çözemedim ben de mi kusur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi figan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar lafı uzatmadan hemen konuyu izah etmeye çalışacağım..

eşim ailesiyle aynı memlekette göreve geldi.ve abartısız her haftasonu oraya ---evlerimizin arasında epet mesafe var,malum istanbul trafiği ve arabayla 30 dk dan aşağı gidilmiyor--- gitmek istiyor,gidiyor..hatta bazen hafta içleri de işten gelince ailesinin yanına gidiyor.burası belki problem değil evet ama eşim,sürekli beni bir şekilde yorgunluklarıma aldırış etmeden oraya götürmeye zorluyor.gitmezsem yüz surat,günlerce konuşmamalar vs..bir de beni asıl rahatsız eden bu oturmaların hep akşam saat 20 ila- 23 arasında olması.neymiş o saatte herkes orda olurmuş..kızım var 2,5 yaşında ve yavrucağım arabalarda heder oluyor bu yüzden..ben de tabi..en son gene aynı şey oldu.haftasonu gezmesinden ayaklarım şişti ve gene eşim bombayı patlattı,annemlere gidiyoruz..gidelimmi değil arkadaşlar,GİDİYORUZ!! Aşırı yorgunum dememe aldırış etmeden rota doğru o semte çevrildi ve saat 8 de trafik vs.. biz gene oraya götürüldük..bu da yetmezmiş gibi eve geldik ve arka odada tv izleyen babam rahatsızdı biraz,ona saatlerce bir selam vermeden oturdu,tv ve laptoğa yapıştı. dünyasının merkezi biz değil orası..sanırım sabredemeyeceğim,ki edemedim ertesi gün bir öfke patlaması yaşadım..neden zorla baskıyla bi yere götürülüyorum diye..bu 1 -2 değil her hafta böyle..ve böylede olmak zorunda.yaolacak ya olacak.

şimdi size sormak istediğim,ben mi benmerkezcil düşünüyorum,eşimde mi bir anormallik var hanımlar? inanın kendimi çok yıpranmış hissediyorum..boşanmaya doğru gidiyorum artık..çekecek durumum kalmadı..(zaten yıllardır,çekilen bir ton çile var da onları yazmadım bile)

Son düzenleme:
Sen dogru düsünüyorsunda, artik kavga kiyamet cikmadan nasil halledersin bu isi bilemiyorum, yorulmuyor kendisi demek bIkmiyor onlara gitmekten, zaten evli erkekler pek bir düskün oluyorlar ailelerine.
Güzellikle konusmak fayda etmiyorsa, bir kac kez bu konuda tartis, ama sesini yükseltme, baktin sinirlendi daha fazla üstüne varma. Ailesinin yaninda surat asma, onlara karsi iyi davran, ama esinle yalniz olunca onla tartis.
Sunu anlasin: Konu ailesini sevmedigin, görmek istemedigin degil.
Konu olayin tadini kacirmamak, seni ve kizini yorgun oldugunuz halde oraya kadar sürüklememek, yani sorun esinin davranislari.
Bu yüzden onla beraberken bunlari tartis, ama ailesinin yanindada hic belli etme, yoksa olaylar büyür, vay efendim sen benim ailemi istemiyormusun diye. Ben senin Ego triplerini istemiyorum, ailenle bir sorunum yok, sen ailenle benim arami acacaksin böyle yaparak de.

neden haftasonu? haftaıçı bır akşam gıdın 2 saat oturun dönun. nesıne yetmıyor?

Sen dogru düsünüyorsunda, artik kavga kiyamet cikmadan nasil halledersin bu isi bilemiyorum, yorulmuyor kendisi demek bIkmiyor onlara gitmekten, zaten evli erkekler pek bir düskün oluyorlar ailelerine.
Güzellikle konusmak fayda etmiyorsa, bir kac kez bu konuda tartis, ama sesini yükseltme, baktin sinirlendi daha fazla üstüne varma. Ailesinin yaninda surat asma, onlara karsi iyi davran, ama esinle yalniz olunca onla tartis.
Sunu anlasin: Konu ailesini sevmedigin, görmek istemedigin degil.
Konu olayin tadini kacirmamak, seni ve kizini yorgun oldugunuz halde oraya kadar sürüklememek, yani sorun esinin davranislari.
Bu yüzden onla beraberken bunlari tartis, ama ailesinin yanindada hic belli etme, yoksa olaylar büyür, vay efendim sen benim ailemi istemiyormusun diye. Ben senin Ego triplerini istemiyorum, ailenle bir sorunum yok, sen ailenle benim arami acacaksin böyle yaparak de.

eşim başlıbaşına sorunlu aslında da iyi yönleri var diye duruyoruz işte...bir çok kadının yaptığı gibi..

haklısın konunun ailesi olmadığını bilmesi lazım ama,o yetinmeyi bilmez ki..diyorum git oradada kal,doyasıya gör diye..kinaye sanıyor bu dediğimi..oysa gerçekten gitsin,madem doyamıyor,uzun süreli sohbet etsinler..ama neden bennnn? onlara herşeyi iyi,problemsiz göstermek adına beni yıpratmanın alemi ne ?

aynı sorunları bende yasıyorum esım aılesıne cok duskun buyuzden cok sorunlarımız oldu ama artık ben mumkun oldukca gıtmıyorum neolursa olsun zaten calısıyorum kendıme vakıt kalmıyor.. onun aılesınınde dusunmesı lazım sızde bır aıle oldunuz artık bız gıtmeyı bıraz azalttıktı duzeldı aramız yoksa hergun gıdınce bende cıldırıyordum haklısın.sızınde bır aıle oldugunuzu kabul edıp aılesıyle arasındakı dnegeyı kurması lazım

neden haftasonu? haftaıçı bır akşam gıdın 2 saat oturun dönun. nesıne yetmıyor?

aaa sibelimm neden haftaiçi olsun ki..? adam işten geliyor ya,yorgunnnnn!!

biz yorgun olamayızzzz...

ne iş yaptın ki yorumdun figan?? paramı kazanıyosun ki yorulurken,yorgunluluğunun önemi olamaz bu durumda,saygı duyulacak bir yorgunluk değildir bu dolayısıyla...

Bu anlattıklarınızda sizde ne gibi bir kusur olabilir Allah aşkına? Bencil olan, ailesini düşünmeyen, başkalarının hislerine kulak asmayan kişinin kim olduğu ortada. Nasıl kendinizde ararsınız kabahati?
Gitmeyi reddetmekten ve artık bu emrivakilerden aşırı yorulduğunuzu söylemekten başka çıkar yol yok, hayır benim anlamadığım eşinden kıymetliydi madem anan-baban neden evlenirsin be adam? Çekilecek dert değil bu bencillik cidden.

Bu anlattıklarınızda sizde ne gibi bir kusur olabilir Allah aşkına? Bencil olan, ailesini düşünmeyen, başkalarının hislerine kulak asmayan kişinin kim olduğu ortada. Nasıl kendinizde ararsınız kabahati?
Gitmeyi reddetmekten ve artık bu emrivakilerden aşırı yorulduğunuzu söylemekten başka çıkar yol yok, hayır benim anlamadığım eşinden kıymetliydi madem anan-baban neden evlenirsin be adam? Çekilecek dert değil bu bencillik cidden.

hemen anlatayım canım neden kendimde kusur aradığımı;

sevgili anneniz babanız siz tepki verdiniz diye NE OLMUŞ GİTTİYSEN İNCİLERİNMİ DÖKÜLDÜ der ise...kendinizde kusur aramayı bırakın,suçlu bile görüyorsunuz..adınız çirkef oluyor,sen iyi olsan kocanla geçinirdin oluyor..oluyor da oluyor..inanın insanlar durduk yere yaşamıyorlar bazı durumları..

kısacası haksızlıklar silsilesi başınızda ise çekeceğiniz dert birden fazla demektir..

Son düzenleme:
Back
X