çözüm bulamıyorum

ne güzell keşke buda kabul etseydi ama işte nasipten öteye yol yok elimden geleni yaptım ama olmadı

öncelikle şunu düşünmelisin hayatta senden değerli hiçbirşey yok. zaman gelecek bu acın da gececek dibe çökecek ama azıcık sabır tatlım.sürekli kendinle uğraşma geçmişi arkada bırak,kendine sosyal bişeyler bul kişisel gelişim kitapları öneririm 'the secret' sana unuttuğun ve hatırlamadığın şeyler hatırlatacak şükretmeye başlayarak olaylar karşısında bardağı dolu tarafından bakmayı deneyeceksin.kendine mektup yaz ( ben çok yaparım çünkü ) ve iyi gelir. sürekli kendini eleştirme eleştirdiğin için sürekli stresli hissediyorsun zaten bu arada başak burcumusun? Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki karşına seni seven seni anlayacak biri mutlaka çıkacaktır. her yeni gün yeni bir umuttur unutma bunları.
Kendini sev...ışık sac etrafına bırak seni kaybedenler üzülsün....

canım the secret i daha öncede arkdaşla önermişti alamadım bi türlü alıp okuycam.şuanda kpssye hazırlanıyorum kendimi derslere veriyorum işte elimden bişe gelmiyoki...ama dediklerini yapıcam düzelicem bnde belki zaman alıcak ama olsn.hepinizin yazdıkları bana ilaç gibi geldi iyki kk var sizler varsınız.bu arda kova burcuyum cnm

Son düzenleme:
Benim de çok sevdiğim çocukluk arkadaşım kova burcudur çok severim kova kadınını :) üzme kendini çünkü zaman herşeyin ilacı hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var yeterki
güçlü ol yılma yıkılma...

derslerine yoğunlaş zaten az bir zaman kaldı. sana değer veren biri çıkacaktır emin ol pozitif düşün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…