Bende oğlak burcuyumda çok sevdiğim insanlardan ekstra bir ilgi bekliyorum zor zamanlarımda hatta bazen dozajını kaçırıyorum o yüzden dedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oğlak burcuyumda çok sevdiğim insanlardan ekstra bir ilgi bekliyorum zor zamanlarımda hatta bazen dozajını kaçırıyorum o yüzden dedim![]()
ay demeyin benim de yükselen koç :) ama yengeç tüm bedenime hakim tabiAayyy hiçte sevmem![]()
bir koç ile ancak bir aslan kadını bas edebilirÖnemli değilbir koçla tartışılmaz eşimden biliyorum
![]()
haklısınız teşekkür ederimBu yaşa geldim anladim kimse icin yormuyorum kendimi hayat kisa guzel seyler yasayalim huzur vermeyen gitsin.
oldum zaten daha kötü olamam sanırım artık :)Ömür törpüsü resmen, arkadaşlık vs değil. Arkadaşınızın kişilik bozukluğu var büyük ihtimalle, psikiyatristten randevu alsın, siz de uzak durun. 4-5 saat tartışmak ne demek, böyle basit şeyler için. Siz vicdan vs yapmayın, sizi manipüle etmek için böyle zamanları kullanıyor bile olabilir. Bahane uydurup uzak duracaksınız ama dikkat extreme tepkiler alabilirsiniz, bir anda dünyanın en kötüsü olabilirsiniz, hiç cevap vermeyin.
Ayyy yengeçse duramazsın aşırı duygusalay demeyin benim de yükselen koç :) ama yengeç tüm bedenime hakim tabi
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. ben artık akıl tutulması yaşıyorum nasıl davranıcam napıcam bilemedim. Bir arkadaşım var. Çok yakınız. Aramızda çok iyidir aslında. Ama bir tartışma yaşayınca saatlerce telefonda deli gibi tartışıyoruz. En basit şeylerde bile çözüme varmak o kadar zor ki. Aynı açıklamaları defalarca yapıyorum. Artık cidden bıktım. En sonuncusu da şöyle oldu. Teyzesi rahatsızlanmış. ciddi bir hastalık. telefonda konuştuk. Konuşma çok güzeldi gayet güzel teselli ettim dertleştik falan filan. Konuşurken de ertesi günki işlerinden çok yorgun olduğundan falan bahsetti. İşim bitsin şöyle yatıcam böyle dinlenicem dedi. Bende öyle deyince ertesi gün arkadaşımla ders çalışmaya karar verdim. Ertesi gün mesaj attı napıyorsun diye ders çalışıcam dedim ne zamana kadar falan dedi bende geçe kadar çalışırım dedim. buluşmak mı istemiştin tamam geleyim yanına dedim. senin işin olduğunu bildiğim için böyle düşündüm diye de açıkladım. yok tamam bende yorgunum yatıyorum dedi. ertesi gün tekrar görüşelim dedim işim var dedi. ve şu zamanda görüşelim falan da yok.bende biraz sinirlendim. ama kötü bir dönemde diye gün içinde farklı farklı konulardan mesaj attım sürekli. iletişimin kopmasını istemedim ama teyzen nasıl diye de sormadım. neden bilmiyorum ama böyle daha uygun olacağını düşündüm. hassas bir konu olduğu için aklına olmadık bir zamanda gelir morali bozulur dedim. Demez olaydım. Bi kaç gün sonra ben sorunca bi anda patladı bana. Sen nasıl arkadaşsın yanımda olmuyorsun falan filan bi sürü şey. Açıklıyoum uzun uzun ama asla anlamıyor. Dönüp dönüp aynı şeyleri soruyor. anladım diyor 2 dk sonra kabullenemiyorum diyor.(o kadar kötü ne yaptıysam artık) ve her tartışma da böyleyiz. ben artık çok yoruluyorum. abartısız 4-5 saat telefondan tartışıyoruz. ben en sonunda bana haksızlık yaptığını ve artık dayanamadığımı özür dilemezse konuşmayacağımı söyledim. bi kaç gün oldu. sonra da yine vicdan yaptım. böyle bir dönemde seni yalnız bırakmak istemiyorum dedim sorunlarımızı müsait bir zamanda çözeriz dedim. teyzen nasıl dedim. insan bi teşekkür etmez mi ya teyzesinin durumunu söyledi konuşmayı bitirdi. napıcam ben hatam nerde çözemedim kendim.
Aynen öyle canım
hmm anladım canım herkes farklı tabiiiii
![]()
ah sormayın başıma ne geliyorsa tammuzda doğmaktan geliyor zatenAyyy yengeçse duramazsın aşırı duygusal![]()
evet ben dengeyi biraz kaçırıyorum sanırımBence hatanız, arkadaşınızla sevgili gibi olmanız. Her gün görüşmek zorunda değilsiniz, kaldı ki size trip attığı günün öncesinde o günden için dinlenecem demiş, siz de plan yapmışsınız. E zaten yine de teklif etmişsiniz, açıklama yapmışsınız. Dengeyi kuramama dışında bir sorun yok bence. Ama o da hassastır dediğiniz gibi, geçer.
Ben aslanım yükselenim akrep yinede baş edemiyorumbir koç ile ancak bir aslan kadını bas edebilir![]()
Karşı tarafın yukseleni ne acabaBen aslanım yükselenim akrep yinede baş edemiyorum![]()
Keşke bilsem kaynanama sorayımKarşı tarafın yukseleni ne acabaSenin onu alt edecek kadar ağzın laf yapıyordur ama merhametin vardır yada seni frenleyen başka bişey o iki burca sahip olupta birini alt edememen normal değil yoksa
![]()
Kızlar size bişey danışmak istiyorum. ben artık akıl tutulması yaşıyorum nasıl davranıcam napıcam bilemedim. Bir arkadaşım var. Çok yakınız. Aramızda çok iyidir aslında. Ama bir tartışma yaşayınca saatlerce telefonda deli gibi tartışıyoruz. En basit şeylerde bile çözüme varmak o kadar zor ki. Aynı açıklamaları defalarca yapıyorum. Artık cidden bıktım. En sonuncusu da şöyle oldu. Teyzesi rahatsızlanmış. ciddi bir hastalık. telefonda konuştuk. Konuşma çok güzeldi gayet güzel teselli ettim dertleştik falan filan. Konuşurken de ertesi günki işlerinden çok yorgun olduğundan falan bahsetti. İşim bitsin şöyle yatıcam böyle dinlenicem dedi. Bende öyle deyince ertesi gün arkadaşımla ders çalışmaya karar verdim. Ertesi gün mesaj attı napıyorsun diye ders çalışıcam dedim ne zamana kadar falan dedi bende geçe kadar çalışırım dedim. buluşmak mı istemiştin tamam geleyim yanına dedim. senin işin olduğunu bildiğim için böyle düşündüm diye de açıkladım. yok tamam bende yorgunum yatıyorum dedi. ertesi gün tekrar görüşelim dedim işim var dedi. ve şu zamanda görüşelim falan da yok.bende biraz sinirlendim. ama kötü bir dönemde diye gün içinde farklı farklı konulardan mesaj attım sürekli. iletişimin kopmasını istemedim ama teyzen nasıl diye de sormadım. neden bilmiyorum ama böyle daha uygun olacağını düşündüm. hassas bir konu olduğu için aklına olmadık bir zamanda gelir morali bozulur dedim. Demez olaydım. Bi kaç gün sonra ben sorunca bi anda patladı bana. Sen nasıl arkadaşsın yanımda olmuyorsun falan filan bi sürü şey. Açıklıyoum uzun uzun ama asla anlamıyor. Dönüp dönüp aynı şeyleri soruyor. anladım diyor 2 dk sonra kabullenemiyorum diyor.(o kadar kötü ne yaptıysam artık) ve her tartışma da böyleyiz. ben artık çok yoruluyorum. abartısız 4-5 saat telefondan tartışıyoruz. ben en sonunda bana haksızlık yaptığını ve artık dayanamadığımı özür dilemezse konuşmayacağımı söyledim. bi kaç gün oldu. sonra da yine vicdan yaptım. böyle bir dönemde seni yalnız bırakmak istemiyorum dedim sorunlarımızı müsait bir zamanda çözeriz dedim. teyzen nasıl dedim. insan bi teşekkür etmez mi ya teyzesinin durumunu söyledi konuşmayı bitirdi. napıcam ben hatam nerde çözemedim kendim.
Bu arkadaş filan değil sen derslerıne odaklan.Kızlar size bişey danışmak istiyorum. ben artık akıl tutulması yaşıyorum nasıl davranıcam napıcam bilemedim. Bir arkadaşım var. Çok yakınız. Aramızda çok iyidir aslında. Ama bir tartışma yaşayınca saatlerce telefonda deli gibi tartışıyoruz. En basit şeylerde bile çözüme varmak o kadar zor ki. Aynı açıklamaları defalarca yapıyorum. Artık cidden bıktım. En sonuncusu da şöyle oldu. Teyzesi rahatsızlanmış. ciddi bir hastalık. telefonda konuştuk. Konuşma çok güzeldi gayet güzel teselli ettim dertleştik falan filan. Konuşurken de ertesi günki işlerinden çok yorgun olduğundan falan bahsetti. İşim bitsin şöyle yatıcam böyle dinlenicem dedi. Bende öyle deyince ertesi gün arkadaşımla ders çalışmaya karar verdim. Ertesi gün mesaj attı napıyorsun diye ders çalışıcam dedim ne zamana kadar falan dedi bende geçe kadar çalışırım dedim. buluşmak mı istemiştin tamam geleyim yanına dedim. senin işin olduğunu bildiğim için böyle düşündüm diye de açıkladım. yok tamam bende yorgunum yatıyorum dedi. ertesi gün tekrar görüşelim dedim işim var dedi. ve şu zamanda görüşelim falan da yok.bende biraz sinirlendim. ama kötü bir dönemde diye gün içinde farklı farklı konulardan mesaj attım sürekli. iletişimin kopmasını istemedim ama teyzen nasıl diye de sormadım. neden bilmiyorum ama böyle daha uygun olacağını düşündüm. hassas bir konu olduğu için aklına olmadık bir zamanda gelir morali bozulur dedim. Demez olaydım. Bi kaç gün sonra ben sorunca bi anda patladı bana. Sen nasıl arkadaşsın yanımda olmuyorsun falan filan bi sürü şey. Açıklıyoum uzun uzun ama asla anlamıyor. Dönüp dönüp aynı şeyleri soruyor. anladım diyor 2 dk sonra kabullenemiyorum diyor.(o kadar kötü ne yaptıysam artık) ve her tartışma da böyleyiz. ben artık çok yoruluyorum. abartısız 4-5 saat telefondan tartışıyoruz. ben en sonunda bana haksızlık yaptığını ve artık dayanamadığımı özür dilemezse konuşmayacağımı söyledim. bi kaç gün oldu. sonra da yine vicdan yaptım. böyle bir dönemde seni yalnız bırakmak istemiyorum dedim sorunlarımızı müsait bir zamanda çözeriz dedim. teyzen nasıl dedim. insan bi teşekkür etmez mi ya teyzesinin durumunu söyledi konuşmayı bitirdi. napıcam ben hatam nerde çözemedim kendim.