Çözüm Yolu Arıyorum

Borç kumar borcu olup da 110bin tl değil de 110 milyon tl olabilir mi?

@papatyaa1818

Bu lafı ilk borcum var bende gitmek zorundayım toparlamam lazım demişti. Onun ardından söylemiştim. Malum aileysek borçta ortaktır. Bilmiyorum çok yanlış düşünmüşüm.
90 maaş alan birine 110 borç sayılmaz ki kredi çekip faiz yemektense 30-30 bile öderdi

Sabredecek bir durum var mı?

Kalitesiz kumaşı olan bir şahıs.

Boşanın. Sizi ve ailenizi hak etmiyor.

Bu evlilik değil kesinlikle. Çocuk falan yokken yakanızı kurtarın net.

Elle tutulur yanı yok.Yalniz kalmak için mi evlendiniz? Üstelik yalanlar dolanlar cabası

Nikahınızın olduguna emin misiniz? Sanki resmi nikahli baska bir es varmista siz haberiniz olmadan kuma yapilmissiniz gibi?

Bu arada su bahsi gecen evi size kendi aileniz mi verdi?

Bu lafı ilk borcum var bende gitmek zorundayım toparlamam lazım demişti. Onun ardından söylemiştim. Malum aileysek borçta ortaktır. Bilmiyorum çok yanlış düşünmüşüm.
Neyin borcu bu 90 bin maaşla bitmiyor? Sen bu adamın gerçekten neler yaptığından haberdar değilsin bence. Yalancı herifin teki bu. Bir an önce kurtul kendi hayatına bak buna da beş kuruşunu verme sakın.

Orada evlilik yok ki..Anlattıklarınızı aceleden kopuk ve anlaşılmaktan uzak betimlemişsiniz..Kadınların tanımı değmeyen insanlara değmeyen çabalar diye özetlerdim.Bende dahil tabii

Sanırım yerinde olsam sakince gözlemlerim,tavırlarını ,bana yaklasimini seviyor mu bu adam.. sorardım neden yalan söyleme gereği duydu zira çalıştığı yerde de oturabilirdiniz , ama sonra yeniden yalan soylemesi acaba normalleştirmis mi bu adam yalanı.. iki ayda insanlar birbirine nazikce ,muhabbetle yaklaşır cicim ayları ,hassas aylar dir hani ,birsuru şey olmuş ,birsuru tantana.. kendini yanlış tanıtmış olabilir mi.. başka planları olabilir mi.. bir gozlemleyin bakalım..

Canım burda bi kesim var osurdukları sandalyenin üstünden kulaklarını karıştıra karıştıra direkt boşa diyor. O boş insanlara kulağını tıka, gözünü kapa. Tabi ki de 2 bucuk aylık evliliği hemen bir yokuşta bitirmek saçmalık olur. Sonrası pişmanlık getirebilir her ikiniz içinde. Daha çok yenisiniz ve aile bütünlüğü henüz sağlanamamış. Eşini karşına alıp sakin ve düzgün bi uslupla konuşacaksın. Hallolmuyo mu gerekirse bi destek alacaksınız oyun oynamıyoruz sonuçta evlilik bu. Ha yine mi olmuyo o zaman son çare ayrılığı düşün. Ama ilk başta biraz mücadele et olmaz öyle ha diyince küstüm oynamıyorum.

Ama zaten konu sahibi çıkış yolu aramış diyor ya iyilikle sakin söyledim olmadı kavga ettim olmadı bazı şeyler değişmiyo diye. Ve şuda var neden aile bütünlüğünü sağlayamayan ve sağlayabileceğini karısına söylemeyen kişi koca. Kadın zaten her türlü taşın altına elini koymuş borcun varsa beraber ödeyelim demiş ki 90 bin maaşı olan birine 110 bin bprç çerez parasıdır 3 ayda biter 30 30 ödense. Koca olacak olan adam bence baştan yalanlarıyla karısını çalıştığı şehirden uzak tutmaya çalışmış. Ya hayatım x şehirde oturacaktık ama olmadı y şehrinde daha iyi olacak bence hadi evimizi oraya taşıyalım ben sendem ayrı duramam daha 2 aylık evliyiz demek çok mu zor neden söyleyemiyo mesela tabi kia evlilik ciddi bisey en ufak bi şeydr ben gidiyorum olmaz ama bu arkadaş henüz evli olamamış ki daha karısından haberdar değil.

Vardır bir sebebi hiçbir şey nedensiz sebepsiz olmaz. 2 bucuk ay çok kısa bir süre insan evlendikten sonra tanıyor eşini. 2 bucuk ayda ne olduda tanıdı vardır bir neden zamanla çıkar ortaya. Ama kalkıpta 2 bucuk aylık bir insana direkt en ufak bi yokuşta boşan demek kul hakkıdır. boşan diyenlerin %70i her gün sırtından kemer kulağından küfür eksik olmayanlar işsizler açmışlar bi hesap akşama kadar ona boşan buna ayrıl. G.tün yiyosa sen boşansana.

Bak kendiniz de diyosunuz aslında daha 2 buçuk aylık evlilikte bunlar olmamalı şu an cicim ayı yaşamalıydı konu sahibi.. Yani oturmayan şeyler var bi koca neden karısına yalan söyler neden onu çalıştığı şehirden uzak tutmak ister neden onunla olmak isteyen karısına çirkefleşerek kendinden uzaklaştırır ve neden başka bi şehirdr karısını işten çağırdılar diyerek apar topar giderek eşini yanlız bırakır koca o kadar ilgisiz karısından bi haber ki konu sahibi bile rahatsız olmuş insan karısını merak etmez mi

Yahu zaten onun için şehir değiştirmişsiniz e o zaman neden halası ile hangi şehirde çalışıyorsa oraya tasinmadiniz
Adam sizi yanında yöresinde istemiyor farkında mısınız boşanin uğurlar olsun

`