çözemedigimiz ilk sorun:-( umarim son olur:-D

cevap vermek ıstıyorum ben 1 yıllık evlıyım esımde bana evlenme teklıfı etmedı nasılsa bılıoduk bırlıkte karar verdık dedı halbukı ben dün gıbı hatırlıyorum ondan evlenme teklıfı bekledıgım gunu ha etcek sımdı etcek dıe dıe sabahtan aksam benı eve bırakana dek umudumu kesmemıstım ama etmedı ya vallaha da bıllahada etmedı 1 yıllık evlıyım daha hala tv de bıyerde evlılık teklıfı haberı otarz bısey gorursem asırı trıp atar lafımı söylerım ve onunda içine oturmus durumda artık eziliyor resmen bence gayet takılcak bı durum ama evlılıge manı deıl ama evlen hele daha buyuk odunlukları var bu cinsin

Adam haklıııı Özenti için adamları zorlamayın bu kadar bence ..İçden gelmeyerek yapılan şeyler eğreti duruyuor..Sırf siz arıza çıkarıyorsunuz diye yapılan dünyanın en romantik eylemi bile size ne ifade ederki. Sadece başkalarına anlatmak için.. içinizde aslında öyle olmadığnıı bilmeyecekmisiniz peki ..

Amaannn ne takıyorsun Allah aşkına.Evlenmeyecek adam 9 sene niye beraber olsun ? Ben de hiç sallamıyorum bu konuyu,ister etsin ister etmesin.Adam olsun...Zaten ben alıcam nikahıma,daha neyin davasını süreyim ?

Ne gerek var teklife zaten amac evlenmekti ve şuan nişanlısınız hadi istemeden önce etseydi yine tamam ama bu saatten sonra ne kadar sacma nişanlınız haklı..

Kizlar yaaaa harikasiniz... bayildim yorumlara... dedigim gibi ben istedim cok ama etmedi iste. Kiz istemeden once citlattim etmedi. Ozentilikten degil ne bilim hos yani o yuzden istiyorum ama etmior:-D amann nabim bende böyle kabullenirim.
Bu arada sen et diyen arkadascagizim düşünmedim değil. Keza ilişkimiz icin de ilk adımı ben atmıştım. Hic gocunmadim asik oldumgitttim söyledim:-D ama şimdi bu evlilik teklifi yahu... hem ters tepebilir adam nişanı da atmasin sonra ahahahha :-D:-D

Boşver sen filmlerde hayat olduğundan çok farklı,huzurun varsa ve seni sayıyorsa gerisi gerçekten fasa fiso.

Bence büyütme tatlım.sen böyle üstüne gittikçe gurur yapıyo olabilir.yani nişan olmuş zaten,ne gerek var evlenme teklifine dicem ama sende bir yandan haklısın.bence sevdiceğini üzüme,sen serden vazgeç, yar sana kalsın))

Bence fazlasıyla saçma bi durum, bende gördüm eşimin bi arkadaşı istendi sözlendiler nişanlandılar sonra çocuk evlenme teklif etmii face e koymuş kız sürpriz evlenme teklifi diye la ne sürprizi düğün tarihiniz belli bir ay sonra nikahınız var yani ben çok komik buldum şahsen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım biz 8 yıldır birlikteyiz düğünümüze beş ay var ve hala evlilik teklifi almadım. Olsun istemez miyim elbette isterim ama bu konuda onu hiç sıkıntıya sokmadım. Çünkü çıkmaya başladığımızda ettiği teklif zaten evlilik teklifi gibiydi ve bu zamana kadar yanımda olması, benimle büyümesi niyetini zaten fazlasıyla belli ettiğiden bu tarz formalitelerle sevdiğimi üzmek hiç aklımdan geçmedi. Haklısın tabi olsun istersin gönlün istiyor arada olur böyle ufak tefek tatsızlıklar ama bence daha fazla uzatmayın. Git sevdiğine ve ona güzel bir dille sadece hevesinin olduğunu öyle birşey yaptığında aslında ne kadar mutlu olacağını söyle. Yaparsa yapar yapmazsa da zorlama. Bak diyorsun ne güzel bir ilişkiniz varmış. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın önemli olan o

Çok gereksiz bir konu.Kapristen başka birşey değil.İstemiyorsa zorlamanın anlamı yok.Zaten nişanlanmışsınız,bu saatten sonra teklif etse nolur,etmese nolur?

Tamam hepimiz isteriz en güzel, en özel teklifi almayı fakat adama saçma geliyor ve istemiyor teklif etmeyi. Yani bu işin birazda içinden gelmesi gerek zorla yapılan teklif ne işe yarar ki Hem bırak istemiyorsa etmesin senin de hayatın boyunca söyleyeceğin dır dır edeceğin bi konun olur

Kizlar yorumlarınıza teşekkür ederim öncelikle. Coktan baristik zaten. He teklif varmi yok o ayri ama aradi Özür diledi bende tekliften daha onemli olduğunu soyledim. Bu kapris degil,ozenti degil. Belki anlayamadiniz ama ne bilim istek iste...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk mesaji duzenleyemedim ama hic beklemedigim bir anda teklifimi aldim. Çok mutluyum ve paylaşmak istedim. Evimizi tuttuk gecen cuma. Bugunde ölçülerini almaya gidelim dedik. Eve bir girdim her yerde rengarenk balonlar ki ben bayılırım balonlara. Ve duvarlarda rwnkli kartonlarda benimle evlenirmisin? Ahanda ev bu yazior:-D meger adam evlenme teklifi için evi bekliormus yahuuuu:-D:-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

ya bi yandan etmese ne olucak zatn evlenicekler diyorum bi yandan da etse ne olacak ölmez ya diyorum :S

Bak enişte bey de söylemiş, fırsat bırakmadın demiş.. Bunu iddia haline getirme bence, hem bunca zorlamayla etmesinin ne değeri olur ki?
Önemli olan 9 yılı beraber geçirebilmiş olmanız ve bunca zaman sonra evlilik kararı alabilmeniz.. değerli olan bu bence..

bence evlenme teklifi edecek bugün yarın üstüne gitme:):) bu kadar sert çıkmasından belli. beklentini düşürüp maksimum mutluluk istiyor. yoksa bu kadar tepki vermezdi. sen dedin diye etmiş olmamak için böyle yapıyor.

ya bi yandan etmese ne olucak zatn evlenicekler diyorum bi yandan da etse ne olacak ölmez ya diyorum :S

Canlarim ilk mesaji duzenleyemedigim icin son mesaja yazdimdi:-D harika bir teklif aldim zaten cok mutluyum paylasim istemistum:-D saolun :-D

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

O teklifi almak her bayanın hakkı ne hayaller kurarız ahh ah
Fakat zorla yaptırınca sizi hiç mutlu etmez önemli olan içinden gelerek yapması o zaman sizi daha çok mutlu eder emin olun o yüzden sıkboğaz etmeyin adamı siz önemsediğinizi söylemişsiniz gerisi ona kalmış bişi onu korkutarak biyere varamazsınız :)

Aaaa bende sayfaları okumadan yorum yazmıştım:-D çok sevindim canım Allah mutlu mesut etsinn be kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum ♥♥♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…