Çözülmeyen Aile meseleleri

Aranızdaki bir sorundan dolayı değil de genel anlamda böyle biri ise ne gerek var gitmenize, aynı ortamlara girmenize. Ölüm var da sadece ona mı var, size yok mu.

Benim hayatımda bundan da berbat birisi vardı. Artık benim için yok. Bazen geliyor kulağıma hala olmadık iftiraları, annem babam rahmetli olduktan sonra onların kırgın olduğu aile ile (sırf yalnız kalmış olmamak için) sıkı fıkı görüşüyor olmaları vs..

Şöyle bir düşünüp diyorum ki elbette böyle olacak. Kötü iftiralar atmaya kötülük saçmaya devam edecek. Kendisi gibi kötüyü bulup samimi olacak. Çünkü adı üstünde kötü ve yanlış olan O.!

Boşuna pranga gibi sürükleyip hayatınıza yük etmeyin. Eninde sonunda ağırlığına dayanamıyorsunuz ve bir yerde ipler kopuyor zaten.

Siz gidip ziyaret ettiğinizde kardeşim gelmiş diye utanıp mahçup olacak, olumlu adım atacak biriyse amenna. Yok yine saldıracak kötülük kusacaksa, bunu biliyorsanız kötü anıları çoğaştmaktansa ben olsam " biliyorum arkamdan söylediklerini,daha fazla birbirimizi kırmaya gerek yok artık" deyip varsa bir borcum altınını gönderirim olur biter

Teşekkür ediyorum cevabınız için düşünüyorum düşüneceğim
Allah yardimciniz olsun
Ben teyzeme tatilde memlekete gidince goruyorum, yani yilda 1 (yurtdisinda yasiyorum)
Ayriyetten bayramlarda, dogumgunlerinde ararim onun harici cok ince bir sinir cizdim aramiza. Cunku boylesi insanlardan korkulur. Yuva yikarlar.

Evet asla denge kuramıyorlar hatta aileye muhabbet oluyor bu konu konuşuluyor sürekli.Hediye versemde onu kabul edeceğini sanmıyorum gitsem üzülüp döneceğim gitmesem aileme gelmedi vs diyip üste çıkacak iki türlü de sıkıntı

Kesinlikle uzak durmak lazım bende bazen diyorumki her şerde bi hayır vardır belki daha kötüsü olacaktı

Konuşsun, üste çıksın ne olacak ki? Size laf taşıyanlara da cevabını verin otursunlar aşağı. Herkes bir acayip. Gerekirse ailenize de rest çekin. Sınır koysunlar artık.

Kardeşiniz içten içe mutsuz, içinde kötülük barındıran biri galiba öyle hissettim. Bu arada konuyu alıntı yapmayın sileceğim demişsiniz ama, silsenizde geri geliyor konunuz zaten haberiniz olsun. Konu silmek yasak.

Evet baya deşifre ettim kendimi neyse artıık

Aranızda geçenleri tam olarak bilmediğimiz için, konu hakkında git veya gitme demek yanlıştır. Yapılması gereken, her şeyi enine boyuna tarafsızca düşünmeniz. Belki sizin de hatalarınız vardır. Artıklarını, eksiklerini ölçün. Ama her ne olursa olsun bazı hakaretler kabul edilemez. Siz hiçbir şey yapmadan bunları söylediyse o zaman cidden ortada bir sıkıntı var demektir. Birileri ortalığı karıştırıyor olabilir. Veya hali hazırda karışmış olan durumları toparlamayanlar olabilir. Onun bu yaptıkları ile ilgili yüzleşme yaptınız mı bilmiyorum ama yaptıysanız ve hala düzelmemiş ise cevap bellidir. Uzaklaşmak. Size zarar veren kim olursa olsun sizi hak etmiyor demektir.

Ben olsam gitmem dogum mogum, yaptım da

Konu silmek yasak

Bazen bazi msjlarima neden dislike atilir diye merak ediyorum
Burda kendi hayatimdan bir parca anlatmisim bebeklinick gercekten merakimdan soruyorum neden dislike attigini

Kadın sizi sevmiyor, hatta sizden nefret ediyor. Neden lohusa haliyle,belki dikişlerin acısıyla kivranirken bir de sizi görsün ki??
Tabii ki gitme. Benim sevmediğim kardeşim olsa o halde gelsin istemezdim. Olmadı mevludune gidersin,takini takarsın. Ama bu özel günde rahat bırak bence kadini

Eşinizle birlikte güzel bir şekilde gidin geçmiş olsun deyip hiç bir şey yokmuş gibi altınınızı takın laf söyleyecek kavga çıkartacak olursa "bu sana tanıdığım son şanstı "deyip başka birşey söylemeden çıkın ve bir daha da görüşmeyin

Ben gitmezdim heralde
Taki takin demisler ama ona da laf yapacak. O dugunde size takmis siz ona takmissiniz. Simdi yine takarsaniz cocugunuz oldugunda dungundeki gibi laf yapip o taktiginiz takiyi yine size takacak. Zaten gram altin bile olmus 800 takmayin bence

Ayrica niye size boyle davraniyor. Sizin kocaniz daha iyi diye siz mi daha iyisiniz yoksa bir olay yuzunden mi yani niye böyle

Evet bende düşündüm bu sefer yarın Bir gün doğumumda gelecek yine arıza çıkacak, dişe dokunur hiç bişey yok genel olarak herkesin onu kıskandığını düşünür

Bazen bazi msjlarima neden dislike atilir diye merak ediyorum
Burda kendi hayatimdan bir parca anlatmisim bebeklinick gercekten merakimdan soruyorum neden dislike attigini
Yazdığınız şeylerde onaya mi ihtiyacınız var ?
Onaylanma ihtiyacı olan bir insansınız sanırım bazen begenmedim lerde gelecek alissaniz iyi edersiniz

Yazdığınız şeylerde onaya mi ihtiyacınız var ?
Onaylanma ihtiyacı olan bir insansınız sanırım bazen begenmedim lerde gelecek alissaniz iyi edersiniz
Hayir onaylanmaya ihtiyacim oldugundan degil neyi begenmediniz o yazida gercekten onu anlayamadim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…