Canim bir arastirmaya gore erkekler gunde ortalama 19 kere cinsellik dusunuyormus. Yani evet o kadar onemli onlar icin. Ama sen rahatsiz olmussun ustune gelmis, terbiyesizlik etmis. Ayrildiktan sonra ilk zamanlar insan arizaya bagliyor, hayattan zevk almayi unutuyor. Merak etme gececek ama kendine biraz zaman tani. Konusacak kimsen yoksa bir deftere yaz, icini bir sekilde dök. Asla umidini kesme hayattan bir sey icin sen elinden geldigi kadar ugrasmissan ve olmamissa vardir bir hayir de geç. Kendine iyi davran, guclu ol. Seni uzenlerin hicbiri uzulmuyordur emin ol, peki sen kendine neden eziyet ediyorsun!
yaşamak istemediğin hiç bir şeyi karşındakini kaybetmek için yaşama..ki zaten ayrılmışsın gayette iyi olmuş..boşver böyle adamlardan hayır gelmiyo..
İlla yatmak ya da fiziksel bir temasta bulunmak en azından ilk etapta gerekli değildir belki bir ilişkide, ama içinde karşılıklı cinsel çekim olmayan bir ilişki ilişki değildir o arkadaşlıktır.
bu konuda seni zorlamışsa ayrılmak yerinde bir karar olmuş. ama sana şunu söyleyebilirim ki hayatında kim olursa olsun senden cinsellik üzerine bir beklentisi olacak. zaten insanlar birbirleriyle cinsellik yaşamak için sevgili oluyorlar nişanlanıyorlar evleniyorlar. tabii ki yaşanacakların zamanı var ama amaç bu zaten. birine karşı cinsel bir takım hislerin yoksa o kişi senin için sadece arkadaştan ibarettir.
canım benim ayrılmasaydın buraya çok daha farklı ve içi pişmanlıklarla dolu bir topicle gelebilirdin...sen de kadir gecesi doğanlardansın:))) üzülme....
evet haklısınız:)) ama beni çok yaraladı işte ben ayrıldım diyede bana beddualar etti sanki ben suçluymuşum gibi
canım ayrılmakla en dogrusunu yapmıssın .suan en azından sevdıgın ıcın canın yanıyor
eger bu ılıskı onun ısteklerı dogrutu da devam etseydı bu sefer canının acısı da
kullanılmıs duyguların ayaklar altına alınmıs onurun gururun olacaktı emın ol .
bu adamın derdı cok bellı .tek derdı cınsellık baska da bırsey degıl .
bırseylerı paylastıktan sonra emın ol yanın da olmayacaktı cekıp gıdecektı
bu sefer de kullanıldıgını dusunup ofken senı hapsedecek yıyıp bıtırcektı .
en ıyısı yapmıssın cnm .bırak tatlım soyle dusun ; kendımı kullandırmadım dıye dusun .
ne yazık kı ılıskıler artık cok lacklastı .ortalar da adam gıbı adam kalmadı .
erkeklerın genelı bu modelden .Allah sonumuzu hayır etsın .
sen de ona etseydin hem de en can alıcı yerinden...tohumun kurusun emi,frengi geçiresin,malum yerin kalkamaz olsun inşallah deseydin:)))
Ayrıldığınız için duyduğunuz üzüntü ilişki yaşadığınızda sizi saracak olan pişmanlıktan daha iyidir... Geçmişi arkkanızda bırakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?