsedigimi,bnm icin onemli olduğunu söyledim dun gece. Bana senin başkalarına anlatcak hikayen olsun diye mantiksiz buldugum biseyi yapmam dedi. Pesindende teklif etmeye firsatmi biraktigimi soledi...ki sok oldugum buydu. Bende 7sene sevgili oldugumuzu,isteme mevzularinin 3 hfta surdugunu, sözle nisan arasinda 2 ay oldugunu, nisandan bugune bi bucuk yil gectigini istese bal gibide edebileceğini, bunun faturasını bana kesmemesi gerektiğini soledim. Kizdiginj ve kalbimi kirmamak icin telefonu kapamak istediğini soledi ve kapadi. Ki bn konusmak istiyordum. Sonra kizginligin verdiği hirsla nikaha kadar bu teklifi almazsam,nikah dugunde olucak bu sebeple düğünde herkesin önünde ona bunu ettirecegimi ve keyfinin bilecegini yazdim. Normalde sabah mutlaka cvp verirdi ozur dilerdi ne bilim bisey yapardı. O hic bi adim atmadi hic yapmadığım halde bende inatlastim ve bisey yazmadım. Simdi sizce adim atmalimiyim, yoksa buna verdiğim onemi anlasin die bole mi devam etmeliyim? Yani ben mu büyütüyorum, o mu inatlasiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?