Çozmemde yardımcı olur musunuz :((

canım ya ben uzun bir zaman geçirdim senin gibi biz birbirmize aşkım sevgilim haricinde her şeyi söylüyorduk bitanem hayatım bebeğim vs vs ama sevgili değildik çünkü adamdan bir türlü ses çıkmyordu baktım olacak gibi değil bir gün hiç beklemediği anda pat diye seni seviyorum dedim ters tepki verseydi arkadaş olarak dedim niye böyle anlıyorsun diye bir güzel kızmayı bile planlamıştım yani ona bıraksaydım bunca yıldır hala arkadaş olarak kalacaktık çünkü kendide söyledi cesaretim yoktu seni kaybetmekten korktum bu yüzden söyleyemedim diye... bence sende söyle gitsin bişey kaybetmezsin..

Evet bu durum daha kotu, ama artık beni bildiği halde gelmiyorsa sevmiyor diye kabul edeceğim, zaten severse de gelir dediğin gibi. Bazen çok evhamlanıyorum ama sanırım boşuna.

haha çok iyiymiş sizinki ama cidden biz öyle şeyler yaşamadık hiç sanırım ikimiz de aynıyız şansımı beklemekten yana kullanacağım çunku sevdiğimi biliyor ona gereken bilgiyi verdim gelirse ne ala gelmezse çok da önemli değil artık yapacağım pek bir şey kalmıyor

Evet bu durum daha kotu, ama artık beni bildiği halde gelmiyorsa sevmiyor diye kabul edeceğim, zaten severse de gelir dediğin gibi. Bazen çok evhamlanıyorum ama sanırım boşuna.

özellikle üniversiteye başladığım yıllarda ve sonrasında da bu durumları erkeklerde çok gördüm.
birşey hissetmese de bu tarz birşey yaşamanın verdiği 'heyecan,yenilik,vakit geçirme vs.' den hoşlanan tipler var.
yazdıklarından gördüğüm kadarıyla sen yapman gerekeni yapmışsın,olmadı en son açıkça soracaksın.
bak hazırlıktayken bana karşı seninkine benzer şekilde davranan bir çocuk vardı.bana karşı hareketlerini kim görse "kızııım bu çocuk sana abayı yakmış ya" diyordu.sınıfta ben nereye otursam ya direk karşıma,ya da çok yakınıma oturur derslerde sürekli gülümseyerek bana bakardı.molalarda yanıma gelmeler, sürekli bir bahaneyle yakınımda dolaşmalar vs. bazı arkadaşlarım durumu farkedip bana takılmaya başlamışlardı.yakın arkadaşım 'bu çocuk sana aşık bakışlarına baksana şunun' demişti.ben hoşlanmasam da cocugu hiç terslemedim.bakalım ne yapacak diye orta yollu davrandım.ve o cocuk hiç bana açılmadı.yıllar sonra bir sınıf buluşmasında bir araya geldik.tam muhabbeti hatırlamıyorum ama ben ona bu olayla ilgili bir imada bulundugumda bana "bakmak illa özel bişey ifade etmek zorunda değil,bazen sırf güzellikleri görmek için bakarsın" tarzı bişeyler saçmalamıştı.ben de çok emindim o zamanlar bana aşık olduguna hareketlerinden filan, ama sonra öyle deyince şaşırmıştım açıkçası.
neyse uzattım umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.toparlıyım yine de, gerçekten bişeyler hissediyorsa açılır.(hele ki duygularını biliyorsa onu tutacak hiçbir şey yok). yok açılmıyorsa, kendini geri çek.umudunu kes.

Evet çok iyi açıklamışsın, farkındayım tüm bunları tekrar duşununce artık yapacağım bir şeyin olmadığını da anladım. Artık ben sağ o selamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…