Cözemedim

aquarius24

Dilhûn
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
2.192
2.984
Konu Kv ve eltim..
Benlik tam olarak bi sorun veya dert degil aslinda, sadece sizinle paylasmak istedim.
Bugünki olanlardan basliyim konuya.. Esim öglen annesine gitmisti ordan sonrada futbola gitti, eve geldiginde dün olaylar olmus, annemle yengem arasinda gerginlik olmus dedi, annesi torununun su icme kabini yikamis icinide ilacli suyla birakmis daha sonra temizlemek icin, o sirada eltim gelmis cocuga icirmis o suyu, kv dur o ilacli diyene kadar, gelini kiyameti koparmis niye öyle birakiyon diye, hastaneye götürmüsler cocugu. Doktorlar birsey olmamis desede bizim elti durmamis bagirmis cagirmis doktorada, kaynanada nasibini almis tabi arada, kocasida sakinlestiriyim derken onada küfür etmis kp'in önünde.
Bende onlar daha cok kavgalar eder alistik artik biliyoruz dedim.
Sonra esim bana annem aradimi diye sordu, bende yoo niye aricaktiki dedim, bugün belki mangal yapicaklardi bizide cagircaklardi demekki yapmadilar dedi. Bende olabilir dedim yemek hazirlamistim saten oturduk yedik, tam masayi topladik kapi caldi kp pisirdiklerini getirmis, yani mangal yapmislar. Hatta eltim falanda ordalarmis oturuyolarmis.
Tamam hadi bizi cagirmak mecburiyetinde degiller ama hem yaparsak haber vercez demek hemde pisirdiklerini sonradan getirip esime abinler bizde oturuyoz (hicbisey olmamis gibi) demek tuhaf degilmi yani?? Ha kavga etsinler küs kalsinlar demiyorum ama her kavgadan gürültüden sonra ayni aksam yada en gec ertesi gün yine dizdizeler, madem o kadar büyük bi olay degil esime niye yana yakila anlatiyon kendini acindirarak? cözemedigim ise bir insan bir insanla bir ton olay yasadiktan sonra nasil olurda hala yüz yüze bakabilir?

Siz hamilesiniz, eğer başka çocuğunuz yoksa, abinizinki de ilk torunsa bu sebeple aileniz alttan alıyor olabilir. Huzursuzluk olur zaten küs kalırlarsa. Boş verin, herkes her şeyin farkındadır emin olun. Hayırlı doğumlar.

Bence size biraz mesafeli olmaları daha iyi. ne guzel herşey de sizi çağırıp muhatap etmiyorlar. bilmiyorum bu bdv den kaynaklı olsa gerek eşin tarafıyla cok içli dışlı olmayı doğru bulmuyorum. Onlar gibisi sürüyle var yani arkasından atıp tutan sonra can ciğer takılan. dinleyip geçin

Siz hamilesiniz, eğer başka çocuğunuz yoksa, abinizinki de ilk torunsa bu sebeple aileniz alttan alıyor olabilir. Huzursuzluk olur zaten küs kalırlarsa. Boş verin, herkes her şeyin farkındadır emin olun. Hayırlı doğumlar.
Evet o ihtimal büyük, torun yüzünden alttan alabilirler sanirim, bir kac kez eltim tehdit etmis göstermem cocugu diye, o sebebden istedigi gibi davranip, daha sonra bisey yokmus gibi yapiyo olabilir. Tesekkür ederim dilekleriniz icin bu arada.

Öf tehlikeli insan. Yüz göz olmayın bari. Sayılı günleriniz kala sinirlerinizi zıplatmasın. Aile alttan alıyor olabilir ama sonuçta o kişiyi sizden daha çok sevecek değiller; torun için her şey.

Konu Kv ve eltim..
Benlik tam olarak bi sorun veya dert degil aslinda, sadece sizinle paylasmak istedim.
Bugünki olanlardan basliyim konuya.. Esim öglen annesine gitmisti ordan sonrada futbola gitti, eve geldiginde dün olaylar olmus, annemle yengem arasinda gerginlik olmus dedi, annesi torununun su icme kabini yikamis icinide ilacli suyla birakmis daha sonra temizlemek icin, o sirada eltim gelmis cocuga icirmis o suyu, kv dur o ilacli diyene kadar, gelini kiyameti koparmis niye öyle birakiyon diye, hastaneye götürmüsler cocugu. Doktorlar birsey olmamis desede bizim elti durmamis bagirmis cagirmis doktorada, kaynanada nasibini almis tabi arada, kocasida sakinlestiriyim derken onada küfür etmis kp'in önünde.
Sonra esim bana annem aradimi diye sordu, bende yoo niye aricaktiki dedim, bugün belki mangal yapicaklardi bizide cagircaklardi demekki yapmadilar dedi. Bende olabilir dedim yemek hazirlamistim saten oturduk yedik, tam masayi topladik kapi caldi kp pisirdiklerini getirmis, yani mangal yapmislar. Hatta eltim falanda ordalarmis oturuyolarmis.
Tamam hadi bizi cagirmak mecburiyetinde degiller ama hem yaparsak haber vercez demek hemde pisirdiklerini sonradan getirip esime abinler bizde oturuyoz (hicbisey olmamis gibi) demek tuhaf degilmi yani?? Ha kavga etsinler küs kalsinlar demiyorum ama her kavgadan gürültüden sonra ayni aksam yada en gec ertesi gün yine dizdizeler, madem o kadar büyük bi olay degil esime niye yana yakila anlatiyon kendini acindirarak? cözemedigim ise bir insan bir insanla bir ton olay yasadiktan sonra nasil olurda hala yüz yüze bakabilir?

boşver ya, ne gereksiz şeyler kafana takıyorsyn. çağırsalar sevinçten uça uça mı gidecektn? yoo

Konu Kv ve eltim..

sana ne?

Benim cocugum ilac icse kaza bile olsa bende soka girer sinirden tepki gosterebilirdim. Eltinin tepkisi asiriya kacmis ama bi yandan hak veriyorum o sokla boyle davranmasini. Anlamadigim sizi neden davet etmediler mangala? once gel demis sonra bisey dememisler?

Benim cocugum ilac icse kaza bile olsa bende soka girer sinirden tepki gosterebilirdim. Eltinin tepkisi asiriya kacmis ama bi yandan hak veriyorum o sokla boyle davranmasini. Anlamadigim sizi neden davet etmediler mangala? once gel demis sonra bisey dememisler?
Ilgimi ceken merak ettigimde bu. ne zaman böyle kavgalar yapsalar özellikle beni dista tutuyolar kendileri birsey olmamis gibi davraniyolar..sanki kavga eden benmisim gibi.

Böyle yazcak bisey bulamayinca "sana ne" yazanlarin, bu durumda düsündüklerini merak ediyorum.
Aynen söyleyim eltime neden ciddi bir tavır almiyorlar simartiyorlar felan diye düşünüyorsunuz kıskançlık işte

• Beğen
Reactions: nio
Aynen söyleyim eltime neden ciddi bir tavır almiyorlar simartiyorlar felan diye düşünüyorsunuz kıskançlık işte
Onla kavga ettikce beni dista tutmalari haksizlik degil, benim kiskancligim yani? Farkli bir bakis acisi.
Gerci ben bu yorumuzdan birde sunu cikartiorum, sürekli böyle kavga edip barismalar simarikliktan geliyor yani, orda hakli olabilirsiniz.

Aynen kosa kosa gitmezdim belkide hic gitmezdim, icim karariyor yapmacik ortamlarda, bana göre degil bir gün önce kavga edilen yerde diger gün canim cicim olmalar.

Aman canım bosver cagırmasınlar o huzursuz ortamda olmaktansa ne guzel eşınle yemegını yemıssın basbasa, senden ne kadar uzak o kadar guzel

Bende de aynen bu duygu uyandi...
Cidden sizi ilgilendiren bisey yok ki...
once kavga edip sonra normal hayata devam ediyorlar demek ki alismislar huylarina sizi elestirmiyorum yermiyorum da ama gercekten sizlik bi durum yok.
belki eltinzi oyle kabul edip SEVMİSLERDİR

X