Çozmemde yardımcı olur musunuz :((

braindamage

Bayan Beyin
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
6.232
15.039
498
Kızlar merhaba,
Cesaretsiz ya da diğer bir tabirle çekingen erkek nasıl olur, nasıl davranır, gerçekten böyle bir erkek var mıdır, yoksa bu benim gibi kızların uydurduğu bir şey midir? Daha önce hiç böyle bir sevdiğiniz veya arkadaşınız oldu mu?
Sevdiğim bir çocuk var hatta benim sevdiğimi de biliyor büyük ihtimalle. Hatta uzun zamandır da beni sevdiğini düşünüyordum ben. Çünkü doğum gününe çağırılan tek kız bendim, benim doğum günümü planlayan oydu, ve ne zaman konuşsak evlilik ile bitiyor konu. Ve bir erkeğin hiç mi başka kız arkadaşı olmaz?
İl dışı gezi olur, ben gidersem gideceğini söyler, gitmezsem de vazgeçer.
Ben onsuz geziye gittiğimde ise kendisi başka bir ilden benim gittiğim yere sadece 1 dakikalığına gelir.
Çok uzattım farkındayım ama bu kadar şey yaşandıktan sonra neden gelip hiçbirşey söylemez?
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Evet utangac erkek oluyor ERkek arkdsın konuşamıyorsa yanı açılamıyorsa açılmasını sagla , Yem at oltaya gelıcektır zaten .yalnız ne kadr süredir bölesoınız ve yaslar ?

Belki sadece arkadaş olarak görüyordur
işte dediğim gibi benim ile diğer kızlar arasında bariz fark var. Onlara sadece selam verir, benimle evliliğe kadar her şeyi konuşur o da arkadaşları vasıtasıyla. Benim ailemi memleketimi nerde yaşadığımı herşeyi merak eder sorar vs. Arkadaşları da(erkek) sürekli ona ve bana imalarda bulunurlar ama onda tık yok.
Evet utangac erkek oluyor ERkek arkdsın konuşamıyorsa yanı açılamıyorsa açılmasını sagla , Yem at oltaya gelıcektır zaten .yalnız ne kadr süredir bölesoınız ve yaslar ?
Benim duygularımı biliyor buyuk ihtimalle Daha yeni geldi istanbula, bildiği halde açılmıyor umudu kestim derken evlilik konusuyla ilgili yazı attı, kendisi mühendis ben mühendis, konu başlığı da mühendisle evlenin. 2 senerir bu böyle sanırım 21-22 yaşlar

Sen açılamaz mısın ?
İşte sorun orda benim hislerimi biliyor büyük ihtimalle, bana soylemek istediği şeyler varmış ama o ara aklı başında değildi, sonra baya kurcaladım bana ne diyecektin diye inkar da etmiyor, soylemiyor da çok gıcık bir durum

Azıcık cesaret lazim eminse yada biliyorsa senin duygularini mutlaka acilir d i bence belki biraz citlatsan gerisini getirir

okulun bıtmesını beklıyor olabilir , evlılıkle ılgılı konusuyorsa muhtemel sıze karsı o dusuncede . Açılmasını saglayın cok zor değil .

Sen açılma kendine aşırı güveni gelir bu sefer...senin hoşlandığını biliyorsa Kafası karışıktır onun engelleyen Bir şeyler var demek ki... Hic kız arkadaşı olmamış mı bunun?

Evet, oldu.. kocam. 2-3 hafta boyunca günde 20 saat beraber vakit geçiriyorduk. Muhabbet, imalar falan gırla ama gerisi yok. Benimki zaten ilk görüşte aşk, ama ondan hiç bir adım gelmediği için her şey benim kafamda mı diye kendimi yiyordum içten içe, en sonunda dayanamadım ben söyledim. Suratı asıldı, küfür ettim kendi kendime bütün korkuların gerçekmiş, rezilliğe bak diyerek. En sonunda konuştu "Sana açılıp reddetmenden o kadar korkuyordum ki, şu an şoktayım. bırak biraz kendime geleyim dedi." Gülmeye başladık sonra, hala hep gülüyoruz :) Dilerim sizinki daha güzel bir anı olur

okulun bıtmesını beklıyor olabilir , evlılıkle ılgılı konusuyorsa muhtemel sıze karsı o dusuncede . Açılmasını saglayın cok zor değil .
Okulunun bitmesine 2 yıl var :/ onu beklemez
Umuyorum inşallah, burdaki yazılanlara da bakılırsa sanırım bu iş erkekte değil kızda bitiyor evet. Erkekler gittikçe cesaretsizleşmeye korkaklaşmaya mı gidiyor demeliyiz artık bilmiyorum. Ben de söylemeye çalıştım ama değil söylemek konuşamıyorum bile

benim de başıma böyle bişey gelmişti
çok iyi arkadaşız çok iyi anlaşıyoruz falan hatta bi gün bana annem seni gelini olarak görüyo dedi
bende dedim yazık çocuk açılamıyo utangaç heralde gittim ben açıldım hay açılmaz olaydım seni sadece arkadaşım olarak görüyorum dedi bana meğer kendisi benim en yakın arkadaşımı seviyomuş
o gün bugündür kimseye açılmadım
velhasılı aman dikkat :KK63:

Sen açılma kendine aşırı güveni gelir bu sefer...senin hoşlandığını biliyorsa Kafası karışıktır onun engelleyen Bir şeyler var demek ki... Hic kız arkadaşı olmamış mı bunun?
Bir ara oldu sanırım ama çok oncedendi, nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok tanışmıyorduk çunku. Engelleyen şey cesaretsizlik olabilir diyorum ama bir erkek ne olursa olsun gelir söyler diyorlar canım sıkılıyor

Evet erkekler dengesizler bunu çooık iyi biliyorum, kafalarımız aynı çalışmıyor. Onları bazı şeylere ikna edeceğim diye sinir krizlerine giriyorum bazen

utangaç erkek yoktur cesaretsiz erkek vardır. her şeyi de erkeklerden beklemeyin bir kerede siz adım atsanız ? kaybedecek ne var ki ?

utangaç erkek yoktur cesaretsiz erkek vardır. her şeyi de erkeklerden beklemeyin bir kerede siz adım atsanız ? kaybedecek ne var ki ?
Ben ustume duşeni yaptım, bana söylemek istediğin ne varsa merak ediyorum söyler misin dedim. Hatta daha sonra ona olan duygularımı da çok yakın bir arkadaşına söyledim. Ondan emin olup sonra söyleyecektim ona ama emin olamadım ben de bıraktım derken evlilik konuları açılması. İnsan seviyorsa gelip söyler, sevmiyorsa da sevenin yanında evlilikten bahseder mi?

Senin reddetme ihtimalinden korkuyor olabilir simdi yorumları okuyunca Dank etti benim erkek arkadaşımla öyleydi bana çok özel davranırdı yakın davranırdı falan biz de sizin yaşlarınızdaydık en sonunda okul bitti evlere dağılıyorduk otobüsle benimle geldi yani yolunu uzattı otobüste benim cesaret vermemle açıldık birbirimize hala beraberiz hey gidi günler... Kiminin götü kalkıyor kimini de ittirmek gerekiyor demek ki
Okuduğu memlekette mi oturuyor?

şimdiye kadar duyguları konusunda utangaç bir erkek hiç görmedim. gerçekten o kişiyi istiyorsa bir şekilde açılıyorlar.
sana karşı 2 yıldır tık yokmuş onda doğru mu anladım?
belki de sandığın gibi aynı duygularda değilsiniz,senin ondan hoşlandığını anladıysa bu ilgin sadece onun hoşuna gittiği için sana bu şekilde davranıyor olabilir.senden hoşlansaydı kesinlikle açılırdı diye düşünüyorum.
yerinde olsam ortam yaratıp bazı şeyleri açıkça sorardım.
sonra "kızlar benden hoşlanıyor gibiydi meğer sevgilisi varmış ben napıcam" tarzı konular açmak daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…