- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
işte dediğim gibi benim ile diğer kızlar arasında bariz fark var. Onlara sadece selam verir, benimle evliliğe kadar her şeyi konuşur o da arkadaşları vasıtasıyla. Benim ailemi memleketimi nerde yaşadığımı herşeyi merak eder sorar vs. Arkadaşları da(erkek) sürekli ona ve bana imalarda bulunurlar ama onda tık yok.Belki sadece arkadaş olarak görüyordur
Benim duygularımı biliyor buyuk ihtimalleEvet utangac erkek oluyorERkek arkdsın konuşamıyorsa yanı açılamıyorsa açılmasını sagla , Yem at oltaya gelıcektır zaten .yalnız ne kadr süredir bölesoınız ve yaslar ?
İşte sorun orda benim hislerimi biliyor büyük ihtimalle, bana soylemek istediği şeyler varmış ama o ara aklı başında değildi, sonra baya kurcaladım bana ne diyecektin diye inkar da etmiyor, soylemiyor da çok gıcık bir durumSen açılamaz mısın ?
o okuyor,ben mezunumokuyormusunuz yoksa mezunmu ?
Azıcık cesaret lazim eminse yada biliyorsa senin duygularini mutlaka acilir d i bence belki biraz citlatsan gerisini getirirİşte sorun orda benim hislerimi biliyor büyük ihtimalle, bana soylemek istediği şeyler varmış ama o ara aklı başında değildi, sonra baya kurcaladım bana ne diyecektin diye inkar da etmiyor, soylemiyor da çok gıcık bir durum
Okulunun bitmesine 2 yıl var :/ onu beklemezokulun bıtmesını beklıyor olabilir , evlılıkle ılgılı konusuyorsa muhtemel sıze karsı o dusuncede . Açılmasını saglayın cok zor değil .
Umuyorum inşallah, burdaki yazılanlara da bakılırsa sanırım bu iş erkekte değil kızda bitiyor evet. Erkekler gittikçe cesaretsizleşmeye korkaklaşmaya mı gidiyor demeliyiz artık bilmiyorum. Ben de söylemeye çalıştım ama değil söylemek konuşamıyorum bileEvet, oldu.. kocam. 2-3 hafta boyunca günde 20 saat beraber vakit geçiriyorduk. Muhabbet, imalar falan gırla ama gerisi yok. Benimki zaten ilk görüşte aşk, ama ondan hiç bir adım gelmediği için her şey benim kafamda mı diye kendimi yiyordum içten içe, en sonunda dayanamadım ben söyledim. Suratı asıldı, küfür ettim kendi kendime bütün korkuların gerçekmiş, rezilliğe bak diyerek. En sonunda konuştu "Sana açılıp reddetmenden o kadar korkuyordum ki, şu an şoktayım. bırak biraz kendime geleyim dedi." Gülmeye başladık sonra, hala hep gülüyoruz :) Dilerim sizinki daha güzel bir anı olur
Bir ara oldu sanırım ama çok oncedendi, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok tanışmıyorduk çunku. Engelleyen şey cesaretsizlik olabilir diyorum ama bir erkek ne olursa olsun gelir söyler diyorlar canım sıkılıyorSen açılma kendine aşırı güveni gelir bu sefer...senin hoşlandığını biliyorsa Kafası karışıktır onun engelleyen Bir şeyler var demek ki... Hic kız arkadaşı olmamış mı bunun?
Evet erkekler dengesizler bunu çooık iyi biliyorum, kafalarımız aynı çalışmıyor. Onları bazı şeylere ikna edeceğim diye sinir krizlerine giriyorum bazenbenim de başıma böyle bişey gelmişti
çok iyi arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz falan hatta bi gün bana annem seni gelini olarak görüyo dedi
bende dedim yazık çocuk açılamıyo utangaç heralde gittim ben açıldım hay açılmaz olaydım seni sadece arkadaşım olarak görüyorum dedi bana meğer kendisi benim en yakın arkadaşımı seviyomuş
o gün bugündür kimseye açılmadım
velhasılı aman dikkat :KK63:
Ben ustume duşeni yaptım, bana söylemek istediğin ne varsa merak ediyorum söyler misin dedim. Hatta daha sonra ona olan duygularımı da çok yakın bir arkadaşına söyledim. Ondan emin olup sonra söyleyecektim ona ama emin olamadım ben de bıraktım derken evlilik konuları açılması. İnsan seviyorsa gelip söyler, sevmiyorsa da sevenin yanında evlilikten bahseder mi?utangaç erkek yoktur cesaretsiz erkek vardır. her şeyi de erkeklerden beklemeyin bir kerede siz adım atsanız ? kaybedecek ne var ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?