- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
Allah yardimciniz olsunTeşekkür ediyorum cevabınız için düşünüyorum düşüneceğim
Evet asla denge kuramıyorlar hatta aileye muhabbet oluyor bu konu konuşuluyor sürekli.Hediye versemde onu kabul edeceğini sanmıyorum gitsem üzülüp döneceğim gitmesem aileme gelmedi vs diyip üste çıkacak iki türlü de sıkıntıSuçun büyüğü ailenizde zaten. İlk sacmaladiginda anneniz ağzının payını verse belki bu kadar ileri gitmezdi. Karar sizin, hayat sizin tabii ki. Ama madem ne yapsanız memnun olmuyor hediyesini annenize verin daha da muhatap olmayın. Ne gerek var huzur bozmaya.
Kesinlikle uzak durmak lazım bende bazen diyorumki her şerde bi hayır vardır belki daha kötüsü olacaktıAllah yardimciniz olsun
Ben teyzeme tatilde memlekete gidince goruyorum, yani yilda 1 (yurtdisinda yasiyorum)
Ayriyetten bayramlarda, dogumgunlerinde ararim onun harici cok ince bir sinir cizdim aramiza. Cunku boylesi insanlardan korkulur. Yuva yikarlar.
Konuşsun, üste çıksın ne olacak ki? Size laf taşıyanlara da cevabını verin otursunlar aşağı. Herkes bir acayip. Gerekirse ailenize de rest çekin. Sınır koysunlar artık.Evet asla denge kuramıyorlar hatta aileye muhabbet oluyor bu konu konuşuluyor sürekli.Hediye versemde onu kabul edeceğini sanmıyorum gitsem üzülüp döneceğim gitmesem aileme gelmedi vs diyip üste çıkacak iki türlü de sıkıntı
Evet zaten en son bir daha bana adını anmayın dedimKonuşsun, üste çıksın ne olacak ki? Size laf taşıyanlara da cevabını verin otursunlar aşağı. Herkes bir acayip. Gerekirse ailenize de rest çekin. Sınır koysunlar artık.
Evet baya deşifre ettim kendimi neyse artııkKardeşiniz içten içe mutsuz, içinde kötülük barındıran biri galiba öyle hissettim. Bu arada konuyu alıntı yapmayın sileceğim demişsiniz ama, silsenizde geri geliyor konunuz zaten haberiniz olsun. Konu silmek yasak.
Konu silmek yasakMerhaba arkadaşlar
Aylar önce açtığım konu küs olduğum kardeşimle ilgili ben evlendim düğünüme geldi gelmesine ama sırf takı takmaya geldi sadece evime geldikleri için hoşgeldiniz dedim o da Tripli bi şekilde hoşbulduk dedi tek muhabbetimiz bu.kına geceme katılmadı düğünüme de annemin zoruyla katıldı oturduğu yerden hiç kalkmadı takısını annem taktı anneme düğün günü mesajlar atmış biz görevimizi yaptık bizi ne biçim karşıladı vs (bu arada kına gecesine gidecektik son dk gelmişler ben herkese hoşgeldiniz deyip öpüp tokalaşıp odadan çıktım çünkü elbisemi vs giymemiştim daha )çıkıp geldik gelin diye masum değil o beni boşatmaya çalışan kızını savunma, al işte onunda kocası olacak kudurmasına gerek yok yazmış.annem böyle yapma ağlıyorum üzülüyorum deyince kızın koca diye ölüyor görmedin mi dün demiş ( gelin almada kapının önünde bandolu eğlence yaptık oynadım bu yüzden bu yorumu ).Neyse zehir etmek için elinden geleni yaptı anlayacağınız , hiç bi şekilde konuşmadık bi daha tek kelimemiz olmadı sürekli benimle ilgili kötü şeyler söylüyormuş konuyu bana getiriyormuş annem öyle diyor.
Neyse çok uzun oldu ama şimdi doğum yapacak yakında ben çok sinirliyim ama doğum da çok ciddi ölüm var kalım var sizce gitmeli miyim gitsem beni rezil edebilir o benim gibi sessiz kalacak biri değil başka iftira atar mı annem babam üzülüyor bi yandan onu da düşünüyorum
( alıntı yapmadancevap yazalım lütfen silecem konuyu
Bazen bazi msjlarima neden dislike atilir diye merak ediyorumAyni sizin gibi olan 2 kardes daha taniyorum ben. Teyzem ve annem
Teyzemi cok severim ama cok cirkef narsist birisi annemde ailesi tarafindan ezilen hakli oldugu yerde bile kendini savunamayan birisi.
Sizi cok iyi anliyorum, boylesi insana yaklassan suc uzaklassan suc.
Ben sizin yerinizde olsam dogumdur diye giderdim, bebege takimi yapardim fazla durmadan cikar giderdim.
Gecenlerde teyzem delta oldu, anneme cok kisi ara veya msj at dedi. Kadini heryerden engellemis nerden arasin napsin. O arada annemin basi baya kalabalikti (sorunlar falan).
Valla aramadida msj atmadida
Ama hic kendini kotu hissetmedi cunku annem 52 yasinda teyzem ise 46 yasinda, annem buyuk olmasina ragmen her zaman ayagina o gitti... Hakli haksiz. Genelde haksiz olan teyzem olmasina ragmen..
Sizin ic sesiniz ne diyosa onu yapin
Evet bende düşündüm bu sefer yarın Bir gün doğumumda gelecek yine arıza çıkacak, dişe dokunur hiç bişey yok genel olarak herkesin onu kıskandığını düşünürBen gitmezdim heralde
Taki takin demisler ama ona da laf yapacak. O dugunde size takmis siz ona takmissiniz. Simdi yine takarsaniz cocugunuz oldugunda dungundeki gibi laf yapip o taktiginiz takiyi yine size takacak. Zaten gram altin bile olmus 800 takmayin bence
Ayrica niye size boyle davraniyor. Sizin kocaniz daha iyi diye siz mi daha iyisiniz yoksa bir olay yuzunden mi yani niye böyle
Yazdığınız şeylerde onaya mi ihtiyacınız var ?Bazen bazi msjlarima neden dislike atilir diye merak ediyorum
Burda kendi hayatimdan bir parca anlatmisimbebeklinick gercekten merakimdan soruyorum neden dislike attigini
Hayir onaylanmaya ihtiyacim oldugundan degil neyi begenmediniz o yazida gercekten onu anlayamadim gercektenYazdığınız şeylerde onaya mi ihtiyacınız var ?
Onaylanma ihtiyacı olan bir insansınız sanırımbazen begenmedim lerde gelecek alissaniz iyi edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?