Çözemiyorum

Canım istediğin kadar tanı.erkek kendini ikili ilişkilerde gösterir . Umarım yanılırım . Dışarda içmeyi teklif et .ev için ısrar ederse var sıkıntı
İşte ev için ısrar ederse salak gibi oluur derim yine diye korkuyorum. Ya dediğinizi yapıcam ya da bence biz bunu ilerleyen bir zamanda yapalım diyeceğim..

Hiç açılmak için çağırdığını sanmıyorum çocuğun niyeti baska gibi geldi . Zaten dengesiz yol ya sen salla bu çocuğu ciddiye alma evine de gitme pişman olursun

Gitme gidersen ay o gece bana acildi hersey guzeldi ertesi gun surat yapti diye depresyona girersin.agir dan al hemen gel didigi zaman agzin kulaklarina varmasin o ne öyle birgun konus birgun surat asmalar kendini hint kumasi sananlardanmi:)

Gitme gidersen ay o gece bana acildi hersey guzeldi ertesi gun surat yapti diye depresyona girersin.agir dan al hemen gel didigi zaman agzin kulaklarina varmasin o ne öyle birgun konus birgun surat asmalar kendini hint kumasi sananlardanmi:)
Ayyyynen ne bu ya ne oldun hemen. Ben de duygularımı hemen belli ederim hareketlerimle yapım bu. Bu da e iyi bu kız avucumda mı dedi acaba. OOOOOFFF kendimiz gibi de olamicaksak......

Hiç açılmak için çağırdığını sanmıyorum çocuğun niyeti baska gibi geldi . Zaten dengesiz yol ya sen salla bu çocuğu ciddiye alma evine de gitme pişman olursun
Valla bir tuhaf geldi bana da ya tecrübesiz eline yüzüne bulaştırıyor ya da fazla tecrübeli bilemedimjhfhdjf sanki bana tecrübesiz gibi geldi ama...

Ayyyynen ne bu ya ne oldun hemen. Ben de duygularımı hemen belli ederim hareketlerimle yapım bu. Bu da e iyi bu kız avucumda mı dedi acaba. OOOOOFFF kendimiz gibi de olamicaksak......
Oldugun gibi davranmani o kolay elde edebilirim anlaminda anladiysa ona öyle olmadigini göster.akli baskasindaysa bedenin yaninda olmasinin ne anlami var.

Aman sanki evlilik teklifi yapacak da ozel bir aksam planlari bozulmus.
Sizi o raki aksamina gelmeye mecbur birakmak istiyor ondan bu degişip duran tavirlari.
Sevgili olmak isteyen de her turlu dogal ortamda olur yani dogalliginda gelisir.
Bunun icin ozel bir gece planlamak gerekmez.

Yani dimi bence de.. Tuhaf gerçekten.

Ne işin var elalemin evinde yavrucuğum. Daha sevgili bile değilsiniz, neymiş rakı içecekmişsiniz. Çocuk melek olsa gitme. Kendine özel sanmaz hafif sanır. Orada boş bulunup olur dedim ama pek uygun olduğunu düşünmüyorum diye açıkça dile getir. Ve kendini geri çek madem dengesiz.

Valla söylicem sanırım bu şekilde ve geri çekicem kendimi gerçekten ne niyeti varsa anlarım artık....

Kizzzzz gitme kimsenin evinevalla bu ara çok haber izledim ben ondan boyle sey oldum amasen yinede gitme annem.

bana kalırsa içme de ama illa içeceksen kalabalık kafe falan olsun(ayyyy annem gibi oldum ya iyice bennn)

Makus talihinizi böyle dengesiz bir adamla yenemezsiniz. Ve rakı defetmek için eve çağırması müthiş saçma olmuş. Bence sizi hevesli gördü. Rakıdan sonra başka planları olabilir

Makus talihinizi böyle dengesiz bir adamla yenemezsiniz. Ve rakı defetmek için eve çağırması müthiş saçma olmuş. Bence sizi hevesli gördü. Rakıdan sonra başka planları olabilir
Ben ona hevesi göstericem görür o. Valla çekiyorum kendimi ne yaparsa yapsın.. Gözüm açıldı birden kdjhf

Gitme kesinlikle. Açılacak herif evi beklemez ve her an ilgili davranır, üzgünüm fakat samimi değil bu çocuk, iyi düşün canım...
Aynen samimi değil sanırım bi öyle bi böyle ne bu şaka mı. Kimsenin acısına merhem olamam. ya da o kız kıymetini anlasın diye böyle bir yola girdiyse kalıbına tüküreyim ne diyeyim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…