Çözemiyorum

Kizzzzz gitme kimsenin evinevalla bu ara çok haber izledim ben ondan boyle sey oldum amasen yinede gitme annem.

bana kalırsa içme de ama illa içeceksen kalabalık kafe falan olsun(ayyyy annem gibi oldum ya iyice bennn)
Valla kardeşime sordum sizle aynı cümleleri kurdu benim aklım biraz havada sanırım..... Uzun zamandır hatta 3 senedir ilk kafama uyabilecek birisiydi bu. Sevinmiştim ama yine hüsran gibi. Beni şaşırt çocuğum artık yenelim makus talihimizi.. :///
 
Aynen samimi değil sanırım bi öyle bi böyle ne bu şaka mı. Kimsenin acısına merhem olamam. ya da o kız kıymetini anlasın diye böyle bir yola girdiyse kalıbına tüküreyim ne diyeyim......
Çok var bu tiplerden ben de rastgeldim. Bir heves ediyorlar sempati duyup, beğeniyorlar; iki çay, kahve, muhabetten sonra fısss... O yüzden aman diyorum kapılma.
 
Yenersin yenersin acele etme gençsin daha kimse bulunmaz hint kumaşı değil dikkat et canim
 
Çok var bu tiplerden ben de rastgeldim. Bir heves ediyorlar sempati duyup, beğeniyorlar; iki çay, kahve, muhabetten sonra fısss... O yüzden aman diyorum kapılma.
Çooook teşekkür ediyorum valla aydınlandım. Sıkıntı etmiştim kendime baya.. Yol veriyorum isterse uğraşsın istemezse güle güle..
 
hemen kossss ve kacccc:) ayol eve cagirip alkol teklif etmekte nedir! sacmaliklar silsilesi resmen! bir erkek ev ve alkol kelimesini karsisindakinden faydalanmak icin kurar ancak böyle bir aşamada. net! bir de dengesiz üstelik..surat yapmak vs.. baştan sona yanlis bir oglan.
 
Of keşke böyle bişey demeseydi hiç öyle biri gibi değil. Ama cidden bir öyle bir böyle yani bi gün çok ilgili bi gün sıfır. Ee noldu beyefendi.... valla bu flört dönemi çok can sıkıcı. Anneme diyeyim görücü bulsunjsjdk
 
Rakıyı içmeyi çok istiyorsa bir mekanda içersiniz birer duble, bunun İçin eve gitmeye gerek yok ki. Açıkçası tabiri caizse eve atma girişimi gibi duruyor. Gitmeyin, açılacak adam her yerde açılır, sadece yakınlaşmak istiyor tensel durumlar gibi gözüküyor.
 
Hiç öyle biri gibi gelmemişti şaşırıyorum ben de anlam veremedim açıkcası. Gitmeyeceğim bakalım görüşmeye devam edicek miyiz... bugünki suratından sonra konuşmadık bile daha valla helal olsun bu erkeklere hayyyret ediyorum ben değişik yaratıklar..
 
Öyle biri gibi görünmeyebilir ya da siz öyle görmem istemeyebilirsiniz ama davranışlarından bu çıkıyor açıkçası. Ev olayı ayrı sıkıntı, evde içme olayı ayrı sıkıntı. Bu yüzden sonrasında biri bu tarz teklifle gelirse bunu düşünün. Bize gel film izlerizin yeni versiyonu gibi.
 
Olabilir. Yine başlamadan biten bir aşk hikayesi valla bıktık.....
 
Neden "Hiç ananas suyu içtin mi?" diye sormuyor da "Hiç rakı içtin mi?" diye soruyor sence? İçseniz ve bişeyler yaşansa hesap bile soramazsın , kendin geldin olur.Bence aklı hala eskisinde.Sen de fark etmişsin zaten senle görünmek istememiş gibi gelmesinden vs.Sezgilerine güven , bu çocukla olmaz.Hiç yoktan iyidir diye düşünerek başladığın ilişkilerin seni Mutlu ediceğini düşünmüyorum.Bir gün gerçek sevgi karşına çıktığında istediğin gibi kendin olabileceksin inan buna rol ve taktiğe gerek kalmadan özgürce davranabiliceksin.
 
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim de artık sıkılmaya başladığım bir zamanıma denk geldi açıkçası. Bu yüzden bu kadar düşündüm bu konu üstüne. Artık doğru kişiyi bulmak istediğim için. Neyse zamana bırakıyorum..
 
hahahhah ya biri bana bunu anlatsa ben de böyle derim ama hiç öyle bi çocuk izlenimi vermedi. Dört yıldır falan biliyorum çocuğu çevresini falan..
hahahhah ya biri bana bunu anlatsa ben de böyle derim ama hiç öyle bi çocuk izlenimi vermedi. Dört yıldır falan biliyorum çocuğu çevresini falan..
Dışardan bakmaya gelince ne "efendi"ler duyduk olmuş canavar, ne aslanlar duyduk olmuş süt dökmüş kedi..
 
Doğru karar vermişsin. Dışardan içerden nasıl göründüğü fark etmez. Hiç masum değil.
 
Gidip gitmemek sana kalmış.Ama rakıyı ilk kez deneyeceğin yer evi olmasa iyi olur.Hatta alışık olduğunun haricinde bir şey deneme bence.Dur bakalım daha hiçbir şeyin değil.Güvenme bu kadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…