Çözüm bulamıyorum bulunan çözümlere uyamıyorum

sevtap9434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
5
1
1
31
Merhabalar.
6 yıllık evliyim 5 yaşında Bi oğlum var eşimle 2 yıl öncesine kadar gayet iyiydik ama telefon ve bilgisayar oyunlarına sardı 2 yıldır bende haliyle ilgisizlikten soğudum bunaldım konuştum çok düzeltti Bi süre ama sonra yine aynı oldu. Bende bıraktım saldım kendimi oğluma adadım. Birlikte de olmuyoruz 2 aydır içimden gelmiyo artık çünkü. Ayrılık konuları geçmeye başladı ama oğlumuz olduğu için imkansız olduğunu söyledi bi yanım bitsin istemiyo ama diğer yanım mutsuz olduğumu söylüyor. Sinirli Bi yapıya sahip ufak bişey de parlıyo buda bana dokunmaya başladı artık yada herşeyi gözüme batar oldu bilmiyorum. Başına böyle bişey gelipte düzelten varmı acaba

Ayrılmak istemiyorsa düzelecek başka yolu yok. Tekrar konuşun, olmadı bir terapiste gidin birlikte. O da evliliğinin kurtulmasını istiyorsa ancak düzelebilirsiniz.

Cok zor cnm aynen bi bagimlilik bu psikologdan yardim almayi deneyin gidin konusun veya terapistten blmiyorm ama cok zor hakkinizda hayrlisi olsun

Bak bak beyefendiye oğlunuz için ayrılık imkansızmış. Oğlunuz için düzgün bir eş olması da imkansız mıymış? Eğer mutsuzsanız boşanın dünyaya bir kez geliniyor, mutsuz bir evlilik eninde sonunda biter çocuğu için evlilik yürüten kim varsa çocuğu büyüdüğünde boşandı, çocuk üniversiteye gittiğinde veya evlendiğinde vs ve hepsi bin pişman neden daha önce boşanmadım diye. Eğer karşılıklı olarak bu evliliği kurtarmak niyetindeyseniz profesyonel destek almanızı öneririm.

Merhabalar.
6 yıllık evliyim 5 yaşında Bi oğlum var eşimle 2 yıl öncesine kadar gayet iyiydik ama telefon ve bilgisayar oyunlarına sardı 2 yıldır bende haliyle ilgisizlikten soğudum bunaldım konuştum çok düzeltti Bi süre ama sonra yine aynı oldu. Bende bıraktım saldım kendimi oğluma adadım. Birlikte de olmuyoruz 2 aydır içimden gelmiyo artık çünkü. Ayrılık konuları geçmeye başladı ama oğlumuz olduğu için imkansız olduğunu söyledi bi yanım bitsin istemiyo ama diğer yanım mutsuz olduğumu söylüyor. Sinirli Bi yapıya sahip ufak bişey de parlıyo buda bana dokunmaya başladı artık yada herşeyi gözüme batar oldu bilmiyorum. Başına böyle bişey gelipte düzelten varmı acaba
evli olupta, eşine ilgi alaka gösteren kaç tane erkek tanıyorsun çevrende...şahsen benim çevremde yok...herkes kapıdan girince, kimi tv izlemeye, kimi pc başına, kimi cep telefonunda msj..çekmeye koşuyor...ben bu durumu onayladığım için yazmadım, malesef ki bu duruma hepimiz geldik...dizilere, parodilere konu oldu bu problemler...boşansan ne olcakki,
ilgili alakalı yeni eşmi bulcan....hadi buldun diyelim, evlenince oda aynı olacak...
bizim kültürümüzde flört ederken ilgi alaka, kendine özen göstermek var...evlenince her 2 tarafda iş bitti deyip, salıyor kendini...evliliğe yatırım yok yani...

Back
X