Çözemedimmm yine çözemedim..

Ben bunaldım ya, geçen konunuzda da bunalmıştım şimdi de bunaldım.
Ciddi söylüyorum görseniz de cevap vermeyin. Ya da kendi silahıyla vurun, bir gün de siz başlayın yazmaya. Bir kaç gün öyle devam edin. Nefes almadan yazın, anlatın sonra da öptüm bay bay yazıp çıkın. Eğer isyan ederse "senden farklı bir şey yapmadım" diyerek bu konuşmaları yollayın.

Eski konuna da baktım
Aslında ablan günlük ne var ne yok yazmayı seven biri
Bazı insanlar nettir bazıları fazla uzatır, seninki uzatan cinsten
Ama kötü bi muhabbeti yok gayet günlük kayınvalide, bebek, anne, baba, bebek hazırlığına dair
Kk ya yönlendir, aynı dönem gebelik yaşayanların topiği oluyo yazsın bolbol peluş battaniye, ana kucağı, zıbın
Bi de başka şehirde demişsin, enişten işe gidince yalnız herhalde kimsesi yoksa ondan sana yazıyodur
Kardeşinle dertleşmeyeceksin de kimse dertleşeceksin boşver
Sen 'anladım' 'evet' gibi kısacık bir cevap bile versen o ona yetiyo deme ki yazmış çizmiş çok heyecanlı ( :

abartmıyosun canım ne abartması.
nefessiz konuşuyo hemde nefes almadan es vermeden yazabliyo.
kocası ne düşünüyo acaba. adamda bıkmıştır bence.
bebegi olunca susar herhalde enerjisi kalmaz bukadar konuşmaya

Ofya vlla bıktım artık bi kere arıyo 40 dakka knşuyo kpatıyodu şimdi 2 kez arıyo artı msj atıyo birde. Delirmemek elde değil fıttrdm artk ya özelden size yazacğm müsaitsenz

Kızın hiç bir sorunu yok sen kardeşisin ve her dedini sana anlatmak senle konuşmak hoşuna gidiyor demek ki bana çoook tatlı geldi sevin bence böyle ablan olduğu için :KK24:

Ayyyy evlerden ırak tlf coktaaaaaan saklamistim bozuldu diye.

bende en çok kardeşimi arıyorum cnm ama o bekar eğer konu bulursak bizde yarımsaat geçiyo konuşma

Benim kardesimde cok konusur Allahtan erkek oldugu icin gunluk kelime kapasitesi okadar fazla degil :) hatirliyorum birkere annem izindeyken bize gelmisti, herhalde baya icinde depolamis,esimle bana tam 45 dk durmadan birsey anlatti. Karsisinda ogrenci gibiydik, lafa girmeye calistikcada bizi bolup kendi devam ediyordu. Cok zor isiniz gercekten, allah sabir versin. Esinede boylemi acaba?

Back
X